30.05.2016 02:32
Gribu tikai piebilst, ka pats uz reklāmām nespiedu (lai gan par šo un to no piedāvājuma bija patiesa interese) - tas būtu mega-stulbi no manas puses, jo viņi noteikti logo ip adreses no klikšķiem, no ielogošanās adsense lapā un beigās to visu salīdzina. Arī šeit foruma nelūdzu klikšķināt uz reklāmām. Reklāmas arī nebija noformētas ar "uzpied - palīdzēsi lapai" dekorācijām. Viss pārējais ir ārpus manas kontroles - es nevaru piespiest nevienu neklikšķināt. Gala beigās - tā ir reklāmas būtība, lai piesaistītu apmeklētāju. Ja man tagad būs jāraustās (skatīt punktu par "tiks piemēroti papildu sodi" - nezinu, ko tas nozīmē, bet negribu arī noskaidrot), ka tik kāds neuztaisa ziepes ar atkārtotu reklāmas apskatīšanos - nafig man tas vajadzīgs? :) Gala beigās - 16 dienās savāktos 13 Euro šie arī savāca atpakaļ. Nu ja nav, tad nav un viss... :) Paldies par atbalstu, ja kāds uz tam reklāmām kādreiz arī (nav ne jausmas) uzspieda! :) 30 dienas negaidīšu, tuvākajās dienās tos reklāmu laukumus no lapas aizvākšu. Tā pat arī tendence vērojama bija, ka pirmajā nedēļā ienācās ~10 Euro un tālāk viss palika lēnāks. Domāju, ka pēc pāris mēnešiem būtu arī tas Jurija nosauktais pelnīšanas temps - 70 Euro/3 gados... Tas nav vajadzīgs un atvieglojumu nekādu no tā neizjutīšu... :)