14.07.2016 04:49
Gadu laikā ir savākts ievērojams informācijas apjoms, kas mums katru gadu par izmaiņām notiekas mūsu CAA Gaisa Kuģu reģistrā. Kādreiz viņi 2x gadā atjaunoja informāciju, bet tagad tik reizi gadā. Joprojām lapā ir vairākas bildes, ar LV reģistrētām lidmašīnām, par kurām praktiski nekas nav zināms. Arī minētajos failos nekas nav atrodams, jo vai nu bilde fiksēta pirms es sāku vākt šo informāciju vai arī lidmašīna piereģistrēta un aizreģistrēta tālāk nepilna gada laikā. Pēdējā laikā CAA fiksē un publicē informāciju janvāra pašā sākumā.
Tad nu nonāku pie jautājumu mūsu lietotājiem - vai kādam ir kādi pieseivoti faili, kas man iztrūkst? Ja jā, ļoti priecātos par palīdzību. Pašam ir doma to visu sakompilēt vienā failā, lai nākotnē kādu neidentificētu aparātu identifikācija kļūtu vieglāka (pat kādam atrokot bildes no sava personīgā arhīva). Un (baigi jau nu šaubos) vai kādam nav kontakti iekš CAA un vai nav iespējams tikt pie kāda vēsturiska LV lidaparātu saraksta?
Tad nu nonāku pie jautājumu mūsu lietotājiem - vai kādam ir kādi pieseivoti faili, kas man iztrūkst? Ja jā, ļoti priecātos par palīdzību. Pašam ir doma to visu sakompilēt vienā failā, lai nākotnē kādu neidentificētu aparātu identifikācija kļūtu vieglāka (pat kādam atrokot bildes no sava personīgā arhīva). Un (baigi jau nu šaubos) vai kādam nav kontakti iekš CAA un vai nav iespējams tikt pie kāda vēsturiska LV lidaparātu saraksta?