Kalendāri 2018
Izveidoja mārtiņš · 28.08.2017 · 112 ziņas
— Ziņas · 112LAPA 2 / 5 · IELĀDĒ…

08.12.2017 00:31 · (rediģēts)
Atkal sanāk iejaukties lietās, kur negribējās jaukties. Bet! Biju labākās domās par Tevi, Orix. Tu esi lapas administrators. Tevi Jorsh ir ielicis par savu "labo roku". Tu te gandrīz neienāc un nekādu aktivitāti neveic. Kad ienāc, tad tikai kritizē citu cilvēku darbību. Ne Mārtiņš, ne Airfield te nav administratori, bet veicina lapas kopību un kopienas kaut kādu kustību. Tas ir daudz vairāk, ne kā dari Tu! Tu, administrators, neko nedarīdams - to kustību kritizē. Paradokss! Nu labi, esi slikts administrators, bet tad vismaz rādi priekšzīmi kā spoteris. Jeb visas bildes aiziet uz citiem resursiem un te vairs esi tikai, lai citus kritizētu? Nav jau grūti visiem "nolekt" uz citiem resursiem. To ir daudz apkārt, kur publicēties. Bet vai Jorsha ideja bija tāda? Šaubos! Ja nevari/negribi palīdzēt darboties, tad vismaz netraucē tiem, kas dara. ;) Tu patiesi domā, ka Mārtiņš pats, vai kāds cits te, nezina par pastāvošajiem kalendāru drukāšanas servisiem? :) Mārtiņa doma ir par aviofoto.lv kopīgu/vienotu kalendāru, kuru draudzīgi visi izveido. P.S. Neņem ļaunā visu iepriekš rakstīto. Tikai ceru, ka sapratīsi un pareizi uztversi, ko es gribēju pateikt. _____________________________________________________________ P.P.S. Tāpat kā pagājušajā gadā, man kalendārs nav vajadzīgs (vienkārši nelietoju viņus papīra veidā). Tos, kas ir, mēdzu mēnešiem nepāršķirt. ;) Bet ja vajag manu palīdzību (par ko šogad šaubos :) ), neatteikšu.Orix rakstījaTak ir pilns ar kantoriem, kas taisa visadus kalendarus, apdrukas utt. Izlasiet sev tīkamās bildes un taisiet savus kalendārus:))) Vienu eksemplāru 2... cik vajag.
12.12.2017 21:42
Sveiki!
Atvainojos, ka esmu iestrēdzis nekurienē un bez normāla interneta! Es ļoti labprāta padalītos ar kādu savu bildi labākā kvalitātē, bet tā nu ir sanācis, ka man patreiz nekādi nav laika, lai apstrādātu un publicētu visus iespējamos variantus. Ja Jūs nonāksiet pie kaut kāda kopsaucēja, lūdzu atmetiet man epastu (PMā mārtiņam aizmetu; čekoju ~2x nedēļā) ar vajadzīgā faila nosaukumu un es to dienas-divu laikā sagatavošu...
Veiksmi! :D

24.12.2017 15:58 · (rediģēts)
Testa bildes
Sadalījums pa mēnešiem:
01 - B-747 (Poga)
02 - London City (Martinsm)
03 - Ryanair B-737 Viļņa (Jorsh)
04 - Alouette helikopters virs salas (Jorsh)
05 - Lufhansa A-380 & B-737 (Manfreds)
06 - Mi-8 (air-to-air) (Orix)
07 - L-39 Baltic Bees/Estonian AF (Odze)
08 - SAAB-35 & F-18 (vai tikai SAAB-37) (Airfield)
09 - Red Arrows @ RIX by night (Orix)
10 - Rusair (Janitors)
11 - An-225 take-off @ RIX (Eliasson)
12 - CS300 @ Gatwick (ov104).
Darbs iet ne tik ātri, bet iet... :( :)
Sadalījums pa mēnešiem:
01 - B-747 (Poga)
02 - London City (Martinsm)
03 - Ryanair B-737 Viļņa (Jorsh)
04 - Alouette helikopters virs salas (Jorsh)
05 - Lufhansa A-380 & B-737 (Manfreds)
06 - Mi-8 (air-to-air) (Orix)
07 - L-39 Baltic Bees/Estonian AF (Odze)
08 - SAAB-35 & F-18 (vai tikai SAAB-37) (Airfield)
09 - Red Arrows @ RIX by night (Orix)
10 - Rusair (Janitors)
11 - An-225 take-off @ RIX (Eliasson)
12 - CS300 @ Gatwick (ov104).
Darbs iet ne tik ātri, bet iet... :( :)LAPA 2 / 5 · 112 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt