pie-žoga BBQ
Izveidoja mārtiņš · 13.06.2018 · 56 ziņas
— Ziņas · 56LAPA 2 / 3 · IELĀDĒ…

18.06.2018 00:55
Vāāi! Varētu daudz saukt, kas tagad traucē :D Lietas labas un patīkamas, bet šim hobijam traucē gan :D Fotoaparāts laikam putekļos aizaudzis :D P.S. Bet man ir mierinājums... pavizinos ar dronu ik pa laikam. Pafilmēju.mārtiņš rakstījakas traucē?JurijsD rakstījaEs ļoti labprāt pievienotos. Sen neesmu pie sētas bijis. Kur nu vēl, lai visus satiktu. Pa vienam, kaut kur, tikai esmu saticis mūsējos. Jāskatās uz laiku un iespējām. Bet pagaidām izskatās, ka nez vai tikšu. :(

22.06.2018 01:50 · (rediģēts)
oki, skatīsimies ko darīs laikaapstākļi, ja baigi līs, tad centīšos visus apziņot laicīgi par atcelšanu.
Patlaban doma tāda - ja ir iespēja, paņem līdz ko paši gribēsiet ēst vai pacienāt citus. Ja tāda iespēja nav, nekautrējieties, brauciet tukšām rokām, es saprotu, ka pēc darba vēl iet pa veikaliem nevienam nepatīk.
Es centīšos samarinēt kaut cik sašliku un sataisīšu salātus. *diez vai man vienam pietiks spēka uztaisīt priekš 10, tākā ja vēl kāds piepalīdz, būtu baigi ok*.
Ja kāds var paķert kaut ko dzeramu as in kvasu, minerāli vai ko nu gaume atļauj - lūdzu , bet bezalkoholisku! Mēs nezinām, kāda varētu būt lidostas apsardzes reakcija un ja kaut kādā sakarā parādās policija, atvērtas alko pudeles nepalīdzēs.
Mērķējam vietu atstāt aiz sevis tīrāku, nekā tā bija pirms mums.
Pēdējais - un pats svarīgākais - vai kādam ir pieejams grills un ir iespēja to atvest?
Arī par transportu, ja kādu vajag atvest, aizvest, dodiet ziņu

22.06.2018 14:01 · (rediģēts)
Grills ir, kaut ne pārak liels.
Runājot par alu varbūt var salāgot to jautajumu ar lidostu, arī nesalāgojot pret to nevajadzētu būt pretenzijām, jo nedzers jau vairāk kā drīkst vadot auto.
26. man derētu labak, varētu laicīgi sagatavot vietu grillēšanai. Bet lai ir, kā vairumam der.
Par kārtību un tīrību pat jautājumu nav jautājumu. Precīza vieta ir pie uzbērumiem?
Varbūt citiem tā neliksies laba doma, bet varbūt uzaicināt arī kādu no lidostas, ja būs gribētāji?! Viņi mūs taču aicina. :)
(Jau darīts.)

23.06.2018 21:27
jā, 28, ceturtdiena. Pret lidostas darbiniekiem nekāda pretenzija nav, tikai es ceru, ka viņi saprot, ka pasākuma vadlīnija ir - "pāris cilvēki savācās pie žoga paēst un papļāpāt" nevis "medijs rīko profesionālu PR pasākumu ar augstas klases kateringu un bagātīgu izklaides programmu" :lol:

23.06.2018 23:04
es personīgi alko ar braukšanu nevienoju kopā nekādā kombinācijā, man pašam ir personīgais 0 promiļu limits, bet katrs var darīt kā grib. Poliči tā pat arī bez lidostas zvana var nobraukt garām, likums tomēr neļauj atvērtas alko pudeles publiskā vietā , tāpēc uz savu atbildību, mož ietērp to pudeli brūnā papīra maisiņā kā filmās :lol:eliasson rakstījaRunājot par alu varbūt var salāgot to jautajumu ar lidostu, arī nesalāgojot pret to nevajadzētu būt pretenzijām, jo nedzers jau vairāk kā drīkst vadot auto.

28.06.2018 00:58
Nejauši uzdūros savam profilam un ieradzīju, ka tieši šodien ir mana reģistrācija aviofoto pirms desmit gadiem! Šis notikums nopietni liek izsvērt manu dalību rītdienas pasākumā, labprāt pievienošos, ja saraksts nav slēgts.
Nokļūšanā esmu fleksibls, braukšu no Teikas varu vest, varu arī kādam pieteikties līdzi. Saprotu, ka varu ņemt līdzi kaut kādas uzkodas kopgaldam un atspirdzinošos dzērienus.

28.06.2018 03:25
saraksts kā tāds vispār neeksistē un līdz ar to tas nevar būt slēgts, laipni lūgts!mandm rakstījaNejauši uzdūros savam profilam un ieradzīju, ka tieši šodien ir mana reģistrācija aviofoto pirms desmit gadiem! Šis notikums nopietni liek izsvērt manu dalību rītdienas pasākumā, labprāt pievienošos, ja saraksts nav slēgts. Nokļūšanā esmu fleksibls, braukšu no Teikas varu vest, varu arī kādam pieteikties līdzi. Saprotu, ka varu ņemt līdzi kaut kādas uzkodas kopgaldam un atspirdzinošos dzērienus.
LAPA 2 / 3 · 56 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt