Pikniks pie lidostas?
Izveidoja Jorsh · 07.05.2008 · 110 ziņas
— Ziņas · 110LAPA 4 / 5 · IELĀDĒ…

15.09.2008 16:00
Otrpus Inversijas teritorijai - tas kaa reizi ir ziemeljgals no Skultes puses, kur taga koks priekshaa. Vispaar taga pie saiisinaataa skrejcelja abi virzieni ir interesanti no ziemeljgala, pie Skultes var tikai noseeshanos tvarstiit, kameer shie veel gaisaa.

15.09.2008 17:04
Ja BTSKY piekrīt veikt zāģēšanas darbus tad braucam uz Z galu skultes pusē. Kas attiecas uz laikapastākļiem, tad prognoze neko spīdoša tuvākās dienas neizskatās (anticiklons nespīd), varētu būt tāds kā šodien, kas principā būtu ok. Piedāvāju provizorisko datumu nolikt uz Trešdienu. Pirms pieņemt lēmumu gribētos uzzināt kurš tiek/netiek un tālāk pētīsim laika prognozi.

15.09.2008 22:08
Tas pat nau iisti koks, bet viens zars no shkjiibas priedes. Atluuzis jams ir metrus triis no zemes, zhuburaa, cerams, ka neviens nau bijis apakshaa, kad shams tur maucies zemee. Mums pirmaa doma bij iejuugt bobi un novilkt shamo no celja, bet novilkt vinju var tik no taas puses, uz kuru netiek, koku nenovaacot :)wesT rakstījaNekosev koks.....no taa jau pusgadam malkas pietiek !

17.09.2008 01:29
Nu, peec straadaajoshaas tautas darbalaika beigaam aciimredzot. Mees droshi vien aatraak par kaadiem pus7 netiek (tas gan netraucee paareejiem ierasties laiciigaak).
Pakjer to motorzaagji katram gadiijumam, pazinja ar malkas apkuri un zaagji taakaa pieteicaas, taa kaa nepieteicaas, nevar iisti zinaat, kaa tur buus ar to priedi.

17.09.2008 13:32
Kas tur ko smieties, es peedeejaas dienaas arii neslims ar shalli staigaaju, profilaksei. Un zaabakos. Cepuri gan es nelieto pat ziemaa, bet, ja lietotu, taa ar neizpaliktu :)
Es i pilns apnjeemiibas. Grills, starp citu, joprojaam ir bagaazhniekaa, oglju paliekas ar, taakaa, ja kaadam ir veelme, var njemt desas un cepinaat :)
LAPA 4 / 5 · 110 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt