vasaras BBQ 2019
Izveidoja mārtiņš · 14.06.2019 · 40 ziņas
— Ziņas · 40LAPA 2 / 2 · IELĀDĒ…

22.06.2019 17:11
OK, tad taisam augšā ceturtajā jūlijā.
Par pasākumu, tiem kas nebija pagājušo gad:
- es nodrošinu mangāli ar oglēm, būs šampuri, kaut kādas restes arī ir.
- par ēdamo - es sataisīšu kādu pusotru kilo cūkgaļas sašlika un salātus, tie kas var/grib paķer līdzi ko paši vēlās vai uzskata par vajadzīgu. Tie, kas nevar, droši var nākt ar tukšām rokām, pacienāsim, neviens badā nepaliks.
- pasākuma starts 18.00. Beigas, kad vēlaties, vienīgi man vajadzētu tīties kaut kur ap 21.30 vēlākais, līdz ar to grillam būtu jābeidz kurties neilgi pirms deviņiem.
- dzērieni pēc katra paša gaumes un izvēles - kaut kāds kvass/minerāludens būs
- norises vieta - pie žoga Skultes pusē, tur kur ir tā skatīšanās vieta/uzbērumi
- pasākumam nav kaut kāds ierobežots viesu skaits vai pieteikšanās datuma beigu termiņš - nāk kas grib, kad grib, var ņemt līdzi ko vēlaties, man galīgi vienalga, galvenais esiet nekautrīgi, komunikabli un feini.
tā pat kā iepriekšējā reizē, ja kāds var izlīdzēt ar kaut kādām "mēbelēm", t.i. beņķīšiem, galdiņiem utt, būtu ļoti feini
pasākuma norises dienā sekojiet līdzi aviofoto čatam un/vai forumam šeit, ja nu gadās kaut kādas lietus gāzes vai stihijas, kuru dēļ pasākums būtu jāatceļ, par to tiks ziņots attiecīgajos kanālos.
Un pēdējais - ja kādam ir vajadzīgs transports, to varam sarunāt ar savākšanu/izlašanu Pārdaugavā no manas puses, bet varbūt, ka citi biedri var piedāvāt citus punktus, tākā nekautrējaties, dodiet ziņu!

15.07.2019 15:53
Dažas bildītes no pasākuma
https://www.flickr.com/gp/janitors/M4c3yS
LAPA 2 / 2 · 40 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt

.jpg&w=3840&q=75)