01.01.2022 14:34
Sācies jauns gads un varam palaist jaunu konkursu! Uzmanību, šis konkurss būs pēdējais nākamajos ~6 mēnešos! Tā kā, ja ir vēlme uzvarēt, būs jāpacenšas, jo nākamā iespēja nemaz tik drīz nebūs. Iepriekšējā konkursā kārtīgi iepazināmies ar terminu "1st". Šoreiz būs līdzīgi, bet ne pavisam. Šī mēneša tēma - m1st, jeb "mans 1st", kas nozīmē, ka konkursā piedalās bildes, ar kurām konkrētais lietotājs papildina savu kolekciju. Teiksim, lapā ir bilde ar 9H-SME (SmartLynx A330), bet manā kolekcijā tā vēl nav un es to beidzot noķeru: +1 punkts. 1st-i arī der, jo tehniski tas ir gan lapā jaunums, gan personīgās kolekcijas papildinājums. Būs sarežģīti to visu skaitļot un atsevišķos gadījumos ir iespējamas nelielas kļūdas, piem. YL-LCD - An-24 un A320 vai YL-ABA - L60 un A220), bet darīšu, ko varēšu... :) Skaitīsim tikai reģistrācijas.
Piedalīties var jebkurš* un uzvarēs tas, kas mēneša laikā savāks visvairāk m1st vai 1st jaunumus (jaunas reģistrācijas) personīgajā kolekcijā vai lapā*. Konkursā piedalās bildes, kas publicētas sākot no 01.01.2022 00:00:00 un konkurss noslēdzas 31.01.2022 23:59:59. Balva (joprojām jaunums!) - ekskluzīva aviofoto.lv kepka / kepons / naģene :))) (ir palikušas 2)
* konkursā uz galveno balvu nepiedalos es, Chirka, eliassons un Asis (jo ir jau tikuši pie keponiem).
* balvas ieguvējs naģeni varēs iegūt kaut kur RIXa apkaimē.
* ground2air bildes ieskaitam, ja bildē var saprast, kas tā par lidmašīnu un aviokompāniju. Ja redzama ir tikai sliede - diemžēl šoreiz tāda nederēs.
Veiksmi visiem!