17.06.2024 21:19
Čiu-riu visiem! :)
Cilvēks, parasti, ir slinka radība, bet pēdējā laikā sanāk novērot pretējo pa laikam (gandrīz nu jau katru otro dienu), kāds ir tik uzcītīgs (un tas nav viens vienīgs, bet kādi 4 uz maiņām), ka pie bildes pievienošanas, kad dati automātiski aizpildās no iepriekš publicētas bildes ievieš savas korekcijas. Lūdzu nedariet tā! Datubāze ir kārtīgi kopta un uzturēta pēdējos 15 gadus un tajā būtiskas korekcijas NAV nepieciešamas. Un lapa ir būvēta tā, ka es pamanīšu, pat ja kāds joka pēc divus burtus vietām samainīs. Bet šādi joki un pašdarbība man rada lieku darbu. Vēlreiz lūgums nedariet tā! Slinkojiet, ja jau dati ir automātiski aizpildījušies! :) Cita lieta, protams, ja konkrēto reģistrāciju tagad izmanto jau cita lidmašīna tad gan labojiet, kā vajag un ja vajadzēs ko vēl precizēt to tad es ar prieku klusi arī izlabošu.
Interesantākais novērotais:
- Airbus A330-243 pārtop par Airbus CC-330 Husky. :) Kas tas par sunīti un no kurienes uzradās? :) Un kā lidmašīnai pēkšņi mainījies nosaukums, ja iepriekšējai aviokompānijai tā ražota un piegādāta kā Airbus A330-243? :)
- Gulfstream Aerospace Tp102C Gulfstream IV (G-IV-SP) pārtop par vienkāršu Gulfstream IV. Kas sākotnējā nosaukumā nebija pareizi vai bija lieks?
- Airbus A220-300 pārtop par Airbus A220-371, kas tehniski nav nepareizi, bet ja lidmašīnai ir tikai viens vienīgs dzinēju tips pieejams varam iztikt bez tā norādīšanas, kā nu jau iztiekam pēdējos gadus 8. :)
- Boeing 747-422 pārtop par Boeing 747-400 kur pazuda pirmā klienta divi cipari/burti? Nebija skaidrs, ko tas 22 nozīmē? :) Ja lidmašīna, kad bija jauna, bija piegādāta ar tiem, tad tie IR būtiski nosaukumā. Bet nu jau pāris gadus Boeing no šīs prakses atsakās, bet tas nenozīmē, ka šie jaunumi attiecas uz iepriekš piegādātām lidmašīnām.
Šie ir tikai daži piemēri. Citi bija mazāk interesanti. Bet tie bija un man tie bija jālabo.
Šis viss mans teksts attiecas uz jau pieejamu datubāzes informāciju es patreiz neko nesaku par 1st-iem. Tiem pievienojam visu maksimāli precīzi pēc savām iespējām un ja vajadzēs, es pielabošu. Bet nečakarējam jau pārbaudītu informāciju!
Noteikumi papildināti ar 3.27. punktu.
Liels lūgums neignorēt.