.jpg&w=3840&q=75)
Nē, civila lidmašīna ar civilo reģistrāciju nav militāra lidmašīna, neatkarīgi, kas ar to lido. Iespējams vienīgais izņēmums varētu būt ASV prezidenta gadījumā, jo jebkura lidmašīna, ar ko viņš lido, automātiski kļust par Air Force One. Kad Kanādas militāristi rotē ar Air Transat uz/no Rīgas - mēs to neliekam mapē Militārās lismašīnas, vai ne? Un kad mūsu valdības čiekuri lido ar Air Baltic - vai to mēs uzskatam par militāru lidmašīnu automātiski? Nē un nē.a220spotter rakstījadažreiz tas nem ļoti svarīgas personas, piemēram, ministru, tāpēc tas tiek uzskatīts arī par militāru, mans draugs pazīst kādu, kura tēvs ir tas pilots un saka, ka tas ir daudzfunkcionāls ar tiem, kas uz tā lido

Bet šis man lika padomāt, kopš kura laika vairs nav tie kodi? Jo pa laikam uzrodas kaut kas, kam es vairs nespēju atrast, kā piem. šai bildei. Un izrādās, ka nav tā, ka kaut kad no kaut kāda aptuvena datuma tas vairs nav. Viss ir ļoti precīzi. No Wiki: “In 2016, Boeing announced that they would no longer apply customer codes to any aircraft produced after a certain point, which would lead to their designators being the "generic" type for the model. The codes were removed from the type certificates for each model with effect from the production line number shown below: * Boeing 737 Next Generation: line number 6082 * Boeing P-8 Poseidon: line number 6020 * Boeing 747-8: line number 1534 * Boeing 767: line number 1102 * Boeing 777: line number 1422 Furthermore, customer codes have never been used for Boeing airplane models launched after the termination of customer codes, namely the 787, 737 MAX and 777X.”Jorsh rakstījaNebūs īsti pareizi. :) Jebkuram spotterim 46 acīs cērtas kā Japan Airlines. :) Un Japan Transocean Air klienta kods bija Q3. Nezināju, pārbaudīju. :) en.wikipedia.org/wiki/List_of_Boeing…