Aicinu ciemos uz Tukumu!
Izveidoja Sanchous · 13.06.2008 · 33 ziņas
— Ziņas · 33LAPA 2 / 2 · IELĀDĒ…
25.07.2008 19:34
Man visiem būs riktīgi jāatvainojas, bet ar šo pasākumu nekas nesanāks... :(
CitātsSveicinaati. Jusu akreditacijas anketus sanjemu. Pa tiesham nesaprotu kapeec Jus atsutijaat 5 cilveekus. Izskatas ne gluzhi nopietni. Mees varaam akrediteet vienu fotografu no aviofoto. Helena
25.07.2008 19:58
Iepriekš tad tas ir bijis pārpratums par to bildēšanas aizliegumu... varēs bildēt, ja nopērk biļeti...
CitātsVelos paskaidrot, ka akreditaacija nozime bezmaksas ieeju un piesk'ir iespeeju fotografeet. Pareejiem cilveekiem arii ir iespeeja fotografeet, jo ierobezhojumu nav, bet tikai jaamaksa par ieeju. Tad es varu akrediteet tikai vienu personu no izdevuma, vai portala, vai fotoagenturas! ar noteikumu, ka mees dabuusim vismaz 5 bildes peec pasaakumaa savaa ricibaa ar tiesiibam publiceet masu medijos. H.
WE
25.07.2008 19:58
Protams ka izskatas ne gluzhi nopietni...tikai ne muusu aktivitaates bet gan pats pasaakums......
1 paskatiijos shameejo maajaslapu....pilniigs piii....lorem ipsum...blabla....normaals marketingsl......
2 liidz shim briidim nav vispaar nekaadas skaidriibas kas iisti buus tur skataams jo vieniigais ko var ritiigi saprast ir tas ka buus kautkaaadi pashdarbnieku muzikaali pasaakumi.tas protams ir baigi svariigi :)
3 tikai pilniigos murgos var aizliegt fotograafeet taadaa pasaakumaa.....te nu pat nav ko komenteet.....
ai nu pietiks laikam......lai nu to varenveerieniigo avioshow veero kas grib...es laikam attureeshos....izskataas ka vieglaak ir aizbraukt uz Polijas ,Hollandes utt..avioshowiem nekaa tepat 100 km attaalumaaa....tur vismaz viss ir norganizeets liimeniii un akcents tieshaam tiek likts uz aviaaciju nevis uz tingeltangeljiem.....
Un shamie veel kautko murgo par nopietniibu/nenopietniibu...heh....nunu...veiksmi vinjiem!
LAPA 2 / 2 · 33 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt