Kaut kāds tusiņš
Izveidoja erv · 28.06.2008 · 16 ziņas
— Ziņas · 16LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…

30.06.2008 14:06
Jorsh, a Jorsh? Skatoties Tavās bildēs un vienlaikus Google mapā, sanāk ka jūs nenormāli tālu esat aizblandījušies... Uz to vai apmēram to vietu ka tik ne tuvāk sanāk jau no ZA puses pielīst, tipa no Mūkupurva ielas rajona, no tiem mazdārziņiem vai kas nu tur ir.
Vispār, esmu ieintrigjēts, būs jāapgūst tas rajons :)
Man gan viņš maz noderīgs jo esmu pūce un gulēt mēdzu iet neilgi pirms Tu tur tusējies jau :D
P.S. daļēji ne pa tēmu - cik tādas trepes maksā kā Tev?
30.06.2008 18:40
Karoč, šodien visu izbraukājām ar autiņu. No sākuma ar kājām un tad jau atradām, kā ar autiņu iebraukt. Problēma ar Mūkpurvu ielu tāda, ka tur debīlā viesnīca Kaspars ielu ir nobloķējusi (nu reāli - citu vārdu nav - kā tas ir, ka paņem un pievieno savai teritorijai daļu ielas) - no sākuma ir iela, tad viesnīca un tad atkal iela... Jābrauc pa citu ceļu... un vēl kas - bildēšanas vietas tur ir tikai 2, kur var pie sētas piekļūt, citur ir mazdārziņi un privātmājas... Vēl kas - bez trepēm tur darīt nav ko. Pilnīgi un konkrēti. Tajās divās vietās džipu pie sētas nepiedzīt... nu hvz, varbūt arī piedzīt, bet kā ārā tiksi, tas cits jautājums... es savas trepes pa ~30 Ls K-Rautā pirku...
LAPA 1 / 1 · 16 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt