Aviofoto.lv t-krekli
Izveidoja erv · 15.07.2008 · 82 ziņas
— Ziņas · 82LAPA 3 / 4 · IELĀDĒ…
29.07.2008 05:39
To sauc par patriotismu :)
Bet nu ar mazuma māniju jūs neslimojat... 8) Šādi krekli radīs apmēram tādu pašu efektu, kā ja jūs ietu pa ielu, uzsistu katram pretimnācējam pa plecu un teiktu "čau, mani sauc tā un tā un man patīk bildēt lidmašīnas un bildes publicēt šite" Korektāk vajag, ar maigumu un mīlestību :)
01.08.2008 00:34
Tā man šķiet būtu tāda liekuļošana... :) Tas tiešām nav vajadzīgs... :) Man tā sķiet... :)eliasson rakstījaes vēl kapēc par to airbaltic(es tikai burtu krāsu un šriftu biju domājis), pēc tā gadījuma ar busiņu. Iedomājos, ja būtu mugurā krekls ar aviofoto un apakšā, mazākiem burtiem'' Well conected with AirBaltic'' :)

08.08.2008 13:10
Eueueu! Tukums naak virsuu ar joni. Kā tad paliek? Man ir iedoti gali divos drukātāju kantoros, neesmu gan veel zvaniijis. Tā kā abu kantoru pamatnodarbošanās ir lielformāta druka, pieļauju ka pie viņiem pašus kreklus varētu arī nedabūt, līdz ar ko aktuāls jautājums, kur tie būtu dabūjami normālā izvēlē.
Viena tante teica, ka tbodes krekli esot diezgan štruntīgi, nemaz nerunājot par zvērīgajiem ceņņikiem.
P.S. dizaina gudrotājiem - drukājamā materiāla izmēriem būtu jāiekļaujas iekš A4, citādi ceņņiks atkal kļūs nedraudzīgs cik saprotu. Manuprāt tas arī ir gluži pietiekami, pat aizmugurē, kur nāktu kautkas lielāks (joprojām uzskatu ka priekšā vajag kautko maziņu kreisajā pusē).
08.08.2008 21:06
Biš apklusu šajā tēmā, jo neviens ne par ko vienoties nevarēja. Idejas daudz, bet neviena nav tāda, ka visi uzreiz pasaka - vot, šis būs labais. Biju jau domājis klusībā sev vienu t-kreklu t-bodē nodrukāt un viss... bet labi, ja paceļam vēlreiz uz augšu, tadmana versija:
Lai nu kā tur arī neizlemtu, ja nebūs kaut kāda gala vienošanās par kopīgu diezainu, es sev vienu šādu t-bodē vienalga nodrukāšu... :)
Lai nu kā tur arī neizlemtu, ja nebūs kaut kāda gala vienošanās par kopīgu diezainu, es sev vienu šādu t-bodē vienalga nodrukāšu... :)LAPA 3 / 4 · 82 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt