Tuvojas Aviofoto.lv pusgads... :)
Izveidoja Jorsh · 01.08.2008 · 87 ziņas
— Ziņas · 87LAPA 3 / 4 · IELĀDĒ…

12.08.2008 04:12
Nē, nē - tas viscaur ir ceļš, lai gan vietām īsti neizskatās :))
Ja nemēģināsi braukt uz 50, tad būs arī vienā gabalā, tur vaig tā lēnām un prātīgi pa bedrēm. Tas meža posms varētu būt vistrakākais no bedru viedokļa, jo īpaši tā grāvja šķērsošanas vieta, tur vaig skatīties, ja nav pārliecības - izkāp pirms un apskaties. Saprotu ka mēs ar bobiku nekvalificējamies, bet Jorsh ar skorpi tur ir izbraucis ne reizi vien un ZG ar busu ar. :)

12.08.2008 04:14
Ir ir celjsh. Kaapas pat tuvumaa nau :) Peec Jorsha vaimanaam par celja kvalitaati tur iebrauca i wesTs ar bembi, i es ar seedinaatu kvatru, taa ka nebaidies, tik brauc ar galvu. Tuudiigaakajaas vietaas es kaukad bij iebraukaajs apkaartceljus, tagad sen nau buuts, buus aizaugushi. Divas dziljaakaas bedres ir pie iegrieziena mezhaa (pie jaunbuuves) un pirms pirmaas graavja shkjeersoshanas, paareejo gabalu var maukt droshi.
12.08.2008 17:46
Nu mēs droši vien ap 6iem pasnaikstīsimies parastajā vietā pie žoga. Tad, ja izdosies, uz 7iem mēģināsim iegriezt vajadzīgajā vietā.
Nu ko tu ar tām desām - malti suņi ar tualetes papīra piedevām, brrr :roll: Īstenībā jau, ko katrs grib, to un tik paņem, neiespringsti uz visiem.

12.08.2008 19:33
Vispār jau izskatās ka lielā masa aizies Rīgai garām, un tuvākās pāris stundas varētu līt un tad rimties... Taisni vai nevar saprast. Es jau ar tā kā iepriekš sliecos uz nē, bet parefreshojot bildīti sāk likties, ka tik ļauni nebūs.
Sk. animāciju:
meteo.lv/public/28641.html
LAPA 3 / 4 · 87 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt