Gaisa baloni
Izveidoja Tibbsy · 13.08.2008 · 43 ziņas
— Ziņas · 43LAPA 2 / 2 · IELĀDĒ…
20.08.2008 02:36
Un pēc gada būs vēl labāka kompaktkamera (ar vēl vairāk megapiksiem). Tad gan būs žēl... :) Bet citi nezin bēdu pat bildējot ar EOS-350/300D, kas jau ir attiecīgi 3 un 5 gadus veci. Kvalitāte tiem ir ļoti laba, ko nevarētu teikt par ļoti lielu kompaktniekiem... + vēl reiz RAWs, kas gandrīz visiem komptaktniekiem vienkārši nav...:)Tibbsy rakstījaTādā gadījumā es pirktu kādu vienkāršu un labu kompaktkameru. Pēc gada būs jau jauns un vēl labāks canons, un tad būs žēl

20.08.2008 02:44
Paklau, kāpēc jāpērk tas kit? Rekur 450tā body ehalle.lv/index.php?gr=1232&t… Un rekur tā Sigma, ko ieteici emarket.lv/view.php?lang=lv&id… Vienīgi atmiņas karte šitam aparātam esot kaut kāda kruta un dārga, man pārdevējs vienā Mola veikalā teica, tipa jauna. Cik atceros 8gb un pie 70ls.Jorsh rakstījaNu tādā gadījumā es ņemtu EOS-450D Kitu un klāt piepirktu vai nu Sigma 70-300 APO, vai arī EF 100-300 USM...

20.08.2008 02:46
kaut kur pilsētā fotografēju un kāds man dod savu mazo kameru, es pat īsti nezinu, ko ar to iesākt pirmajā brīdī. Kad biju izvēles priekšā C vai N(bračkam ir D80) intereses pēc nopirku Canon, lai salīdzinātu. Sākumā piekritu apgalvojumam, ka negūļ rokā,- tagad tāda sajūta, ka tā tur vienmēr ir bijusi. Kā roka ar cimdu. Vienīgais ar ko es piekrāptu Canon ir D300 :roll:
D3 un D700 es nepieminu, ne manai kabatai

20.08.2008 02:49
Starp citu, shitiem kanoniem var arii zeniita objektiivus klaat skruuveet, piepeerkot vienu paareju, kas uz vispaareejaa fona maxaaja kapeikas. Mums ar taadi dazhi kraajumaa ir :D Cits jautaajums, vai ir veerts :) Man gan shad tad ir bijis kaardinaajums izpakot fotosnaipera chemodaaninju un piebuuveet to stobru kanonam :D Bet nu tas taa, dariishanas peec.
Es laikam njemtu spoguli tomeer. Ervs man te meegjin to uuberzuumu iemaarketeet, bet man kaukaa sirds tomeer velk peec spogulja. Kaut arii i zuums vinjam ~ tikpat garsh, i megapikselji.. Ir jau eertaak ar mazaaku aparaatu pa pasauli neesaaties, tak ir jau tik pierasts uzmest mugursomu uz pleca - un viss vajadziigais liidzi (iznjemot statiivu, kursh vienmeer ir otraa mashiinaa, neatkariigi no taa, ar kuru mashiinu tiek braukts :D)
20.08.2008 02:54
Nē, nu var jau arī nepirkt Kitu, bet ko Tu darīsi, kad Tev vajadzēs standartzoomu (jeb plato galu)? Rēķinies, ka tā Sigma būs pašaura. Ja telpā kādu mēģināsi bildēt, varēsi bildēs acis un degunus, jo pilnā augumā cilvēkus neiekadrēsi. Ui, kurš Tev tādas muļķības sastāstīja (es par atmiņas karti...)? tas fotoaparāts atbalsta gan SD, gan MMC, gan jaunās lielās SDHC. Liekas, ka tā ir vislētākā atmiņa, kādu var dabūt. Pat CompactFlash ir dārkāka. Re kur būs 8 GB: 1a.lv/foto/memory/details… Vai 17 Ls ir dārgi priekš 8 GB? :)ledus rakstījaPaklau, kāpēc jāpērk tas kit? Rekur 450tā body ehalle.lv/index.php?gr=1232&t… Un rekur tā Sigma, ko ieteici emarket.lv/view.php?lang=lv&id… Vienīgi atmiņas karte šitam aparātam esot kaut kāda kruta un dārga, man pārdevējs vienā Mola veikalā teica, tipa jauna. Cik atceros 8gb un pie 70ls.

20.08.2008 03:05
Mnja, chemodaans laikam paarvaacoties ir atstaats vecajaas maajaas. Veelviens iemesls tur tuvaakajaa laikaa iegriezties :) (meedz teikt - ja kaut ko nevajag gadu, tad to nevajag vispaar, a peedeejaa laikaa saak baig daudz ko savajadzeeties, kas pirms gada ir sakrauts kaudziitee ar domu, ka to laagaa nevajag, bet izmest zheel)
Jorsh, to, ka milimetri ir milimetri, es saprot, es tik sashaubiijos, vai Sigmai vinji jau nau saskaitiiti ar to 1.6.

20.08.2008 03:06
Tas, manupraat, datordiidiitaajiem raxturiigi. Es, piemeeram, pamostos onlainaa, kad siiks aiziet guleet :) Respektiivi, tad paraadaas laiks un iespeeja drukaat.eliasson rakstījaREM spotteri ir tāda tauta kas tik u nakti atmostas, paskatieties cik ir online :)

20.08.2008 13:40
Opā, kamēr es guļu, tikmēr te jau ar stobriem mērās :lol:
Es jau pati izdomāju, ka tas kit būs jāpērk priekš ikdienas un tusiņu bildēšanas. Līdz ar to to objektīvu var arī vēlāk nopirkt. Par tām kartēm, man tieši to apgalvoja pārdevējs, ka šitam 450, kurš ir jauns aparāts, tās iepriekšējās kartes vairs nederot. Būs konkrētāk jānoskaidro, ej nu sazini ar tiem pārdevējiem.
Vispār tas ieteiktais (otrais) superziepjugabals man arī ļoti iepatikās.
Būs par ko padomāt, redzēs arī ko vīra kungs teiks. Viņam pagaidām patīk 450.
Un, ja ņem vērā, ka man ir jāiztērē visi tie 500, kas patiesībā ir pārpalikums no mana vecā mīļā lūznīša - 19gadus veca Audi Coupe, par kura pārdošanu raudāju 2 dienas ... Vīrs priecājas, ka esam tikuši vaļā, bet es raudu :cry:
Nu vot, vajag to "riebīgo" papīra gabalu steidzami pārvērst par kaut ko jaunu, labu, derīgu.

20.08.2008 13:45
jā 450 ir SD nevis CF karte, to točna zinu. Nezinu vailabāk, bet savādāk, ka 450 bildējot var skatīties ne tikai skatu meklētājā bet arī displejā.
Personīgi man jau CF kartes kaut kā labāk, tas mazai SD varbūt mazāk vietas aizņem, bet biku atgādina par ziepjutrauku ēru :)
LAPA 2 / 2 · 43 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt
.jpg)