Tāda neliela personālizstāde.
Izveidoja BTSKY · 20.08.2008 · 45 ziņas
— Ziņas · 45LAPA 2 / 2 · IELĀDĒ…
WE
25.08.2008 18:58
taaksiki....saakas probleemas...vaardusakot fiicha i taada ka man 5dien jaabuut kautkaadaa ellee rataa preilju rajonaa......es pat pagaidaam nestaados iisti priekhsaa kur tas ir :) Nu dariishanas tur nav uz ilgu laiku...jaaieceko viens objekts oi sorry 2vi :) un tad esu briivs...taakaa tagad man jaapiedaavaa sastaadiit man kompaaniju no saakuma uz to pusi un peectam maajaasbaukt vareetu caur valmieru...nu iisumaa kautkaa taa luuk.....
31.08.2008 03:40
Varu piedāvāt dažāda izmēra telpas (ar apgaismojumu ir kā ir) un vismaz 700 apmeklētājus. Diemžēl negarantēju eksponātu neaizskaramību...BTSKY rakstījaValmiera gan ir tālu, varbūt kaut kur tuvāk uztaisīt vēl vienu izstādi tiem kam tik tālu negribas braukt???
31.08.2008 23:31
tb. lai būtu iespējams varbūt arī budžetā tikt? Pats pašlaik pabeidzu Latvijas Jūras akadēmiju (visus piecus gadus budžetā biju, jo mācījos +/- ok). Ir domā kādreiz tālākā nākotnē izmācīties kaut ko citu... iespējams ar aviāciju saistītu...
31.08.2008 23:43
Nu pagaidām RTU Aviācijas Institūts vēl ir dzīvs. airBaltic pats apmāca sav personālu un vēl stipendiju izmaksā. Un galu galā nav obligāti jāmācās aviācijas specialitāti, lai strādātu lidostā. Tā kā ja velēšanas ir, tad var arī atrast kur mācīties.
LAPA 2 / 2 · 45 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt