28.08 doma aizshaut uz stoholmu.kaa tur ar bildeeshanu???
Izveidoja dzukovs · 21.08.2008 · 19 ziņas
— Ziņas · 19LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…

21.08.2008 12:01
tu mani biku pārsteidzi :)
sounds good! Tik pabrīdiniet daudz maz laicīgi, jo ja tā ir darbadiena, man jāatprasās. Welcome to Arlanda! oi nepamanīju , ka datums ir jau minēts..
Manā skatījumā pietiekami draudzīga fotografēšanai lidosta. Iemet aci albumā informācijai!
Susaņina tel. nr= +46 (0) 737031590 ja no LV tad +46 bez nulles, ja no SWE tad bez +46 bet ar nulli

21.08.2008 22:27
any ideas, kā pārvietosies? Kāds ir plāns, tb cikos ielido, bildē un tad uz pilsētu un ar ko? Vai uz pilsētu un tad atpakaļceļā ko pabildēt? Man var pilnu brīvu dienu neiedot.
Arlandā ir tā, ka ir 3, bet uz šo brīdi darbojas 2 skrejceļi(varbūt 3. jau atkal dabojas nezinu, pasen neemu bijis. Tad ir viena ļoti laba vieta, kur var aiziet kājām. Otra vieta ir biku jāpaiet, nu 2km varbūt.
Parasti jau viena diena visam ir par maz, bet ja nedaudz saplāno, var ''so to paspēt.
Varbūt ir vēl kāds kas ir gatavs uz ātro izbraukuma tusu?!
WE
22.08.2008 02:14
NJaa ideja jau neslikta...diemzeel es nupat kaa no taas puses kaa atgriezos + veel tikai sovakar no nedeeljas ilgas vandiishanaas pa visaadaam zemeem (vaacija,holande,cehija,slovaakija,ungaarija....ehhh par lt un pl jau vispaar nerunaashu ) un viss tas 5-caas dienaas.....ap 5k km... ja vieniigais tieshaam ar kautko lidojoshu, bet nu ja tanii galaa ir ar ko braukt...(elias visas ceriibas uz tevi :))

22.08.2008 02:21
nu ja i braucamais nav, ta tagad darbojas tas skrejceļš, kur todien bija tukšs, no spoteru paviljona var bliezt uz visām pusēm. Tur ir vieta arī kur smuki no apakšas var fočēt. Biku pastaigāju apkārt, nu tā lidosta vairs tik liela neliekas
Re tā ir ceturtdiena, visādi var iegrozīties. Toties pluss ir tas, ka darbadienā trafiks ir labs.
LAPA 1 / 1 · 19 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt