Jaunums: Linki
Izveidoja Jorsh · 23.08.2008 · 25 ziņas
— Ziņas · 25LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…
24.08.2008 01:45
Tomēr uztaisīju šodien... :)erv rakstījaStarp citu, būtu labi, ja šie jaunumi, kā arī meklēšana rādītos arī foruma headerī. Es regulāri mēdzu lēkāt starp forumu un galveno lapu turpu-šurpu un drusku kretinē, ka lai tiktu pie meklēšanas, vispirms jāiet uz sākumu vai kur citur :)

03.04.2009 03:38
Linkos pievienoju latvianaviation.com . Sen jau biju sho saitu uzgaajis, bet bija piemirsts, nesen man atgaadinaaja. Tiem kas intereseejas par veesturi, tur buus daudz ko palasiities, autors ir pamatiigi pacenties. Lai arii webdizains aciimredzami nav vinja stipraa puse, tas nav buutiski - to ar uzviju kompensee saturs!

06.05.2009 00:29
Bulgaars tuvojaas stundas divas un taa i nepietuvojaas? :D
Vispaar man kaukad kauko mekleejot nejaushi izliida viena dikti laba aviaacijas kodu databaaze, kur vareej mekleet i IATA, i ICAO kodus, i lidostas peec pilseetas, i pilseetas peec lidostas, nu, vaardsakot, daudzko. Meegjinaashu jamo nejaushi atrast veelreiz.

24.09.2009 12:23 · (rediģēts)
Sveiciens lapas adminiem linku sadaļas sakarā. Ir vairākas lietas, kuras manuprāt prasītos sakārtot :)
1. Es, protams, neesmu gramatikas guru, bet teikums, citēju: "Lamera fiksē ielidojošos lidaparātus Pašā lapā ar var atrast ko interesantu" tomēr prasās pēc korekcijas. Tāpat vēl viens otrs apraksts klibo, tad ar mazo burtu sākas, tad mazliet neveikls, tad kāds komats. Iegriežas taču šeit arī cilvēki no malas un tad tā mazliet nesmuki :(
2. Derētu precizēt linku uz RIXa lapas, ielido un izlido. Tur vēl no vecās lapas stāv. Aizvest jau aizved uz RIXu, bet precīzāk būtu riga-airport.com/lv/main/lidojumi/so…
3. Nu jau tie linki ir savairojušies, kas, protams, priecē. Tamdēļ būtu jēgas tos mazliet sastrukturēt, lai vieglāk atrast aktuālo. Piemēram, radniecīgās lapas (tipa aviofoto), visa veida radari, ielido/izlido, noderīga informācija spoterim u.tml. Kaut vai vienkārši pēc kārtas sakārtojot grupu un grupas kādā nebūt veidā atdalot.
Nu tā kaut kā, daži ieteikumi :)

24.09.2009 20:49
Ir OK! Tagad ir daudz labāk :DChirka rakstījaPaldies par ieteikumiem! Tos gaidām vienmēr. :) Nju, šo un to nedaudz palaboju, bet par linku sagrupēšanu, laikam būs jāpagaida, kad pats Jorsh ķersies klāt. Nezinu, vai kāds no adminiem to mācēs izdarīt.
LAPA 1 / 1 · 25 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt