AI trafiks
Izveidoja erv · 24.08.2008 · 43 ziņas
— Ziņas · 43LAPA 2 / 2 · IELĀDĒ…

14.09.2008 01:49
Esmu notestējis arī šo. Mans verdikts - MyTraffic ir pāris reižu labāks. Šis būs ok štatos, bet pārējā pasaulē "apdzīvotas" būs tikai lielākās lidostas, pārējās būs tuksnesis. MyTraffic apdzīvo daudz vairāk lidostu, turklāt ir vienīgais no lielajiem addoniem, kam arī kara aviācija lido (RIXā regulāri esmu AWACSi saticis :D un KC-135 tankeri ar).
UT priekšrocība ir, ka viņi vairāk turas pie reālajām schedulēm - vismaz populārāko kompāniju populārākajos maršrutos lidmašīnas izlidos uz konkrētiem destinationiem plusmīnus tais pat laikos kā reālajā dzīvē (dažus gadus atpakaļ, kad ir ievākti dati). MyTraffic iet citu ceļu - viņi nemēģina atkārtot reālos lidojumu grafikus, bet gan taisa randomā, ar ticamu izkliedi - piemēram, ja kādas konkrētas aviokompānijas lidmašīnas kādā konkrētā lidostā tusējas pārsvarā trešdienu rītos, tad Mytrafficā tas arī būs.
UT vēl kretinēja tas, ka tām lidmašīnām kurām viņi nebija dabūjuši uztaisīt pareizās ādiņas, tika doti kautkādi pavisam kreizī krāsojumi. airBaltica fokkeri bija kautkādi ar viscaur oranžu korpusu un zaļu asti vai taml, tad jau labāk mytraffic vecais meiteņu krāsojums..

30.07.2012 04:29
kāds nezin, vai nevar defaulto ATC kaut kā nomainīt? man tie antiņi ir pieriebušies. Gribās lidināties ar intensīvu satiksmi, bet viņi nemāk normāli izkārtot lidaparātus uz nosēšanos, pārāk bieži jāiet uz GA, jo dispečers nav iedevis normālu attālumu.
otrs kronis vispār tagad, Ryanair ielika pēcpusē... pirmo reiz šitāds joks bija, ka avāriju, turklāt gaisā, izraisa bots (es lidinājos ar AF A320, smuki gāju uz nosēšanos, 160kts)

LAPA 2 / 2 · 43 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt