airBaltic facelifting
Izveidoja Sanchous · 25.08.2008 · 17 ziņas
— Ziņas · 17LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…

10.10.2008 18:06
Rekur nejauši uzdūros galerijai kur viens maniaks nodokumentējis lidojumu no Jekaterinburgas uz Šeremetjevo ar Aeroflota A319. Kādēļ šajā topikā? Pie vienas no pēdējām bildēm ir komentārs, ka vecie beņķi esot solīdāki par jaunajiem recaro (acīmredzot AFL arī ir maiņas procesā). Protams, jautājums ko autors saprot ar solīdākiem. Kāds ir ietestējis tos jaunos pie mums?
photofile.ru/users/600427/950300…
11.10.2008 14:21
Pašam palidot vēl nesanāca,bet nu pasēdēt dabuju. Jaunie krēsli ir ergonomiskāki, Tā kā pati atzveltne ir tievāka, vairāk vietas paliek kājam. Tiesa gan, vecie krēsli bija mikstāki. Man personīgi krāsa nepatīk. Ar šo drūmi pēleko krāsu viņi neizkatās ka jaunie. Manuprāt varēja izdomāt kaut ko jautrāku ar pēlēku/zilu un balticzaļu krāsu. Vai vismas uztaisīt šuves balticzaļā krāsā. Bet nu laikam tas ir dārgs prieks. :(

30.10.2008 18:49
16:42 < ***> vakar lidoju ar airbaltinju
16:43 < ***> ar jaunajiem rekaro
16:43 < ***> un vakaraa ar vecajiem kreesliem
16:43 < ***> tie jaunie tak suukaa
16:43 < ***> kaukaadi cieti
16:43 < ***> vecajos vareej taa kruti ieseesties ...
16:43 < ***> un kaa klubkreeslaa
16:44 < ***> shitie kaukaadi stiivi
16:44 < ***> bet nu mozh jaapagaida.
16:44 < ***> gan eiroparlamenta deputaati izdeldees
Rekur arī viens viedoklis (ne mans).
30.10.2008 20:40
A kurš to raksta? Ir tak cilvēki, kuriem nekas nav labi... Man gan patika, daudz ērtāki. Un nemaz nav pelēki, apmēram tādi paši tumši zili vien ir :) Problēmas bija turpceļā ar vecajiem, kad ceļi visu laiku dūrās priekšā sēdētājam mugurā, bet atpakaļ ar jaunajiem bija viss ok. Ja nu vienīgi vecajos kabata bija izmantojamāka :)
30.10.2008 21:18
Nav runa par gaumi, bet par vārdu izvēli. uzrakstīto es lasu tā: lidoju, esmu kruts, ne pirmo reizi, esmu kruts, bez lamuvārdiem domas neprotu izteikt, esmu kruts...
Starp citu, "nestrīdas" raksta ar īso "a" (tikai tie darbības vārdi, kuri nenoteiksmē beidzas ar -īt; -īties; -ināt; -ināties jāraksta ar garo "ā". Esmu kruta :P

31.10.2008 11:46
Nee, texta autors toch nau starp tiem, kam viss slikti un es viens taads kruts :) Ljot feins, sakariigs teels. Vaardu izveele nedaudz atkaraajusies no vides un konteksta, kuraa tas tika staastiits :)
Vienk mums tur ieprieksh bij diskusija par tiem kjebljiem un cilveeks bij pieveersis pastiprinaatu uzmaniibu, aiz kam savu viedokli pastiprinaati izklaastiijis.
03.12.2008 00:58
Beidzot arī man ir izdevies uztaisīt test draivu Rekaro sēdekļiem. :D Viņi tiešām nav tik mīksti, ka vecie un no sākuma tas nepatika. Bet lidojuma laikā viņi izradijās ērtāki par veciem. Daudz brīvas vietas kājām, un, izkatās, ka viņi ir arī nedaudz platāki (varbūt man tas tik liekās). var teikt, ka sēdekļu cietums izradijās pietiekami ergonomisks. Nepatika tikai tas, ka daži pasažieri jau pamanījušies sašvīkot jaumus krēslus un nogrizt gumijas gabaliņus. :(
AN
04.12.2008 11:08
Iegadījās arī man izmēģināt jaunos krēslus (turp - vecie, atpakaļ - jaunie). Manā skatījumā jaunie tomēr krietni labāki. Katrā ziņā sēdēšana bija daudz ērtāka, varēju pat mazliet kājas izstiept :). Un arī par cietu nebija. Katrā ziņā vecie bija pārāk masīvi, ņemot vērā nelielo atstatumu starp rindām.
LAPA 1 / 1 · 17 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt