Linki - kādus likt?
Izveidoja Jorsh · 28.08.2008 · 22 ziņas
— Ziņas · 22LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…
OK
28.08.2008 21:33
Atkarīgs uz kuru pusi iet. Ņemot vērā ka ir uzradusies simulatoru sadaļa, tad derētu ielikt lv-vacc.org, projekts gan vairāk miris kā dzīvs, bet nu piemēram kartes dabūjamas...
Ja no reālās dzīves es pat nezinu, tad jau var salikt kaimiņvalstu spoteru lapas utt.

28.08.2008 22:10
Nu tātad:
Mana versija, vismaz iesākumam:
Bildes:
1. airliners.net - pats par sevi saprotams
2. planepictures.net - pedantiskie vācieši
3. jetphotos.net - vēl viena liela lapa
4. nu te droši vien saraksts var vēl turpināties ;)
Visāda informācija par aviokompānijām, reģistrācijas numuriem, aparātu migrāciju u.tml.
1. planespotters.net - korekta, feini pasniegta informācija, bet ne vienmēr pilnīga
2. ch-aviation.ch - šveiciešu lapa - vienkārša, bez ekstrām, bet ar aktuālu info, kā arī jaunumiems par to, kas ko gatavojas pirkt, līzēt, kādus reisus atvērt. No kurienes viņi ņem informāciju - fig viņu zin.
3. airfleets.net - arī šie ir izmantojami - interesanti,ka var iepazīt arī vairs neeksistējošas aviokompānijas
4. edinavtn.co.uk/index.php?id=14 - Edinburgas aviācijas konsultantu entuziastu stūrītis - foršas datu bāzes par to, kurš gaisa kuģis kuram pieder, piederēs, kāds ir satus u.tml.
5. un te turpinājums......
Ražotāji:
1.
2.
3.
4.
5.
Noderīgi forumi:
1. aviaforum.ru - feins krievu avio forums, kurā ir specīga arī Latvijas pārstāvniecība - interesanti
2....
3....

05.09.2008 21:20
Nu linki itkā ir vairāk vai mazāk nodoti manā pārziņā. Bet man šī ir pirmā nedēļa darbā pēc atvaļinājuma, kur turklāt vēl miljons jauni projekti tiek startēti un vēl arī jauns priekšnieks - nu drusku ir ņe do etovo. Bet, kaut kādā brīdī mēģināšu pieķerties un sakārtot.

06.09.2008 13:56
skaties pie linkiem vai nu airfleets vai nu planespotters kur arī ir gaisa flotesxx3xx3 rakstījaNesen mekleju foruma bet nevareju atrast bija tada lapa kur vareja dabut info par lidmasinas vecumu, vecajiem operatoriem.Ja kads vel atceras var atsutit ludzu linku!!

06.09.2008 14:25
pats biju ne mazāk busy, nu tiku i pie neta ii pie brīva laika, saliku to kas man bija, bet izrādās, ka ieteikumos liela daļa jau bija. saliku šo to linkos. Jāpapēta ieteikumi vēlJorsh rakstījaIzskatās, ka nebūs tuvākajā laikā. Esmu baigi aizņemts, lai izfiltrētu piedāvātos variantus. Un izskatās, ka būšu vēl uz pāris dienām ļoti aizņemts... Varbūt Eliassons vai Ervs to var paveikt...
LAPA 1 / 1 · 22 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt