11.03.2009 20:28

Mēģināju laboties šinī ziņā :) Skat pirmo lapu. 2Jorsh: Baigi derētu iespēja labot topikus, ar pirmo mēģinājumu reti kad sanāk kā iecerēts :)wesT rakstījaAA nuja vecos topikus gan...tie tieshaam ir moraali utt novecojushi :) labaak tur teiksim zinjas jaunaas tipa kad kaads retucis gaidaams rixsaa utt....
Nu adminu panelī ir sadaļa [lidostas]. Var sākt visu lēnā garā updeitot! :)erv rakstījaAtbildot uz 2 postus iepriekš - 138 lidostas jau var lēnā garā pieviest, nevajag jau visas uzreiz un tagad. Vienīgi kā būs tālāk - kāds pievieno jaunu lidostu, kā lai kāds no adminiem ja nav baigi acīgs pamana :) Prasās pēc speciāla querija - visas lidostas kam nau koordināšu :D
Būs... :)erv rakstījaA man savukaart patiktos ja zinjas buutu editeejamas arii, ne tikai pievienojamas vai dzeeshamas :)
Jau ir - takš cipars sarkanā krāsā parādas, ja ir kas jauns... :)tjigra rakstījaMan savukaart gribeetos, lai tur kur "manas veestules" paraadiitos kaada atziime, ja tur kas jauns ienaakas :)

Hmm, tad buus jaapadiic peec veel kaada testa - pulkvedim neviens neraksta :DJorsh rakstījaJau ir - takš cipars sarkanā krāsā parādas, ja ir kas jauns... :)tjigra rakstījaMan savukaart gribeetos, lai tur kur "manas veestules" paraadiitos kaada atziime, ja tur kas jauns ienaakas :)

Starp citu, shito es jau sen esmu gribeejis, tik vienmeer aizmirstas pajautaat. Maksimaalaa programma vareetu buut, cik ir skatiits pilnajaa izmeeraa un cik videejaa, tb taadaa ko neregjistreetie redz (es piemeeram reizeem neskatos lielo bildi ja shamaa kautkaa neuzrunaa).sans rakstījaNez, vai par šo jau runāts, bet... prasās pēc (distinct) Views info. Līdzīgi kā iekš airliners.net. Nav obligāti jānorāda kas tieši bildi skatījies (jo kaut ko redzēt jau var arī nereģistrētie lietotāji), bet unikālo skatījumu skaitu.