No survivors in Russian jetliner crash
Izveidoja erv · 14.09.2008 · 9 ziņas
— Ziņas · 9LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…

16.09.2008 01:31
TVnetā rakstīts, ka pilota rīcībā esot bijušas dīvainības.tvnet.lv/zinas/arzemes/artic…
tas būtu viens. ka esot griezis ne tur. Es tik aceros, ka 737 un liekas kādam no lielajiem ir bijis tā, ka lidaparāts pats sāk dzīvot savu dzīvi,(to redzēju Discovery) Interesē, ko mūsu piloti un mehāņiķi par to saka. Un vēl, pieminēts, ka iepildīts 2x vairāk degvielas kā lidojumam nepieciešams. Ko tas varētu nozīmēt?!

16.09.2008 01:43
Degviela mosh bij domaata, lai apakalj ar tiktu?
Tvneta zhurnaalisti nevienaa no veidiem nau uzticams info avots. Peec tam, kad Quantas dabuuj caurumu saanos, visi zhurnaalisti vienbalsiigi rakstiij, ka lidmashiina kritusi ciktur taas minuutes, kaugan patiesiibaa ne nu krita, ne nu kaa, pikeeja tik uz biezaakiem gaisa slaanjiem.
A tas ka grieza pa labi, bet griezaas pa kreisi, man atsauc atminjaa vienu nesenu Air crash investigations seeriju - tur viens charterkompaanijas aparaats iezveelaas sarkanajaa juuraa tuuliit peec pacelshanaas. Tur beigaas izraadiijaas, ka ar lidmashiinu tehnisko apkopi kompaanija nau paaraak aizraavusies.
Es, ja godiig, esu gatavs dereet, ka arii shis boings ir nozveelies deelj kljuudaam apkopee.
LAPA 1 / 1 · 9 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt