Jā lidinu ar peli un viss ir normāli. Isepējams būtu interesantāk ar yoke un throtli... bet šobrīd to kloķu nav. Nu un kas tad ir ar peli? Bīdi to lidmašīnu kā vajag:) Tad jau ir jāņem arī visi pārējie paneļi, lai tuvinātos realitātei:) Un ja pārsvarā lido ar Boe, tad jau jātaisa home cockpit:)
Kas attiecas uz P3D savietojamību ar Saitek, tad viņi paši saka, ka v 2.2 bet es šaubos, ka Lockheed būs kaut ko mainījis tieši šajā ziņā visās nākamajās versijās.
Par to, vai LM lobē PMDG, vai arī tur kāds čoms strādā utt.. to neviens nezin. Bet cik esmu lasījis, tad PMDG priekš FSX tā īsti attīstīties netaisās. Savukārt P3D versijas tiks supportētas vairāk. Un der atcerēties, ka FSX un FSX SE tā arī paliks 32bit versijas un max varēs paņemt 4Gb RAM no jūsu kastēm, lai arī cik tur būtu sastūķēts un tiklīdz palaidīsiet simu ar visiem addoniem, kas gribēs pagrābt virs 4gb voila... out of memory un restart, bet P3D būs 64 un pmdg jau ir 64.
No vienas puses PMDG dara pariezi, ka neskatas uz aizejoša laikmeta simu, bet iet tālāk, jo ar laiku P3D būs vairākumam. No otras puses piekrītu tiem, kas žēlojas par izmaksām, ka nu varēja jau atlaides iedot esošiem klientiem.... kaut arī, tie, kas nopietni sekoja līdzi, tad dabūja iepazīšanāš cenu (89$) tik pat cik FSX versijai, tajā dienā, kad bija relīze, bet nu toreiz bija arī daudz nezināmo par P3D... Es personīgi sliecos uz P3D, bet pamazām...šobrīd esmu apmierināts arī ar FSX...