Kādu FS versiju Tu lieto?
Izveidoja erv · 19.09.2008 · 32 ziņas
— Ziņas · 32LAPA 1 / 2 · IELĀDĒ…

19.09.2008 13:30
Krietni vairāk, ierēķinot addonus :)
Ai, tas vispār sarežģīts jautājums :) Pirmkārt, sākotnēji jau bija interesanti apskatīties, kāds tad šis ir, otrkārt drusku smukāks jau ir un vēl šādas tādas fīčas. Bet vispār par FSX biju (un joprojām esmu) vīlies. Pašas lielākās sāpes - AI loģika un ATC kopš FS2004 (laikam pat 2002) nav mainījies pilnīgi nemaz. Tagad naivi ceru uz 11.versiju, bet kad vēl tas būs.
ATC visvairāk kretinē, kad ej uz nosēšanos - pirms tam ja ir kaut kāda bīstama satuvošanās gaisā, tad vismaz bļauj, vai tu to otru redzi, nekāda cita darbība gan netiek veikta, pašķirt nemēģina. Bet kad ej lejā un jau atdod tornim, tad iestājas pilnīga ignore uz šito. Bija gadījums, eju pa glisādi ar kaut ko nelielu, nevienu neaiztieku, pēkšņi kaukāds fona troksnis parādās un pēkšņi man virs galvas aiziet pāri kādu 10 metru augstāk kaukāds 767 :D tipa arī pa glisādi. Līdzīgi gadījumi ir bijuši miljons. Nu un daudz visādas citas nianses, saistītas ar ATC tupumu. Bet nu laikam jāpiešaujas pa VATSIMu tusēt, nau ko ar to AI pīties :)
19.09.2008 13:56
Man visvairāk ar to AI traffiku kretinē tas, ka tādās riktīgi noslogotās lidostās bieži vien nākas taisīt go-around, jo vienlaicīgi sēžas kādas 5 lidmašīnas. Nu dzīvē takš tā nenotiek. Ja ir aizņemts, sēdi holdingā, bet šeit vienalga visi pieci tiek sēdināti un 4 no tiem saņem go-around. Tā bieži vien sanāk nosēsties ar kādu 3. vai 4. piegājienu.
P.S. Bišku offtopiks - vakar beidzot tā kārtīgāk palidoju (Riga -> Dublin) ar Level-D 767 - vot tā tik ir manta! :) Riktīgi patīk! :)

19.09.2008 14:18
Tas arī, jā. A vispār drūzmēšanos lidostās var jūtami samazināt, palielinot taxi speedu. Labi palīdz arī ne tik noslogotās lidostās - gan jau RIXā esi piedzīvojis, ka uz RWY36 nosēžas kaukāda cessna, sabremzējas tikai knapi pabraucot garām TWY B, un tad pusstundu velkas pa skrejceļu, kamēr tiek līdz TWY E. Tai laikā visi protams braši tiek sūtīti uz go-around :) Pie palielināta taxi speeda, viss notiek daudz raitāk un neveidojas kilometrīgas rindas lielajās. Pie tam ar kilometrīgajām rindām ir tā, ka AI lidmašīna, ja 15 minūšu laikā nav izdarījusi iecerēto (piem, pacelties), tiek nodzēsta naffig, aizbrauc uz kādu lielo/samudžināto un paskaties. :)Jorsh rakstījaMan visvairāk ar to AI traffiku kretinē tas, ka tādās riktīgi noslogotās lidostās bieži vien nākas taisīt go-around, jo vienlaicīgi sēžas kādas 5 lidmašīnas. Nu dzīvē takš tā nenotiek. Ja ir aizņemts, sēdi holdingā, bet šeit vienalga visi pieci tiek sēdināti un 4 no tiem saņem go-around. Tā bieži vien sanāk nosēsties ar kādu 3. vai 4. piegājienu.
Nu re - es tak sen jau teicu :DCitātsP.S. Bišku offtopiks - vakar beidzot tā kārtīgāk palidoju (Riga -> Dublin) ar Level-D 767 - vot tā tik ir manta! :) Riktīgi patīk! :)

19.09.2008 15:03
Meklējot to ātruma mainīšanas tooli (bija kaut kāds vāciešu ražojums), uzdūros uz šādu: sg-flightware.de Neesmu testējis, bet vari pamēģināt ja nau ko darīt :) Izklausās jau daudzsološi. Taxi speedu mainīt gan nesola, pameklēšu vēl pēc tā īstā.Jorsh rakstījaKur var to taxi speedu nomainīt?
19.09.2008 15:11
Re kur ir par šo info:
forums.simflight.com/viewtopic.php?f=4&t…
Īsumā - pārsvarā visas ienākošas lidmašīnas lidostā tiek noliktas holdingā un ļoti maz kas vispār sēžas. Un vēl teikts, ka nav jēgas šo likt klāt MyTrafficam, jo tas jau tā ir sakārtots. Vienīgi es traffiku lieku uz 100%, nevis kā tur dažšs labais uz 50-60%...

LAPA 1 / 2 · 32 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt