???
Izveidoja dzukovs · 23.12.2008 · 33 ziņas
— Ziņas · 33LAPA 2 / 2 · IELĀDĒ…
WE
28.12.2008 12:45
Un vispaar ko juus visi iespringstiet....tieshaam nesaprotu....nu ja patiik kaadam kaads te maaciit lai tak maaca vesels....vienaa punktaa gan piekriitu B.....man tieshaam pilniigi pie kaajas ko shamais par mani domaa vai nedomaa......par tiem reitingiem ...nekad neesmu bijis par vinjiem sajuusmaa jo visaadi punkti vietas goda nosaukumi utt....parasti beidzas ar vispaareeju sakasiishanos....esmu to noveerojis ne vienaa vietaa vien....eliasam taisniiba,lieku bildes tika taapeec ka lieku :) neesmu nekaads maakslinieks un nekad neesmu pat centies par taadu buut...man tuvaaka reportaazha ...a visaadas maakslas utt...nu nav tas maneejais un nebuuus.......bulodzerists vienvaadsakot....Jaa esmu un tad? ja nepatiik neskaties un nelasi ......Ainulabi ..varbuutaas pietiek shito tematu kustinaat ?
Jaunais Gads tak !

28.12.2008 13:05
Nu cerams nesakasīsimies. Esam dažādi, un no tā jau veidojas lapa. Kas būtu,ja visi liktu vienādas bildes?! Paskatījos airliners bildes, kas tik tur nav. Man ar radās pāris jaunas domas, ko gribētu uzbildēt.
Izlieto nesasmelsi, bet vienmēr vēl var atgriezties, te nav sliktākā vieta, kur tikties līdzīgi-dažādi domājošiem.
Kopīgs pasākums svaigā dabā tik palīdzētu rast kopīgu valodu
LAPA 2 / 2 · 33 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt