Sauliite spiid???
Izveidoja tjigra · 28.12.2008 · 117 ziņas
— Ziņas · 117LAPA 2 / 5 · IELĀDĒ…

30.12.2008 14:13
Starp citu, spriezhot peec bilzhu seerijas - shis ir tas, kuru bliezhot, es veel no saules pashas ciitiigi izvairiijos, ibo kadri peec saules shkjeersoshanas atsaakas stipri veelu - es neko neredzeeju un nevareeju vinju atkal atrast. Peec tavas idejas tapushie kadri ar chehu arii ir gliiti, bet paaraak liidziigi taveejiem :D
Starp citu - ar ko tu to jetblastu izvilki aaraa? Equalize? Vismaz man nevienaa kadraa ar aci jams kaa pluusma nav redzams, tikai virmonja.
Aa un - tu bildee M rezhiimaa? Man pie iso100 sleedzha aatrums ir vaajpr, tev pie 400 krietni mazaaks :roll:
P.S. Peec tam, kad mans saulainais tik ljoti uz urraa aizgaaja, es tak nenocietos un aizsuutiiju vinju.. nu tur :D Redzees, ko shie teiks :D

30.12.2008 14:47
nu nekas pārdabisks, te vienkārši exposure samazimnājās. RAWā ir daudz informācijas, ar aci to neredz. Vienreiz bildēju zvaigznājus uz 15sek, ta jau paskatoties bildē zvaigžņu bija vairāk kā debesīz(tas nebija noise)tjigra rakstījaAa nu, auto rawam meedz visaadus specefektus taisiit, un spiitiigi neatziistas, kaa :D Es diezgan reti shamo lietoju, parasti visaadaam tusinju bildeem tik.
LAPA 2 / 5 · 117 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt