varbuut kautkas jauns buus
Izveidoja dzukovs · 06.02.2009 · 40 ziņas
— Ziņas · 40LAPA 1 / 2 · IELĀDĒ…

06.02.2009 23:42
Nu, cik ir manīts, JAL pa Eiropu pārsvarā ar Jumbo dauzās, man pret to nekas nav iebilstams. :D
Lai nu cik ļoti man cilvēks-buldozers un viņa rokaspuiši nepatiktu, tomēr tas, ka viņi stutē aviāciju, ir ļoti apsveicami un īstenībā ir drusku bail ka ja tagad kautkādu apvērsumu uztaisīs, tad jaunā vadība var visu to lietu sekmīgi nogremdēt...
Jorsh, par to nereāli - kamēr peldēji apkārt, rekur novembra sākumā bija šāda ziņa, tā ka šis ir tikai loģisks turpinājums. Cerams, ka izdosies :)
aviofoto.lv/forums/viewtopic.ph…
A par delfu komentētājiem - nu tur tak sen viss skaidrs, ka šiem summārais IQ ir mazāks kā kaukādai esnez, Britnijai :)
07.02.2009 00:16
Un kā tikt uz tā jumta? Kurš tur mums iedos accessu?wesT rakstījaBtw....man viens ar planespotting neslimojosh cilveeks vakar teica ka esot baigi forshaa vieta kur bliezt lidenes Imantaa uz kautkaadas augstceltnes jumta.....ljotaki lidojot garaam gandriiz vai zemaak nekaa tas junts atrodas :)

07.02.2009 00:17
Es kad savulaik Imantaa dziivoju, mums virtuvee uz palodzes vienmeer staaveej binoklis (ar fotografeeshanu taislaikos veel neslimoju). Ljotenes laidaas garaam gar logiem, buutu ar ko, vareetu eerti spotot, neizejot no maajas :)
Kad Klintons bij Riigaa, shamaa pavadosho kravinieku ar tur redzeeju.
07.02.2009 19:31
Es atkartošos, bet kaut kā neticās man, ka tūvā nākotnē kāds lidos pie mums no Japānas. Kamēr pirmo lidmašīnu Ŗīgā neredzēšu, tikmēr neticēšu. Mums to Japānu jau solija 1,5-2 gadus atpakaļ. Tapat kā Ķīnu, DA Āziju, BT Ameriku u.t.t.
Runājot par lidmašīnu, tad diez vai savāks pilnu 777/747 uz Rīgu. Visticamāk jau ka 767 utml.
LAPA 1 / 2 · 40 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt