Uzmanību! Negaidītas medības!
Izveidoja Sanchous · 08.02.2009 · 2740 ziņas
— Ziņas · 2740LAPA 9 / 110 · IELĀDĒ…
JA
26.09.2009 16:01
Interesanti...:) Vīriņš kaut kā argumentēja arī un draudēja ar represijām vai vienkārši tāpat noblatoja? :) Baltais buss bija izbraucis ārā no teritorijas vai caur žogu komunicēja?tjigra rakstījaUn baltajaa businjaa viirs ar automaatu, kursh ljoti pieklaajiigi paluudza, vai vareetu sarunaat, ka mees shodien nebildeejam :)
26.09.2009 20:39
Nav tik traki, Sanchous. Piebrauca vīriņš, laipni parunājās un palūdza nebildēt šodien. Beigās vienojāmies, ka pie sētas ne, bet tur no kalniņa bildēšu. Īstenībā, ja nebūtu pievērsis uzmanību, pat nepiefiksētu, ka tur "kaut kas nopietns" ap to Duglasu notiek, bet tad nu sāku vērot situāciju un izdarīt dažādus secinājumus :)Sanchous rakstījaNja, stulbi. Vot tāda mums brīva un demokrātiska valsts.
JA
27.09.2009 02:09
Tas MD kravu atveda vai aizveda? Es sākotnēji pieņēmu, ka atveda un ka krava varētu būt jaunas latu banknotes, kuras tiek drukātas Vācijā. Vai arī eiro banknotes bankas rezervju papildināšanai. Šķiet, ka zelta rezerves pat neglabājas Latvijā. Vispār jau pamatīgi kretinē konkrētā situācija ar palūgšanu nefotografēt. Cilvēks atrodas publiski pieejamā atļautā teritorijā un fotografē apsargājamu, bet visādi citādi pieejamu teritoriju, un viņa darbības cenšas ierobežot. Pie tam, ne jau varas iestādes, bet privāta apsardze. Ja patiešām nepieciešams nodrošināt drošību, varēja izdarīt tā, kā NATO samita laikā - aiztaisīt to ceļu un vispār nevienu nelaist. Šis atgādina situāciju pirms gada Pēterburgā, kur koleģis mēģināja nofotografēt autostāvietu pie kāda kroga - Hummer un G-klase vairumā - un tad vienam Hammeram pavērās logs, un iekšā esošs humanoīds pārliecinoši palūdza nefotografēt :D Edit 1: "Latvijas Bankas zelts glabājas Lielbritānijas bankā. Tā kopējais daudzums ir 7.7 tonnas." no bank.lv/lat/top/faq/lkp/ "Jaunās 5 latu banknotes iespiestas turpat, kur līdzšinējā Latvijas nauda - Vācijā, spiestuvē Giesecke&Devrient." bank.lv/lat/main/all/sapinf… Mazliet mulsina tas, ka Giesecke&Devrient mājas lapā minēts, ka firma atrodas Minhenē, bet MD atlidoja no Leipcigas.BTSKY rakstījaDēļ pāris kastēm, kāpēc bija jādzen šurp tik liela lidmašīna? Jāsāk domāt, ka tika aizvesta daļa no Latvijas zelta rezervēm, varbūt pārdota?
_RIX3-2321-2.jpg&w=3840&q=75)
27.09.2009 03:44
Nevajag cepties :)
Tas ka palūdza ir jau sasniegums - agrāk vnk padzītu :)
Un es zinu ka tai pat USA ne vienmēr un ne visur atļauj focēt, kaut arī teorētiski var it kā..
Tā kā peace, tauta :D
Nu, bildes no tā MD-11 kādam būs?
Pats nebiju Rīgā šodien :(
Man ir tikai no airfield :D

27.09.2009 23:52
Nee, ja godiig, es vinjus saprotu. Ir lietas, kuras labaak tieshaam nebildeet :) Un tas, ka attieksme cilveeciiga, bez pravu kachaashanas, bet ljoti korekta un pieklaajiiga, ir patiikami. Katraa zinjaa man pret vinjiem iebildumu nav. Shii nebija "droshiibas" histeerija, luugumam nebildeet Duglasa izkraushanu bija tikai logjisks pamats.
Izskatiijaas, ka Duglass bija kaut ko atvedis, kraameeja aaraa pacinjas.

28.09.2009 15:10
hmmm neko neesmu saņēmis papildināts: saņēmu gan! nedomāju, ka caur forumu sūtīsi. paldies!JanisG rakstījaNosūtīju linku PM. Es negribu šeit publiskot to stāstu - ja cilvēks gribēs, pats pastāstīs arī šeit. Google pamana visu un atcerās ilgi ;)ulf rakstījaiemet lūdzu to tekstu no krievu foruma šeit!

28.09.2009 15:40
ulf: iemet man ar PM linku.labpraat palasiitosulf rakstījahmmm neko neesmu saņēmis papildināts: saņēmu gan! nedomāju, ka caur forumu sūtīsi. paldies!JanisG rakstījaNosūtīju linku PM. Es negribu šeit publiskot to stāstu - ja cilvēks gribēs, pats pastāstīs arī šeit. Google pamana visu un atcerās ilgi ;)ulf rakstījaiemet lūdzu to tekstu no krievu foruma šeit!

28.09.2009 16:50
Man arii pls.dzukovs rakstījaulf: iemet man ar PM linku.labpraat palasiitosulf rakstījahmmm neko neesmu saņēmis papildināts: saņēmu gan! nedomāju, ka caur forumu sūtīsi. paldies!JanisG rakstījaNosūtīju linku PM. Es negribu šeit publiskot to stāstu - ja cilvēks gribēs, pats pastāstīs arī šeit. Google pamana visu un atcerās ilgi ;)ulf rakstījaiemet lūdzu to tekstu no krievu foruma šeit!

28.09.2009 19:01
Interesanti, kuras tad ir tās lietas, kuras labāk nebildēt??? Tas, ka kādam nepatīk darboties visiem redzot ir tikai viņu trūkums, tad lai ieplāno savā plānā, ka kāds viņus fotografēs un nebūs problēmas. Bija noteikti vairāki, kas fotografēja un viņus tā arī nepamanīja. Tad kāda jēga ar dažiem runāties un lūgt lai nefotografē, dažiem draudēt un dažus nemaz nepamanīt - bērnudārzs.

28.09.2009 19:26
Taas lietas, kuras labaak nebildeet, ir kaa reizi droshiibas pasaakumi kaa taadi. Kaadaa veidaa tas tiek organizeets, kas tiek dariits, kad shaada raxtura krava atlido. Cik droshiibnieki, kaa brunjoti, kaa izvietoti. Lai kaads neizpeeta, kaa to apiet. Ja naakamo kravu aptiiriis, es negribeet buut tas, kura bildee ir redzama shiis kravas apsargaashana :)
Protams, vinji nekad nevar noveerst shaadas informaacijas nopluudi par visiem 100%. Bet vinji vismaz censhaas (starp citu, kad saakumaa bijaam piebraukushi pie zhoga zem glisaades, baltais buss nobrauca garaam, bet nekomuniceeja, laikam uzskatiija, ka no turienes neko paaraak daudz neredz, un trenkaaja tikai tos, kas ganiijaas tieshi pretii).
JA
28.09.2009 22:58
Piekrītu BTSKY. Ja tā ir slepena operācija, kuru neviens autsaiders nedrīkst redzēt, to var nodrošināt līdzīgi kā NATO samita laikā. Aiztaisām ciet ceļu 500m pirms Skultes zīmes dienvidu galā un pie autobusa galapunkta ziemeļu galā. Resursi – 2 policijas ekipāžas uz 1 stundu + 2 x 10 metri lentas ar uzrakstu POLICIJA.
Uz vispār – ir tāds likums ar nosaukumu Satversme, un tajā ir 100. pants – „Ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus. Cenzūra ir aizliegta.” :D
LAPA 9 / 110 · 2740 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt