Detektiivu klubinjam
Izveidoja tjigra · 22.02.2009 · 81 ziņas
— Ziņas · 81LAPA 3 / 4 · IELĀDĒ…

27.04.2009 02:09
Bildēts 15:11.tjigra rakstījaMan tas otrais peec Thai itnemaz neizskataas, ta jau driizaak tieshaam peec UPS. A pirmais droshi vareet buut Swiss. BTSKY, cikos tas i bildeec? Nav taspac, kas man lapaa liktais? Tas maneejais gana slaids prieksh a340 izskataas.

27.04.2010 18:49
Kopsh radara ievieshanaas shis topiks ir drusku apmiris, bet sveetdien man viens tomeer traapiijaas.
Braucu es uz Eerglju pusi, piestaaju celjmalaa paaraut kaajas. Kameer kraameejos, maniiju vienu lielu resnu lidojam uz manu pusi. Kameer paarskruuveeju objektiivus, tameer shis, maita, saaka sleepties maakonii, liidz ar to bilde ir tikai viena un taa pati tuudiiga. Tuuliit peec tam zvaniiju ervam, kursh maajaa pie kompja, lai skataas radaraa, bet - radaraa neviena man pat tuvumaa nebij. Tagad skatos uz bildi un nesaprotu veel vairaak, kas tas taads ir. Izskataas, ka spaarni vinjam augshaa, kas vedinaatu uz domu par Il-76, kas savukaart izskaidrotu, kaapeec nebij radaraa, bet - Ilam ir T-tail, shitam aciimredzami nav. Arii visi citi resnie gurkji, kas man naak praataa, kuriem spaarni ir augshaa, ir ar T-tailiem. Taa nu netieku gudrs.

LAPA 3 / 4 · 81 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt