12.03.2009 22:39
nu kameer veel nav saakushies avio shovi eiropaa,varetu kadu spoting sesiju uztaisiit..:) ko tauta saka?? ..Vantaa bij baigi ok..man taa kaa velk atkal uz turieni..

nu man doma taada ka apriilja saakuma kautkur maukt.tagad darba spriedze...apriilja saakums Vantaa vareetu buut ok..16 maijaa jau jaamauc uz Älmhult Airshow 2009. Älmhult, Sweden..n u un peectam jau buus kur braukt diezgan daudz:)wesT rakstījaNu es vienmeer par...diemzheel man peec nedeeljas uz SXM.... peectam gan var padomaat ....

nu jaa..es svaarstos starp Helsinkiem,Praagu vai Amsteru( pa gaisu)..Helsinkie veelviens plus taads ka tur ir Malmi(General aviation lidlauks) kur kaa izskatiijaas konkreets trafiks ar mazajiem:):)..taapeec es taakaa vairaak uz turieni..2diennieku.veinu dienu Vantaa,otru mazos MalmiwesT rakstījaMani praaga neliek mieraa.....vienu jau biju sakuudiijis bet nesanaaca...taakaa jaatur soliijums :)

neesmu to saraxtaa,kam apnicis.lai cik nebuutu diivaini,bet es tur neesmu bijis..:) ne pats pa gaisu,ne kaa:)wesT rakstījaNeee WAW ir manu favoriitu listee......a kad ir lieldienas ? man tur jaunas spottingvietas atrastas....taakaa par apnikumu nav runas :)