interesanti
Izveidoja erv · 24.03.2009 · 1527 ziņas
— Ziņas · 1527LAPA 7 / 62 · IELĀDĒ…

07.02.2011 13:17
oi, es skaitīju, bija vai nu 31 vai 41, sajuka.... bet nu tie stulbie smaidiņi aiz katra komentāra... ja taisījis bērns, tad laikam vēl piedodamiSanchous rakstīja

07.02.2011 15:18
Nu tas ir skolniekiem - viņiem ir/bija jātaisa video prezentācija par airBaltic, un tad tie kam youtubē ir visvairāk skatījumu, dabū tiesības piedalīties ēnu dienā ieksh airBaltica. :)
Es zinu vēl vienu, kur ir bildes no aviofoto izmantotas, bet tur ir arī godīga atsauce, un tas ir iepriekš saskaņots ar attiecīgajiem autoriem :)
P.S. Smailiji ir padumji jā, un valoda-valodiņa arī, bet ko nu no mūsdienu jaunatnes vairuma gribēt...
14.02.2011 11:31
apollo.lv/portal/news/article… garaka lidmasina pasaule - tjipa :D
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5…

23.02.2011 23:03
avherald.com/h?article=43852eb6&…
nu jā, vispār interesanta sērija pēdējā laikā... uz katru airBaltic incidentu, ir arī pa kādam igauņu incidentam:
avherald.com/h?article=438446b0&…
šitas komentārs man vispār patika:
I'm surprised too, the tone of the voice "Halo, the engine's on fire" - just like they were watching, a boring film on TV :)
24.02.2011 19:39
"Labs" koments. Kas domā kaut vai drusku savādāk uzreiz tiek paslaudināti par aunu baru. "mazāk zini, labāk guli" riktīgs Padomju savienības sauklis. Nav nekas pret AB, bet komentārs piedur. Lai veicas!Sanchous rakstījaSabiedrība? Kur tu redzi sabiedrību? Šajā valsti dzīvo aunu bars, kurš saceļ traci tur kur nevajag. Tāpēc arī nedrīkst radīt šādas bildes. Mazāk zini, labāk guli. Pie tam tas ir konfidenciāla informācija.
24.02.2011 20:01
Man jau labi veicas.
Viena lieta, ja savādāk domājošais cilvēks argumentē savas domas un labi orientējas jautājumā - tas ir ok. Cita lieta, kad cilvēks, kurš nereizi nav lidojis ar lidmašīnu stāsta ka iknedēļu Boltika lidmašīnām norauj spārnu, ka Boltiks lido ar bumbvedējiem u.t.t. - tās ir auns, kuram tu neko nepieradīsi. Tieši tāpēc tādus cilvēkus labāk turēt informatīvā vakumā. Bet tā kā mūsu valstī tādu cilvēku ir vairāk nekā puse (diemžēl), tad arī šāda veida informāciju publicēt nevajadzētu.
Laikam jau ļoti jūtīgu tēmu esmu skaris, ja jau izpeldēja nekad līdz šim neredzētie lietotāji.
24.02.2011 20:50
Skaidrojums ari tam kapec tu aizsvilies ir vai nu Tu lido ar so tipu(ne konkretaja lidojuma, bet ari tas iespejams) vai Tev, kads tuvs kolegis un nu draud briesmas par to ka nemaniji kas notiek vai ir noticis. Aviacija-ta ir drosiba. Saldus sapnus :)Sanchous rakstījaMan jau labi veicas. Viena lieta, ja savādāk domājošais cilvēks argumentē savas domas un labi orientējas jautājumā - tas ir ok. Cita lieta, kad cilvēks, kurš nereizi nav lidojis ar lidmašīnu stāsta ka iknedēļu Boltika lidmašīnām norauj spārnu, ka Boltiks lido ar bumbvedējiem u.t.t. - tās ir auns, kuram tu neko nepieradīsi. Tieši tāpēc tādus cilvēkus labāk turēt informatīvā vakumā. Bet tā kā mūsu valstī tādu cilvēku ir vairāk nekā puse (diemžēl), tad arī šāda veida informāciju publicēt nevajadzētu. Laikam jau ļoti jūtīgu tēmu esmu skaris, ja jau izpeldēja nekad līdz šim neredzētie lietotāji.
24.02.2011 21:16
Skaidrojums tam kapec es esmu aizsvilies ir tads, ka tu strādā pa nakti kā velns lai pasažieri no rīta aizlidotu tur, kur viņem vajag, bet internetā visādi muļķi raksta ka BT vispār neremontē lidmašīnas, ka tehniķi neko nemāk un vispār visiem ir pofig uz lidmašīnu tehnisko stāvokli. Protams ka es uztveru to kā perosnīgu apvainojumu.
Ļoti naivi domāt ka man draud kaut kādas briesmas un es šeit mēģinu kaut ko glābt. Ja es būtu iesaistīts šajā incidetnā es būtu risinājis šos jautājumus citā veidā. Un nevajag man stāstit par drošību aviācijā. Par incidentu ir informēti speciālisti, kuri izanalizēs šo gadījumu un pieņems adekvātus mērus lai tas neatkārtotos. Un nav nekādas jēgas barot žurnalistus ar sensāciju un publiku ar baumu avotu.
LAPA 7 / 62 · 1527 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt