Izstāde RIXā
Izveidoja Jorsh · 06.04.2009 · 205 ziņas
— Ziņas · 205LAPA 8 / 9 · IELĀDĒ…
_RIX3-2321-2.jpg&w=3840&q=75)
30.09.2009 20:48
Tātad tā:
1. Bildes joprojām no visiem NAV ,
2. Potenciālais (Lielais) sponsors joprojām domā. Tā kā esmu izgājis uz pilnas summas savākšanu, īpaši nesteidzinu. varbūt vajag? Vēl pāris citi nav apciemoti, saņemšos. ;)
3. Izstāde būs :) atļāvos izcelt ziņojumu [eliasson]
Ja nolemjam ka sponsorus nevajag - varam kaut rītā sākt drukāt bildes un uz priekšu . Kādas domas?

30.09.2009 20:59
Sponsoru vajag, ja drukājam lielās bildes cenā virs 25Ls, vai ja kādam ir daudz bilžu atlasītas. Vajag kaut vai lielākās izdrukas izdevumu segšanai.. Par mazo bilžu izdrukāšanu, vai mēs nevaram izdrukai paņemt bildes no lapas?! Vai sponsoram parādīt tās netā?! Un visbeidzot, ir izdomāts kur lidostā bildes tiks izstādītas? Vakar visu dienu pavadīju RIXā un starp citu domāju arī par to.ZG rakstījaTātad tā: 1. Bildes joprojām no visiem NAV , 2. Potenciālais (Lielais) sponsors joprojām domā. Tā kā esmu izgājis uz pilnas summas savākšanu, īpaši nesteidzinu. varbūt vajag? Vēl pāris citi nav apciemoti, saņemšos. ;) 3. Izstāde būs :) Ja nolemjam ka sponsorus nevajag - varam kaut rītā sākt drukāt bildes un uz priekšu . Kādas domas?
_RIX3-2321-2.jpg&w=3840&q=75)
30.09.2009 21:07
Atbildu:
1.RIXā bija runa par C termināla izlidošanas zonu (tur kur bija koferu izstāde)
2. Dažiem ir tā "nelaime" ka ir vairāk kā 3 bildes ;)
3. Bildes ļoti gribētos tomēr izmērā 60 x 90 cm, ja nemaldos - ja vien nav pašiem jāmaksā iebildumu nebija..
4. Var, bet nevajag. Paņemot no lapas, kādam vienalga par fiziskām izdrukām jāmaksā .. sīkums jau ir, bet..
5. Redzi kad iet pie cilvēka (sponsora), nav parasti pieņemts ieteikt iečekot netā :D Nets tiek pieminēts, bet kā opcija. Labāks efekts ir kad bildes noklāj uz galda tā smuki ;)

11.03.2010 12:49
Mans domat, ka vajag angliski vardu dot.. jo lidosta tak arzemnieki uzturas un tas piesaista acis vairak, nekaa vietejie vardi..
Skaties Augstu gaisā, Eyes Up in the air,
Up In the air, Eyes High Up in the air
2000 planes take off around the world every minute,
Latvian Jet Photo exposition,
Gaisa telpa, Latvian Aerospace in photography,
1st Latvian Commercial and General Aviation Photo Exhibition..
var jau vell ko sadomat... Ja sis jautajums ir aktuals vell..
LAPA 8 / 9 · 205 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt