18.06.2009 13:50
yakwac.info pasaules chempis akrobaatikaa ar Yak52.. kursh vispaar taisaas laist un kad??

tur augstaak ir links iemests.no 25.06 - 05.07 16 km no Panjevezhas notiek pasaules chempiontaats gaisa akrobaatikaa ar YAK52..par maxaam nekas nav zinaams ,jo nekas nav mineets.piekljuushana briiva(taa vajadzeetu buut) ..foto arii briivi..es aizsuutiiju aizvakar mailu organizatoriem ar jautaajumiem kaa tur ar mashiinas novietneem un nakshnjoshanaam lidlaukaa,bet pagaidaam atbildes nav.kaa buus,taa iemetiishu te infoTibbsy rakstījaKas un kad notiek? Kāda piekļuve? Maksa? Uz kādu dienu jau mēs ar varētu piebraukt, tikai kad? Un fotografēšana aizliegta tāpat kā Latvijas aviošovā?

njaa..bikinj tikai tas Tukuma avioshovs nerullee atsevishkjaas poziicijaas.man liekas ka taads ultralight tuss adazhos vai shitais YAK lietuvaa krietni ruleejoshaaks par to Tukuma shovu.bikinj taa neprieksh cilveekiem tas tukuma pasaaciens taada sajuuta rodaas.esmu bijis ljoti daudz kur un u daudzies avio pasaacieniem,un varu teikt ,ka shitie Tukuma pasaacieni vieni no sliktaak organizeetajiem ko esmu redzeejis.bet tas mans subjektiivais viedoklis.Sanchous rakstījaNu ja tā, tad neaizmirstam arī par to, ka 01.08 Tukumā notiks kārtējais aviošovs! :wink:
Nu jā, tādēļ jau jautāju, jo visa infa tur paredzēta dalībniekiem. Vilkties 150 km un netikt klāt arī negribas. Jā, bet Ādaži arī ir opcija, vismaz tuvāk :)dzukovs rakstījatur augstaak ir links iemests.no 25.06 - 05.07 16 km no Panjevezhas notiek pasaules chempiontaats gaisa akrobaatikaa ar YAK52..par maxaam nekas nav zinaams ,jo nekas nav mineets.piekljuushana briiva(taa vajadzeetu buut) ..foto arii briivi..es aizsuutiiju aizvakar mailu organizatoriem ar jautaajumiem kaa tur ar mashiinas novietneem un nakshnjoshanaam lidlaukaa,bet pagaidaam atbildes nav.kaa buus,taa iemetiishu te info