Kas tas ir?
Izveidoja tjigra · 26.12.2009 · 18 ziņas
— Ziņas · 18LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…

26.12.2009 04:48
Sheit es kaut ko nesaprotu. Neesmu perfekti paziistams ar 744 uzbuuvi, bet cik man zinaams, vinjam nav miljons vietu kur piekarinaat liekus motorus. Man nav iisti skaidrs, kaa kaut kas shitaads var tiiri formaali dabuut atljauju lidojumam... Da i veel tas motors labajaa pusee izskataas taads jociigs. Tipa no kautkaada 773 vai kautkaa taa?

12.03.2010 01:09
Pavisam par citu tēmu, bet topika nosaukums atbilst :)
Kā varbūt ir zināms, 1188 nupat palaida savu analogu Googles StreetViewam. Nu un saprotams, kas bija starp pirmajām vietām, kuras es apciemoju. :)
Un uzreiz radās jautājums - kas tā tāda par asti starp termināli un to mājiņu pie VIP vārtiem? Izšķirtspēja par mazu lai droši saprastu, bet ož vai nu pēc finnaira tāda (bildes) sakropļota, vai arī kaut kādiem hokejistiem. Varianti?
1188.lv/karte360/?LSUbY6VbU…

14.03.2010 11:31
Vēl viens jautājums radās.
Skatos radarā, uzbeks lido. Bet reģistrācija jocīga, ja var ticēt radaram - UK-67002. Par šādu numuru ne mūsu lapa, ne arī 3 zināmie fotosaiti neko nezina. airfleets.net arī tādu nepazīst. airframes.org saka ka tāds ir aktīvs, bet neko vairāk nezin. WTF?
BA
14.03.2010 16:30
Vispār jau kaut kad atpakaļ mēģināju čiepstēt, ka uzbeks pārreģistrē pamazām visus pa savam. Tā arī BUA vairs neieraudzīsim, tas tagad ir UK-67001 Tā kā pieņemu, ka tavs pamanītais varētu būt BUBerv rakstījaVēl viens jautājums radās. Skatos radarā, uzbeks lido. Bet reģistrācija jocīga, ja var ticēt radaram - UK-67002. Par šādu numuru ne mūsu lapa, ne arī 3 zināmie fotosaiti neko nezina. airfleets.net arī tādu nepazīst. airframes.org saka ka tāds ir aktīvs, bet neko vairāk nezin. WTF?
LAPA 1 / 1 · 18 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt