Februāra konkurss.
Izveidoja BTSKY · 09.02.2010 · 27 ziņas
— Ziņas · 27LAPA 1 / 2 · IELĀDĒ…

09.02.2010 17:32
Atskaiti varam sākt no šodienas :)tjigra rakstījaUn mees pirms paaris dienaam runaajaam, ka dikti gribeetos jauno kalendaaru.. Kraajumi jau kaadi nebuut ir, bet nu veertiigaakais, protams, ir sen ielikts. Manlieks, kalendaaru dabuus eliassons :D

09.02.2010 21:23
kas ir KLM kalendaaraa ? :) :wink:BTSKY rakstījaAtskaiti varam sākt no šodienas :)tjigra rakstījaUn mees pirms paaris dienaam runaajaam, ka dikti gribeetos jauno kalendaaru.. Kraajumi jau kaadi nebuut ir, bet nu veertiigaakais, protams, ir sen ielikts. Manlieks, kalendaaru dabuus eliassons :D
11.02.2010 00:18
Kam gan kalendārs, ja nav lidmašīnu :)
Bet par to kvantitāti un kvalitāti... Man ir it kā daudz bildes sataisītas un pārtaisītas, bet nu vienmēr kaut kā šķiet, ka pietiekoši kvalitatīva, tā ka beigās nemaz neielieku.
Pārsvarā ir viena problēma, kad bildi noeksportēju un samazinu, tā izskatās pāršarpota, kaut arī nemaz vēl neesmu asināšanai ķērusies klāt. Līdz ar to, lai mazliet uzasinātu vajadzīgās vietas, rezultāts sanāk vēl trakāks. lai gan skatos, ka ne man vienai šeit tāda problēma...

11.02.2010 01:42
Divi jautajumi. kur palika lidmašīnas?! :) Otrs nopietnāks, nedaudz. PAr kurām bildēm ir runa par pārshopošanu? Man jau liekas, kamēr neparādās zāģis, var asināt. PAskatījos airliners dažas bildes, sagriezties var, Lidmašīna dzīvē nav tik balta kā bildēs. Tapēc īpaši par to nesatraucos, ka ir par asu vai it kā par daudz apstrādāta. Katrai bildei cita pieeja. Ar Joršu vel jāpararunā par standartiem, kas ir par daudz, kas navTibbsy rakstījaKam gan kalendārs, ja nav lidmašīnu :) Bet par to kvantitāti un kvalitāti... Man ir it kā daudz bildes sataisītas un pārtaisītas, bet nu vienmēr kaut kā šķiet, ka pietiekoši kvalitatīva, tā ka beigās nemaz neielieku. Pārsvarā ir viena problēma, kad bildi noeksportēju un samazinu, tā izskatās pāršarpota, kaut arī nemaz vēl neesmu asināšanai ķērusies klāt. Līdz ar to, lai mazliet uzasinātu vajadzīgās vietas, rezultāts sanāk vēl trakāks. lai gan skatos, ka ne man vienai šeit tāda problēma...
24.02.2010 17:18
Nu par papildus kalendāri ko gan neizdarīsi. :lol: :lol: :lol:
Bet nu lab, tā kā mans ieguldījums šajā resursā nav tik liels. kā pārējiem spotteriem, tad esmu gatavs izpildīt šo darbu brīvprātīgi un, kā teica pūce no multenes Vinnijs Pūks, безвозмездно. :)
01.03.2010 14:53
Nu ko, pavasaris ir klāt un tas nozīmē ka BTSKY pasludinātais konkurss ir noslēdzies. Man izkrita tas gods apkopot konkursa rezultātus un lūk kādi tie ir:
1.vieta - kas nu būtu gaidījis - BTSKY, 47 bildes. :lol:
2. eliasson - 29
3. airfield - 16
4. tibbsy - 8
5-6. Manfreds - 6
5-6. tjigra - 6
7. mārtiņš - 3
8. wesT - 2
9-11. artursslosbergs - 1
9-11. martinsm - 1
9-11. vitalik - 1
Tā kā lai BTSKY pats izlemj, ko viņš darīs ar kalendāriem. :)

01.03.2010 15:22
izskatās, ka eliassons tiks pie jauniem kalendāriem :) apsveicu!BTSKY rakstījaLai aktivizētu jaunu foto parādīšanos, piedāvāju izsludināt konkursu par vislielāko ielikto bilžu skaitu februāra laikā. Balva KLM un airBaltic kalendārs 2010. Veiksmi visiem! P.S. Pats nepiedalos .... :)
LAPA 1 / 2 · 27 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt