05.03.2010 13:19 · (rediģēts)
Līdz ar tekstiem par ILAs apmeklējumu, man noasociēja uz t-kreklu tēmu (uz ILA visi braucēji varētu noekipēties :) ). Pavasaris nāk, un par spīti sniegam aiz loga, kamēr izkasīsimies, tā vien būs ka kreklu valkājamā sezona arī būs klāt. :)
Tā kā kopš pirmā kreklu izlaiduma ir pagājis krietns laiciņš, un mūsu pulks ir krietni pieaudzis, tad iespējams, ka starp jaunajiem dalībniekiem (un protams arī starp vecajiem), būs gribētāji.
Tādēļ izsludinu iepriekšējo pieteikšanos uz krekliem, rakstieties šai topikā iekšā, norādot skaitu un izmēru (S - XXXL). Visi kas būs "pieskaitīti", tiks publicēti šajā pašā pirmajā postā. Pieteikšanās beigas? Nezinu, droši vien uz marta beigām kaut kad, bet gribētāji labāk piesakās laicīgi, lai veidojas priekšstats par potenciālo apjomu.
Tiem, kas nezin, par ko ir runa, pirmā izlaiduma kreklu var redzēt šeit, kā arī šeit.
Kreklus drukāt domāju tajā pašā kantorī, vismaz pirmajai versijai gan paši krekli, gan apdruka izrādījās gana kvalitatīvi, pēc samērā nesaudzīgas apiešanās tā īsti novalkāt nav izdevies, arī apdruka turas labi. Cena arī bija visai draudzīga - 7.90/gab, Protams, nemāku vēl teikt, kāda tā būs šogad, bet domājams ka līdzīgi, esmu dzirdējis ka vismaz citiem drukas darbiem tas kantoris cenas neesot mainījis (tauta žēlojās ka nenometot cenas :) ).
Kas attiecas uz otrā izlaiduma izskatu, man jau tas pirmais ļoti labi patīk un manuprāt tur neko mainīt nevajag. Tādi paši tumši zili krekli ar tādu pat apdruku.
Pašlaik pieteikušies:
som666 - 1 S
fotoprojekts - 1 M
ulf - 1 M
mr_kex - 1 M
Juze - 1 XL
AlekS - 1 S
sans - 1 L, 1 M

_RIX3-2321-2.jpg&w=3840&q=75)