27.05.2010 18:02
Pēdējā laikā skatoties log-failu, laiku pa laikam uzrodas jauni dzēstie attēli. Normālas bildes, teiktu pat interesantas bildes, par kurām cilvēki ir balsojuši un komentējuši. Tātad, ieguldija savu laiku vērtējot, komentējot, baudot...
Un tad, kopā ar visiem komentāriem un balsīm vienkārši vienā jaukā dienā pazūd un viss. Un pēc tam dzēšanas pamatojumā skatos - "dfhsdkfj", "dkjsdkl", "...", "Personisks pamatojums", "Kļūda pievienojot".
Man šķiet, ja reiz izliki attēlu apskatei, tad izliki. Protams, noteikumi paredz, ka katrs attēls ir tā autora īpašums, bet gribētos nedaudz "ierobežot" dzēšanu. Aptuveni tā:
1) ja attēls nav ne komentēts, ne vērtēts - var dzēst nekavējoties.
2) ja ir kāds komentārs vai balss - vajag tomēr normālu pamatojumu, nevis "jhdkfsjdf". Un pie šī varianta attēls netiks dzēsts uzreiz, kā tas ir tagad, bet tiks nosūtīts pieprasījums adminiem, kuru pēc tam arī apstiprina.
Ja kādreiz kādam uznāks baisākā vēlme visu uzreiz izdzēst - varbūt būs iespēja aprunāties un pierunāt tā nedarīt, nevis kā ir tagad - click un vairs tas ir neatgriezeniski.
Ko tauta par šo domā?
P.S. Par to Kļūdu pievienojot - drīz uztaisīšu pogu, lai var izdzēst attēlu, ja tam vēl nav aizpildīta informācija.




