Boeing C-40C BBJ devaiss
Izveidoja Jorsh · 31.05.2010 · 12 ziņas
— Ziņas · 12LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…
01.06.2010 03:12
Pitoti tiešām stāv pat uz Classic. Pārējas finčas ir armijnieku tjunings. Tas tiešām varētu būt pretraķešu aizsardzība vai vēl kaut kas, par ko mēs diez vai kādreiz uzzināsim. Vispār jau par tādam bildēm demokratiskajā valstī var 15. sutkas saņemt. :lol:

01.06.2010 14:10
Google ir labs draugs lai atbildētu uz šādiem jautājumiem, tas parasīja ~ 45 sekundes :) Bet, par jautājumu vai perons ir publiskā zona un vai bildējot pār žogu apsargājamās teritorijas ir OK, es domāju, ka būs daudz un ļoti atšķirīgi viedokļi. Pamēģini pabildēt pār žogu kādu armijas daļu vai cietumu :)

01.06.2010 15:04
cik esmu par šo jautājumu interesējies, vienīgi pierobežas likums nosaka, ka pierobežā ir nepieciešama robežsardzes atļauja fotogrāfēt viņu tehniku, būves utt. Par cietumiem, HESiem, stacijām, lidostām vai vienalga ko citu likumos nav neviena vārda. Ir gan iekšējie noteikumi, piemēram, par dzelzceļu, kas nosaka, ka ir aizliegts bildēt stacijas, celtnes, pasažierus utt., bet smieklīgi ir tas, ka trešajai pusei šie te noteikumi nav saistoši. T.i. kamēr esmu pasažieris, mani var izsēdināt, vai administratīvi sodīt, bet ja eju vienkārši garām sliedēm, uz mani tie noteikumi neattiecas. Bet reāli - to pašu cietumu bildējot- bietē noteikti ka var dabūt, bet bez likumīga pamata :)
01.06.2010 23:51
Bet ja tā pieiet šai lietai - tad vispār viss, ko mēs daram, ir nelegāls, jo tā ir apsargājama teritorija. Tad tik pat veikli var prasīt arī to, lai garām lidostai ejot, lidostas virzienā pat nemēģinātu skatīties.BTSKY rakstījaGoogle ir labs draugs lai atbildētu uz šādiem jautājumiem, tas parasīja ~ 45 sekundes :) Bet, par jautājumu vai perons ir publiskā zona un vai bildējot pār žogu apsargājamās teritorijas ir OK, es domāju, ka būs daudz un ļoti atšķirīgi viedokļi. Pamēģini pabildēt pār žogu kādu armijas daļu vai cietumu :)
LAPA 1 / 1 · 12 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt