Jaunumi
Izveidoja eliasson · 26.10.2010 · 13 ziņas
— Ziņas · 13LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…
26.10.2010 23:54
Nu nav jau tās redzamās izmaiņas tik lielas... :)
1) lapas izskats nedaudz mainījies. Foto kolāža ņemta no visu laiku labākajām bildēm no topa. Pašlaik gan izlase dizainā ir kādus 4 mēnešus veca. Drīz atjaunošu uz aktuālo. Ja kādam ir iebildumi, ka viņa bildes ir iekļautas lapas dizainā - dodiet man ziņu un izvākšu! :)
2) tagad tiem, kam reitings ir vienāds vai lielāks par 7.00 - 5 bildes dienā. Pašlaik laimīgie ir veseli 18 cilvēki! :)
3) Objektivus tagad var ne tikai pievienot, bet arī labot un dzēst. Arī pārdomātāka ir pirmā objektīva pievienošana jaunajiem lietotājiem, lai nebūtu tā, ka izestrēgst pie bildes pievienošanas, jo nezin, ka visu līdz galam aizpildīt, jo objekt'vs laicīgi nav pievienots, bet norādīt vajag obligāti.
4) Iespēja mainīt bildei mapi. Vajag tik padot ziņu kādam no adminiem un tas tiks labots minūtes laikā.
5) iespēja nosūtīt no katras bildes lapas kļūdas paziņojumu (jau sagatavoti varianti). Tā katrs var pielikt kaut nedaudz savu uzmanību, lai lapā tiktu atspoguļota maksimāli precīza informācija! Ja kāds šo fīču lietos - no manis pateicība! :) Laiku pa laikam kādas kļūdas atrodas...
6) viena īsti neredzama fīča, kas ja ne gluži padarīs lapas lietošanu ātrāku, tad drīzāk neļaus lapai sākt bremzēt, kad būs jau tūkstosiem bildes pēc kāda laika.
7) Brīdinājumi pārsaukti par aizrādījumiem. Manuprāt, tā tas neskan tik aizvainojoši... :)
8) Pie kontaktiem izveidota sadaļa Biežāk uzdotie jautājumi (pašlaik gan tikai viena atbilde). Nākotnē sadaļa tiks papildināta.
Un tad ir nenormālākais daudzums jaunumu, kas pieejami 5 lietotājiem, tb. adminiem:
1) nepamanīti nepaliks zemie vērtējumi (1, 2 un 3 balles), jo tagad katru tādu vērtējumu kāds no adminiem apskata un apstiprina.
2) nepamanītas nepaliks līdz galam nepievienotās atzīmes (tb. radusies kāda kļūma), piem. 5/5/5, bet vidējais nav aprēķināts un līdz ar to kļūme bildes reitingā.
3) ir vienuviet apskatāmi visi aktīvie aizrādījumi. Tā izvairīsimies no kļūmēm, ka kādam tur "karājas" tas aizrādījums gadiem ilgi, jo visi jau par to aizmirsa... :)
Nu jā, ir vēl viskaut kas cits, kas palīdzēs lapas kļūmju atrašanā un labošanā... :)
P.S. Dzukov, ja neredzi neko jaunu - norefrešo lapu (F5 poga)... :)

26.10.2010 23:58
paldies, tikai vai tad trijnieks 5 ballu sistēmā ir nesekmība? nav jau tā, ka man tas baigi aktuāli, bet man šķiet filtrēt, ja vispār, tad tikai vieniniekus un divniekus... bet nu, whatever, nav aktuāli. Kā jau teicu, paldies, un kolāža tiešām izskatās super!
p.s. ja F5 nepalīdz, provē Ctrl+F5

27.10.2010 00:26
Jorsh: ir jau labi :).normaali ka var dzeest tos objektiivusJorsh rakstījaNu nav jau tās redzamās izmaiņas tik lielas... :) 1) lapas izskats nedaudz mainījies. Foto kolāža ņemta no visu laiku labākajām bildēm no topa. Pašlaik gan izlase dizainā ir kādus 4 mēnešus veca. Drīz atjaunošu uz aktuālo. Ja kādam ir iebildumi, ka viņa bildes ir iekļautas lapas dizainā - dodiet man ziņu un izvākšu! :) 2) tagad tiem, kam reitings ir vienāds vai lielāks par 7.00 - 5 bildes dienā. Pašlaik laimīgie ir veseli 18 cilvēki! :) 3) Objektivus tagad var ne tikai pievienot, bet arī labot un dzēst. Arī pārdomātāka ir pirmā objektīva pievienošana jaunajiem lietotājiem, lai nebūtu tā, ka izestrēgst pie bildes pievienošanas, jo nezin, ka visu līdz galam aizpildīt, jo objekt'vs laicīgi nav pievienots, bet norādīt vajag obligāti. 4) Iespēja mainīt bildei mapi. Vajag tik padot ziņu kādam no adminiem un tas tiks labots minūtes laikā. 5) iespēja nosūtīt no katras bildes lapas kļūdas paziņojumu (jau sagatavoti varianti). Tā katrs var pielikt kaut nedaudz savu uzmanību, lai lapā tiktu atspoguļota maksimāli precīza informācija! Ja kāds šo fīču lietos - no manis pateicība! :) Laiku pa laikam kādas kļūdas atrodas... 6) viena īsti neredzama fīča, kas ja ne gluži padarīs lapas lietošanu ātrāku, tad drīzāk neļaus lapai sākt bremzēt, kad būs jau tūkstosiem bildes pēc kāda laika. 7) Brīdinājumi pārsaukti par aizrādījumiem. Manuprāt, tā tas neskan tik aizvainojoši... :) 8) Pie kontaktiem izveidota sadaļa Biežāk uzdotie jautājumi (pašlaik gan tikai viena atbilde). Nākotnē sadaļa tiks papildināta. Un tad ir nenormālākais daudzums jaunumu, kas pieejami 5 lietotājiem, tb. adminiem: 1) nepamanīti nepaliks zemie vērtējumi (1, 2 un 3 balles), jo tagad katru tādu vērtējumu kāds no adminiem apskata un apstiprina. 2) nepamanītas nepaliks līdz galam nepievienotās atzīmes (tb. radusies kāda kļūma), piem. 5/5/5, bet vidējais nav aprēķināts un līdz ar to kļūme bildes reitingā. 3) ir vienuviet apskatāmi visi aktīvie aizrādījumi. Tā izvairīsimies no kļūmēm, ka kādam tur "karājas" tas aizrādījums gadiem ilgi, jo visi jau par to aizmirsa... :) Nu jā, ir vēl viskaut kas cits, kas palīdzēs lapas kļūmju atrašanā un labošanā... :) P.S. Dzukov, ja neredzi neko jaunu - norefrešo lapu (F5 poga)... :)

27.10.2010 02:58
A drīkst pretējo viedokli? :)
Es par lapas dizainu. Tas, ka jaunākās bildes ir 3 rindās, tas rullē (nu jā, es jau atbalstīju ideju toreiz kad no 1 pārgāja uz 2ām :)). A vot tā kolāža, es pat nez - nav tā ka man tas nepatiktu, bet kautkā ir sajūta ka tur drusku par daudz ņirb. Var jau būt ka tas tikai man tā liekas. :)
27.10.2010 16:41
Man liekas ka ir ok. noformejums - augseja dala ir forsa, a par tam bildem - nav jau slikti, jo ja ir ka ieprieks ka redz tikai 4 vei cik tur bija un ievietotas par vienu vairak atkal ir bisk neerti jo vaig skatities visu no gala tas ir nezini vai nakama bilde bus redzeta vai tomer jauna!
05.11.2010 19:50
Ja, to es zinu, ka viena lietotaja ietvaros, bet varbut var uztaisit ta, ka ir apkopoti kadi objektivi ir registreti un meklesana ka vienu no kriterijiem izveleties vienu no daudzajiem objektiviem - kapec tas butu vajadzigs,piem.,kadiem cilvekiem iegadajoties objektivus , tie varetu paskatities kadas reali tad tas bildes sanak.
Jorsh rakstījaJau tagad var, bet viena lietotāja ietvaros...
LAPA 1 / 1 · 13 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt