SMS notifikācija
Izveidoja fotoprojekts · 26.05.2011 · 50 ziņas
— Ziņas · 50LAPA 2 / 2 · IELĀDĒ…

30.05.2011 02:04
nu labi, būsim reāli - tie, kas gribēs šīs notifikācijas, tie priecāsies arī par sms nakts laikā. Es diez vai šo pakalpojumu izmantošu, jo kad ir laiks spotot tad arī skatos, kas forumā, kas lidostas lapā utt... bet ikdienā tā pat, ja arī saņemtu sms par kaut ko lielu, krutu vai feinu tuvojamies, nevaru tā izskraidīt, diemžēl.. tad vien rūgtums sirdī par kārtējo, kas jāpalaiž garām :)
es domāju, ka daudzi varētu būt līdzīgā situācijā, kā es...

30.05.2011 02:32
skaidrs ka sms lai naak visu dienakti..es pats ar reizeem sanjem infu no tornja nakts laikaa..tiem kam tas inetresee,tiem laiks nav svariigs :)mārtiņš rakstījanu labi, būsim reāli - tie, kas gribēs šīs notifikācijas, tie priecāsies arī par sms nakts laikā. Es diez vai šo pakalpojumu izmantošu, jo kad ir laiks spotot tad arī skatos, kas forumā, kas lidostas lapā utt... bet ikdienā tā pat, ja arī saņemtu sms par kaut ko lielu, krutu vai feinu tuvojamies, nevaru tā izskraidīt, diemžēl.. tad vien rūgtums sirdī par kārtējo, kas jāpalaiž garām :) es domāju, ka daudzi varētu būt līdzīgā situācijā, kā es...

31.05.2011 18:11
pavisam vienkrārši, uz nakti izslēdzot telefonu :)Sanchous rakstījaVēl ir tāds jautājums: bieži vien zinas par lidmašīnām, kuras ielido agri no rīta, parādās naktī. Vai visi ir ar mieru saņemt īsziņas 4os no rīta? Vai arī taisam kaut kādus laika ierobežojumus?
01.06.2011 23:01
Tā fīča jau darbojas. Sūtīt var jebkurš, kas kaut ko uzzina. Info te: aviofoto.lv/sms_sutit.php
Pierakstīties jaunumiem var te: aviofoto.lv/?c=profils_sms Tur arī var notestēt, vai viss strādā! Pajautā Manfredam - viņš jau ir pierakstījies...
02.06.2011 00:07
TNX Jorsh, gan par fīču, gan par info :)Jorsh rakstījaTā fīča jau darbojas. Sūtīt var jebkurš, kas kaut ko uzzina. Info te: aviofoto.lv/sms_sutit.php Pierakstīties jaunumiem var te: aviofoto.lv/?c=profils_sms Tur arī var notestēt, vai viss strādā! Pajautā Manfredam - viņš jau ir pierakstījies...

02.06.2011 00:12
cita starpā gribēju papīkstēt - lūdzu rakstīt tikai ar latīņu pamatalfabēta burtiem, to starpā neizmantojot latviešu (vai sazin kāda vēl) alfabēta īpašos simbolus. BTSKY sūtītā ziņa man atnāca tikai ar burtu R... viss pārējais sākot no "ī" bija pazudis un es ilgi domāju, ko autors ar to gribēja pateikt...
02.06.2011 01:10
Tas pats.mārtiņš rakstījacita starpā gribēju papīkstēt - lūdzu rakstīt tikai ar latīņu pamatalfabēta burtiem, to starpā neizmantojot latviešu (vai sazin kāda vēl) alfabēta īpašos simbolus. BTSKY sūtītā ziņa man atnāca tikai ar burtu R... viss pārējais sākot no "ī" bija pazudis un es ilgi domāju, ko autors ar to gribēja pateikt...
28.10.2012 15:04
Tā kā joprojām pie fīčas savešanas kārtībā neesmu pieķēries - kā pagaidu variantu varu piedāvāt maillistes izveidošanu (emailu klienti gan datoros, gan telefonos gan jau visiem ir). Tas ir tā (moš kāds neatceros listes no 2000-šo gadu sākuma) - ir viens emails, uz kuru nosūtot ziņu, to ziņu saņem visi, kas listē pierakstījušies. Būs piem. kaut kāds [email protected], uz kuru tad nosūtot īsu ziņu, visi to saņems un var reaģēt uz negaidītajām medībām. Kādas domas? Vai arī vairs neviens nemedī un visiem vienalga? :)
28.10.2012 20:37
Droši vien, ka zinu... katrā gadījumā, kad būšu mājās - mani šī infa interesēs un es noteikti A330 vizītes RIXā garām nelaidīšu... :)
Ja nu kaut ko sadomājat šajā jautājumā - dodiet ziņu Chirkai un viņa dos ziņu man. Un tad arī rīkošos. A pašlaik, kā parasti - adios! :)

29.10.2012 16:30
Tā nu gan nevajag Jorsh. Visam ir savs laiks - laiku pa laikam sarodas visādas lietas, kas neļauj, kad ienāk prātā nesties pie žoga. Man šobrīd ir atsākušās lekcijas + prakse Lielvārdē + arī darbs, tā kā ar tikšanu ir kā ir.... un Rimuzis liecinieks, ka esmu devies daudz reizes pēc viņa paziņojumiem par negaidītiem viesiem - tikai tie viesi visu laiku pārdomā... un ar 330 škrobe jau pašam bija, bet nu nav divu vai 3 Orixu...:)
Par citiem es nezinu... katram savs entuziasms:)

29.10.2012 17:07
Hm, mailliste, e-pasts kaut kā baigi jau nu vecmodīgi un neaktuāli mūsdienās izklausās. Ir taču daudz interesantāki veidi kā ziņu nodot.
Bet kā Orix saka, nav jau tā, ka vienmēr ir iespēja pie žoga aizdoties. Tai pat laikā, ka ir interesants objekts un ir iespēja, tās netiek garām laistas. Interesanti objekti katram mazliet var atšķirties :)
LAPA 2 / 2 · 50 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt