14.01.2012 15:27
Es rakstīšu, ka manas bildes var droši izmantot galerijā. Ja kāds arī vēlas piedalīties, dodet ziņu par to šeit...CitātsLabvakar Mani sauc Jurģis, es esmu viens no Lidosta.NET / Airportgame.NET (APG2) spēles attīstītājiem. Rakstu Jums, lai izteiktu sadarbības piedāvājumu, kuru varētu nosaukt arī par „draudzības” piedāvājumu. Lidosta.NET un Airportgame.NET ir ar aviācijas nozari saistīta spēle, kuru ir iecienījuši gan Latvijas, gan ārvalstu spēlētāji, kuriem patīk aviācija un lidmašīnas. Mūsu spēlētāju vecums ir dažāds, tomēr tas nav šķērslis, lai gūtu prieku no mūsu spēles spēlēšanas. Gadu mijā esam palaiduši jaunāko spēles versiju APG2 Beta, pie kuras attīstības pašreiz aktīvi strādājam. Saistībā ar APG2 attīstību, mēs meklējam avio foto klubu ar kuru varētu sadarboties lidmašīnu bilžu jautājumā. APG2 spēlē mēs plānojam, katram lidmašīnas modelim, izveidot savu informācijas un galerijas profilu, kurā publicēt interesantu informāciju par konkrēto lidmašīnu, kā arī attēlot skaistas, entuziastu uzņemtas lidmašīnu bildes. Tā kā spēles auditorija ir starptautiska, tad informācija tiks rādīta gan latviešu, gan angļu valodā, un bildes tiks parādītas plašai publikai. Ja Jums būtu interese sadarboties, mēs labprāt izmantotu Jūsu bildes lidmašīnu profilos ar labi pamanāmu atsauci uz Jūsu mājaslapu. Kā arī mums interesētu kļūt par Jūsu atbalstīto projektu, izvietojot Lidosta.NET baneri Jūsu lapas „Mēs atbalstām” baneru sadaļā. Pretī mēs piedāvātu izvietot Jūsu projekta 468px × 60px baneri mūsu spēles reklāmu rotācijā. Ja mūsu izteiktais piedāvājums Jums liekas interesants, droši sazinieties ar mums. Ar cieņu, Jurģis Lidosta.NET / Airportgame.NET komanda