AVIOFOTO.LVLatvijas avio foto albums
FORUMS
FOTO
  • Jaunākās
  • Meklēt
  • Pasažieru lidmašīnas
  • Privātās lidmašīnas
  • Kravas lidmašīnas
  • Militārās lidmašīnas
  • Vēsturiskas lidmašīnas
  • Helikopteri
  • Lidostas
  • Avio māksla
  • Avio humors
  • Aerofoto
  • Cits
FORUMS
TOPS
  • Foto
  • Populārākā
  • Lietotāji
INFO
  • Par mums
  • Noteikumi
  • Lietotāji
  • Lidmašīnas
  • Lidostas
  • Aviokompānijas
Sākums
Forums
FORUMS→Kļūdas, jaunas fīčas, vēlmes...→Jaunumi lapā, jeb changelogs v3.0...

Jaunumi lapā, jeb changelogs v3.0...

Izveidoja Jorsh · 29.01.2013 · 32 ziņas
— Ziņas · 32LAPA 1 / 2 · IELĀDĒ…
Jorsh avatārs
JorshAutors#1
29.01.2013 14:47
12.02.20084083admin10 81872791390346
1. Lidmašīnas ar vienādiem reģistrācijas numuriem - vairs nav problēma lapā sadzīvot dažādām lidmašīnām ar vienādiem reģistrācijas numuriem, piem. mūsu Mi-17 un poļu Tuškāniem. Vai piem. YL-LCD, kas var būt gan Smart Linx, gan Latcherters (ja bilde no arhīviem) vai pat muzeja An-24. Tāpat arī tie visi TUI/Air Berlin, kas vienu brīdi ir vienā a/k, citu brīdi jau citā. Tagad pie bildes pievienošanas lapa pārbauda, vai atrastas ir vairākas aviokompānijas/lidmašīnas. Ja atrasta ir tikai viena aviokompānija un viena lidmašīna, pievienošana notiek kā iepriekš. Ja atrastas ir vairākas aviokompānijas un/vai lidmašīnas - no drop-down menu var izvēlēties atbilstošo kombināciju (aviokompānija/lidmašīna). Fīča darbojas arī Rindā. 2. Foruma navigācija pa lapām - tagad lēkāšana pa lapām forumā ir līdzīga google rezultātu attēlošanai. Tagad arī tie linki papildus ir arī lapas augšā, lai konkrētā atvērtā lapa nebūtu jāskrollē uz leju, lai pārlektu uz citu lapu. Liekas, ka tagad ir ērtāk. 3. Advancētais meklētājs - papildus jau visam - tagad, ja izvēlēts ir kārtot rezultātus citā secībā, nevis pēc standarta pievienošanas secības, tad parādās papildus informācija, piem. ja rezultāti tiek kārtoti pēc reitinga, klāt arī parādās reitings (lai nebūtu jāver katru bildi jaunā logā un jāskatās). Tas pats arī ar komentāru skaitu, pievienošanas datumu, skatījumiem... 4. Paroles atjaunošana atkal normāli darbojas - klātesošajiem tas, protams, nav aktuāli, bet ja aizmirstas parole - tā fīča tagad atkal strādā. 5. Savus komentārus var labot - bija ieteikums ļaut labot komentārus. Es tam sākumā nepiekritu, lai nebūtu tā, ka uzraksta vienu un pēc tam maina domas uz citām un to arī pārlabo. Bija ieteikums ļaut labot 10 minūtes pēc komentāra pievienošanas. Labi, nekāda laika limita nebūs. Vienkārši, ja komentārs būs kaut kad labots, klāt pie laika būs maza sarkana zvaigznīte, lai citi redz, ka koments ir labots (un ka iespējams stipri atšķiras no sākotnējā). 6. Ieteikt dzēšanai - tagad katram lapas Spotterim ir daudz lielākas iespējas kontrolēt lapas saturu - var ieteikt neatbilstošas bildes dzēšanai. Ieteikšana ir pilnīgi anonīma. Kā jau minēts - ieteikt var tikai Spotteri. Ja bildei ir vismaz 5 "patīk", tad tai jau ir imunitāte un balsot par to vairs nevar. Kāpēc tieši 5? Tāpēc, ka ja paskatās, par cik bildēm ir vispār kaut viena balss un cik kopā ir balsis - iznāk vidēji 4,3 "patīk" uz vienu bildi, par kuru ir balsots. Tātad, ja kāda bilde ir savākusi pietiekami (virs vidējā) daudz "patīk" - tad tā atbilst lapai. Kāpēc šo izdomāju - tāpēc, ka atradu vienu savu senu bildi, ko sākumā pievienoju, kad lapas ideja, kam te jābūt, vēl nebija skaidra. Piedāvāju testa nolūkos - sabalsot un izbalsot to bildi... :))) www.aviofoto.lv/?c=bilde&id=27 Protams, visu izdarīt nepaspēju... te būs backlogs ar nākotnē plānotajiem darbiem: - forumā izlasīšanas fīča - forumā pogas priekš tagiem - par mums sadaļa ar karti (google maps), kur esam bildējuši.
Sanchous avatārs
Sanchous#2
29.01.2013 14:58
08.05.2008921spotter141065
Just for info. Uzrakst kas visu laiku kaitina manu aci: Jaunumi forumā (1021)
Orix avatārs
Orix#3
29.01.2013 15:01
22.09.2009807spotter126989333058
Piekrītu. Tas skaits tur varētu nebūt, jo tāpat jau visi redz, kad parādās jauna tēma forumā...
Jorsh avatārs
Jorsh#4
29.01.2013 15:03
Būs kaut kad labojums. Bet pašlaik ir labi, ja ir cipars - piem. nedēļu neesi bijsi lapā un uzreiz redzi, cik jaunas ziņas, lai rēķinātos, cik laiks aizies forumā... :) Patreizējais risinājums - uzspiest uz tā linka un augšā labajā pusē nopsiest pogu izlasīts...
Orix avatārs
Orix#5
29.01.2013 15:12
Jorsh rakstīja
Būs kaut kad labojums. Bet pašlaik ir labi, ja ir cipars - piem. nedēļu neesi bijsi lapā un uzreiz redzi, cik jaunas ziņas, lai rēķinātos, cik laiks aizies forumā... :) Patreizējais risinājums - uzspiest uz tā linka un augšā labajā pusē nopsiest pogu izlasīts...
Pat nebiju pamanījis to "izlasīts"... ja tā, tad arī der:)
Sanchous avatārs
Sanchous#6
29.01.2013 18:27
Baigi čakarīgi iet uz turieni un spiest pogu "Izlasīts" katru reizi, pat tad ja šī tēma forumā tevi vispār neinteresē.
Orix avatārs
Orix#7
29.01.2013 18:32
Sīkumi Sanchous!:) Cik tad bieži ielogojies, lai tas kristu uz nerviem. Galvenais, ka ir iespēja noņemt un viss:)
Jorsh avatārs
Jorsh#8
29.01.2013 20:35
Es jau rakstīju, ka tas ir plānos, lai noteiktos automātiski. Pašlaik ir poga. Nevar visu uzreiz.
Sanchous avatārs
Sanchous#9
29.01.2013 21:07
Man auto log on stāv.
mārtiņš avatārs
mārtiņš#10
31.01.2013 01:51
27.10.20091290spotter75967222859
par to dzēšanu - ļoti labi, bet cik balsis jāsavāc, lai bilde tiktu izdzēsta? Tas notiks automātiski vai admini vēl skatīsies - dzēst vai ne?
Jorsh avatārs
Jorsh#11
31.01.2013 02:36
5 balsis, lai tiktu izskatīts. Savādāk nemaz i neviens neskatīsies. Jā, kāds no adminiem iečekos, ka tiešām bilde ir kāda ir, lai nebūtu, ka kāds ar pieciem viltus profiliem jebkuru bildi varētu nodzēst.
Jorsh avatārs
Jorsh#12
05.04.2013 14:18
Izveidoju tādu kā mikrofīču, lai varētu atrast neaktīvās (bez nevienas bildes) aviokompānijas un lidostas. Tad nu pēc šodienas nelielās revidēšanas izlidoja no lapas šādas aviokompānijas: AirExplore, AirExplore, AirTraining, Anadoulu jet, Austria - Air Force, Caribbean Star Airlines, Deutsche Luftwaffe, Easy Aviation, Exin, FedEx Feeder (Air Contractors), Fliegerclub Schwaz, Flight Inspection Sweden, Fonnafly Sjø, Futura International Airways, General Aviation, GM Helicoters, Great Wall Airlines, Heli Austria (Knaus Helicopter), Interflug (Gehling Flugtechnik), Itera, Malaysia - Air Force, Marsland Aviation, Ofek, OpenSkies (British Airways), Orest-Immorent Leasing GmbH, Wien AT, Polar Air Cargo, Polish Eagles Foundation, Qantas Airways, Rayyan Air, RedAir, Royal Jordanian Falcons, RussLine, Saab Nyge Aero, Sailplane Enterprises International, Skykar Aviation, Slovenia - Air Force, Sterling, Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht, Turkey - Air Force, Tyrol Air Ambulance (OAMTC), URGA, Volareweb. Un lidostas: Bangkok Suvarnabhumi Airport(BKK / VTBS), Budapest (off-airport), Granada (LEGR), Kuala Lumpur International Airport (KUL / WMKK), New Orleans (off-airport), Ogre (off-airport), Poznań-Ławica Henryk Wieniawski Airport P.S. Interesanti - kurš tur tik daudz ko sadublējis? P.P.S. Ja kāds redz vēl kādas kļūdas - dodiet man ziņu! :)
Jorsh avatārs
Jorsh#13
05.04.2013 16:48
Fjuuu, vēl daudz a/k izlidoja... :) Nu esam "atkrituši atpakaļ" (sakārtojuši) uz 931 aviokompāniju. Tātad līdz tūkstošajai vēl ir kāds gabaliņš ejams... :) Gribēju tikai bilžu krāmētājiem palūgt vienu lietu - turpmāk aviokompānijas nosaukumos ignorējam Star Alliance (Lufthansa) un rakstam vienkārši Lufthansa. Tāda aviokompānija kā Star Alliance nemaz nav. Tas pats ar visiem SkyTeam un One World...
mārtiņš avatārs
mārtiņš#14
05.04.2013 18:09
27.10.20091290spotter75967222859
labu darbu esi paveicis. Man visvairāk kaitināja, ka retro krāsojumu lidmašīnām pēkšņi klāt tika pielipināti retro aviokompāniju nosaukumi. Manuprāt, tas bija galīgi garām - ja mums tiešām ir kāda bilde no laika, kad pastāvēja piemēram Čehoslovāku aviosabiedrība, tad tā ir cita lieta, bet ja CSA uzmauc retro ādiņu, tas nenozīmē, ka reisu izpilda mirusi kompānija...
Jorsh avatārs
Jorsh#15
05.04.2013 18:17
Pilnīgi piekrītu! Tāpēc arī visas tādas, kuras pamanīju, aizvācu. Ja ir vēl kāda - dod ziņu! :)
Huks avatārs
Huks#16
06.04.2013 16:46
01.11.201256user1111
Jorsh rakstīja
5 balsis, lai tiktu izskatīts. Savādāk nemaz i neviens neskatīsies. Jā, kāds no adminiem iečekos, ka tiešām bilde ir kāda ir, lai nebūtu, ka kāds ar pieciem viltus profiliem jebkuru bildi varētu nodzēst.
Vai es kā parastais lietotājs varēšu redzēt, ka kāds (lai būtu anonīmi) ir balsojis, lai aizvāc bildi?
Orix avatārs
Orix#17
06.04.2013 16:55
Huks rakstīja
Jorsh rakstīja
Vai es kā parastais lietotājs varēšu redzēt, ka kāds (lai būtu anonīmi) ir balsojis, lai aizvāc bildi?
Nē, Tu nevarēsi redzēt, jo tas ir anonīmi.
Jorsh avatārs
Jorsh#18
06.04.2013 16:58
Pat admini to nevarēs redzēt, ja būs mazāk par piecām balsīm uz bildi.
Huks avatārs
Huks#19
06.04.2013 17:03
01.11.201256user1111
Būtu gan labāk, ja es pats par savu bildi varētu redzēt, ka kādam tā nav patikusi. Un vēl labāk būtu, ja pie negatīva balsojuma būtu obligāti jānorāda iemesls šādam balsojumam, lai arī pats balsotājs nesāktu tāpat vien aiz garlaicības bārstīt mīnusiņus.
Orix avatārs
Orix#20
06.04.2013 20:47
Huks rakstīja
Būtu gan labāk, ja es pats par savu bildi varētu redzēt, ka kādam tā nav patikusi. Un vēl labāk būtu, ja pie negatīva balsojuma būtu obligāti jānorāda iemesls šādam balsojumam, lai arī pats balsotājs nesāktu tāpat vien aiz garlaicības bārstīt mīnusiņus.
Nu te neviens tāpat aiz neko darīt mīnusus neliek... nav jau bērnu dārzs... Un ko Tu darīsi, kad redzēsi, ka man Tava bilde nepatīk? Atriebsies un meklēsi, kādu, kas nepatīk Tev?:)) Ja kāda bilde nepatīk un to gribi darīt zināmu atuoram, tad to var uzrakstīt komentārā zem blildes....
Huks avatārs
Huks#21
06.04.2013 21:00
01.11.201256user1111
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Nu te neviens tāpat aiz neko darīt mīnusus neliek... nav jau bērnu dārzs... Un ko Tu darīsi, kad redzēsi, ka man Tava bilde nepatīk? Atriebsies un meklēsi, kādu, kas nepatīk Tev?:)) Ja kāda bilde nepatīk un to gribi darīt zināmu atuoram, tad to var uzrakstīt komentārā zem blildes....
Kurš te runā par atriebšanos? Var pielikt, protams, komentāru, bet nereti cilvēki var negribēt publiski izpausties ar negatīviem komentāriem un šāds anonīmais balsojums ir rādītājs, ka ir kāds negrib publiski vērtēt, bet tomēr izsaka savu neapmierinātību ar bildi. Pašam autoram būtu labums, ja viņš zinātu, ka kādam tā bilde nepatīk. Tas būtu pat korektāk pret autoru, it īpaši, kad šeit nav bērnu dārzs :)
Orix avatārs
Orix#22
06.04.2013 21:06 · (rediģēts)
Huks rakstīja
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Kurš te runā par atriebšanos? Var pielikt, protams, komentāru, bet nereti cilvēki var negribēt publiski izpausties ar negatīviem komentāriem un šāds anonīmais balsojums ir rādītājs, ka ir kāds negrib publiski vērtēt, bet tomēr izsaka savu neapmierinātību ar bildi. Pašam autoram būtu labums, ja viņš zinātu, ka kādam tā bilde nepatīk. Tas būtu pat korektāk pret autoru, it īpaši, kad šeit nav bērnu dārzs :)
Kāds labums? Nu ja Tava bilde kautkādu iemeslu dēļ tiks dzēsta, tad jau tas arī būs rādītājs, ka vairākiem tā bilde nepatīk...
Huks avatārs
Huks#23
06.04.2013 21:15
01.11.201256user1111
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Kāds labums? Nu ja Tava bilde kautkādu iemeslu dēļ tiks dzēsta, tad jau tas arī būs rādītājs, ka vairākiem tā bilde nepatīk...
Ok. Es tikai izteicu savu viedokli, ierosinājumu. Centos to pamatot. Redzu, ka šis ierosinājums negūst atbalstu.
Orix avatārs
Orix#24
06.04.2013 21:36
Huks rakstīja
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Ok. Es tikai izteicu savu viedokli, ierosinājumu. Centos to pamatot. Redzu, ka šis ierosinājums negūst atbalstu.
Ierosinājumi ir laba lieta, tikai šoreiz šim ierosinājumam gluži pamata nav. Kāds grib zināt, kurš izbalso, kādam tas ir vienalga. Es pats vairāk esmu par to, lai konkrētais bildes autors uzzina, kas ir ne tā ar viņa bildi... tapēc es parasti to uzrakstu komentārā un tad jau tālāk autora darīšana, vai dzēst un ielikt kvalitatīvāku bildi, vai gaidīt, kad to izbalsos.
Huks avatārs
Huks#25
06.04.2013 23:08
01.11.201256user1111
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Orix rakstīja
Huks rakstīja
Ierosinājumi ir laba lieta, tikai šoreiz šim ierosinājumam gluži pamata nav. Kāds grib zināt, kurš izbalso, kādam tas ir vienalga. Es pats vairāk esmu par to, lai konkrētais bildes autors uzzina, kas ir ne tā ar viņa bildi... tapēc es parasti to uzrakstu komentārā un tad jau tālāk autora darīšana, vai dzēst un ielikt kvalitatīvāku bildi, vai gaidīt, kad to izbalsos.
Tur jau tā lieta, ka visi nav vienādi. Tāpēc arī domas dalās.
12
Nākamā →
LAPA 1 / 2 · 32 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt
1836
AVIOFOTO.LVKopš 2008

Latvijas aviācijas fotogrāfiju kolekcija un spotteru kopiena. Dokumentējam debesis kopš 2008. gada.

Foto

• Jaunākie
  • Tops
  • Meklēšana
  • Ievietot foto

Kopiena

• Forums
  • Lietotāji
  • Vēstules
  • Reģistrēties

Par mums

• Par Aviofoto.lv
  • Noteikumi
  • Kontakti
© aviofoto.lv 2008–2025 · Visas fotogrāfijas — to autoru īpašumsbuild 91988a5EVRA / RIX · 56°55′24″N 23°58′18″E
|
EVRA LIVE
METAR EVRA 141050Z 33005KT 270V360 9999 SCT013 BKN045 17/14 Q1019 BECMG SCT012 BKN040 // 17 °C · VĒJŠ ZR 3 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · MĀKOŅAINS, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 1350 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: LABVĒLĪGI ✓ // ŠODIEN PIEVIENOTI 26 FOTO//METAR EVRA 141050Z 33005KT 270V360 9999 SCT013 BKN045 17/14 Q1019 BECMG SCT012 BKN040 // 17 °C · VĒJŠ ZR 3 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · MĀKOŅAINS, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 1350 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: LABVĒLĪGI ✓ // ŠODIEN PIEVIENOTI 26 FOTO//