AviofotoLv twittera konts
Izveidoja Jorsh · 18.04.2013 · 79 ziņas
— Ziņas · 79LAPA 1 / 4 · IELĀDĒ…
18.04.2013 18:20
Tāks... nu aviofoto.lv oficiālais twittera konts izveidots...
https://twitter.com/AviofotoLv
Tagad jānodefinē, ko mēs tur publicējam. Ir idejas? Varētu interesantākās bildes ietwītot un, protams, negaidītās medības. Ir vēl kas?
Un otrs svarīgākais - kas grib piedalīties, pie infas publicēšanas? Es tur būšu, Orix (kad pateiks jā) arī. Ir vēl kādi brīvprātīgie?
18.04.2013 19:36
Man ir ķēriens uz tvītošanu, kā arī ziņas par negaidītām medībām. :)Jorsh rakstījaTāks... nu aviofoto.lv oficiālais twittera konts izveidots... https://twitter.com/AviofotoLv Tagad jānodefinē, ko mēs tur publicējam. Ir idejas? Varētu interesantākās bildes ietwītot un, protams, negaidītās medības. Ir vēl kas? Un otrs svarīgākais - kas grib piedalīties, pie infas publicēšanas? Es tur būšu, Orix (kad pateiks jā) arī. Ir vēl kādi brīvprātīgie?
KA
18.04.2013 21:57 · (rediģēts)
Mans domāt, ka ar šo twitteri arī jaunus lietotājus var piesaistīt, nu tā, ka tas nav domāts tikai jau esošajiem. Iesaku ielikt to kolāžu kāda ir lapas headā kā background, lai nebūtu tas auto ģenerātais.
EDIT: Vai arī kādas īpaši labas bildes/bildi
19.04.2013 01:21
Pieņemu, ka doma bija headerī nevis fonā likt to kolāžu, t.i., melnā fona vietākaspis29 rakstījaMans domāt, ka ar šo twitteri arī jaunus lietotājus var piesaistīt, nu tā, ka tas nav domāts tikai jau esošajiem. Iesaku ielikt to kolāžu kāda ir lapas headā kā background, lai nebūtu tas auto ģenerātais. EDIT: Vai arī kādas īpaši labas bildes/bildi
KA
19.04.2013 01:54 · (rediģēts)
Jā, ka visa (twitter) lapa noklājas ar to kolāžu, bet nu labāk kā defaultais tagad arī ir.Tibbsy rakstījaPieņemu, ka doma bija headerī nevis fonā likt to kolāžu, t.i., melnā fona vietākaspis29 rakstījaMans domāt, ka ar šo twitteri arī jaunus lietotājus var piesaistīt, nu tā, ka tas nav domāts tikai jau esošajiem. Iesaku ielikt to kolāžu kāda ir lapas headā kā background, lai nebūtu tas auto ģenerātais. EDIT: Vai arī kādas īpaši labas bildes/bildi
19.04.2013 12:22
Ok, vēlāk pamēģināšu arī tā...Tibbsy rakstījaPieņemu, ka doma bija headerī nevis fonā likt to kolāžu, t.i., melnā fona vietākaspis29 rakstījaMans domāt, ka ar šo twitteri arī jaunus lietotājus var piesaistīt, nu tā, ka tas nav domāts tikai jau esošajiem. Iesaku ielikt to kolāžu kāda ir lapas headā kā background, lai nebūtu tas auto ģenerātais. EDIT: Vai arī kādas īpaši labas bildes/bildi

19.04.2013 16:58
Izskatās ļoti labi!Jorsh rakstījaKā izskatās tagad? Man (personīgi) patīk... :) P.S. Ceru, ka neviens nesatrauksies, ka viņa/viņas attēls parādās tur (par autortiesībām domāju). Ja ir kādi iebildumi - paliek spēkā iespēja izvākt ārā attēlus (tā pat kā uz lapas dizainu)...

20.04.2013 00:37
Šitā poga jau ir, tur nav ko iebilst, ja nu vienīgi novietojumam jābūt nepārprotamākam, ja reiz neesi pamanījis. Ir pa reizei arī lietota :)kaspis29 rakstījaVēl var pievienot pie bildēm "Tweet" pogu, lai katrs lietotājs vai arī pat apmeklētājs var šo bilde shērot, ideja ir, ka tvītojot 1. Ja skatīsies bildi nonāks lapā 2. Tweeta parādīsies arī Aviofoto twitteris.
KA
20.04.2013 01:07
Jā, tiešām nebiju ievērojis, varbūt novietojums nav slikts, tikai tā poga tāda napamanāma, bet lapas izkārtojums stils vairs nav mana darīšana.Manfreds rakstījaŠitā poga jau ir, tur nav ko iebilst, ja nu vienīgi novietojumam jābūt nepārprotamākam, ja reiz neesi pamanījis. Ir pa reizei arī lietota :)kaspis29 rakstījaVēl var pievienot pie bildēm "Tweet" pogu, lai katrs lietotājs vai arī pat apmeklētājs var šo bilde shērot, ideja ir, ka tvītojot 1. Ja skatīsies bildi nonāks lapā 2. Tweeta parādīsies arī Aviofoto twitteris.
LAPA 1 / 4 · 79 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt