AVIOFOTO.LVLatvijas avio foto albums
FORUMS
FOTO
  • Jaunākās
  • Meklēt
  • Pasažieru lidmašīnas
  • Privātās lidmašīnas
  • Kravas lidmašīnas
  • Militārās lidmašīnas
  • Vēsturiskas lidmašīnas
  • Helikopteri
  • Lidostas
  • Avio māksla
  • Avio humors
  • Aerofoto
  • Cits
FORUMS
TOPS
  • Foto
  • Populārākā
  • Lietotāji
INFO
  • Par mums
  • Noteikumi
  • Lietotāji
  • Lidmašīnas
  • Lidostas
  • Aviokompānijas
Sākums
Forums
FORUMS→Kļūdas, jaunas fīčas, vēlmes...→AviofotoLv twittera konts

AviofotoLv twittera konts

Izveidoja Jorsh · 18.04.2013 · 79 ziņas
— Ziņas · 79LAPA 3 / 4 · IELĀDĒ…
Orix avatārs
Orix#51
09.05.2013 01:11
22.09.2009807spotter126989333058
erv rakstīja
Es šeit tomēr tā kā vairāk Tibbsy pusē, gan neizteiktos tik asi. Bet ne par to stāsts. Es piemēram ļoti labprāt redzētu twitterī vai SMSā ziņas par negaidītajiem, lai arī iespēja aizskriet man varētu būt kādos 2% no gadījumiem, un tad tiem 2% vēl jāsakrīt ar vēlmi skriet. Vienk tīri no pozīcijas "būt kursā". Un vispār sanāk kaut kā - ziņas nedodam jo neviens nereaģē. A neviens nereaģē, jo ziņu nav. Pašam nav auto un pārsvarā atrodos pilsētas otrā galā un foto ir pilsētas trešajā galā, līdz ar to, tiešām 98% gadījumu neskriešu, bet ir interesanti saņemt ziņas. Pat ja tas ir post factum, kā es par to Kalitta DHL iemetu, kad tas jau bija nosēdies, jo man noziņoja cilvēks, kam Vecmīlgrāvī šamā pārlaidās pār galvu, nu un kamēr šis līdz internetam vēl aizbrauca.
erv, bet ko Tev dos tas post factum telefonā, ja to vari redzēt jau aviofoto, kā gatavu bildi? Otrs... eksistē taču visiem labi zināmais FR24, kurā jau laicīgi var redzēt, vai nāk Kalitta, vai National, vai kāds cits, kuru nu tur var redzēt. Tālāk... ne jau vienmēr insaideriem ir laiks līst lapā un likt info par to, kas atlidos, jo es zinu, cik tomēr ir aizņemti tie cilveki tur iekšā un aviofoto updeits viņiem nav prioritāte. Tapēc milzīgs paldies viņiem par jebkuru ievietoto info, kaut vai ja tā ir ienākusies pēdējā brīdī. Man jau liekas erv, ka ir jābūt kādai daļai pašam savas vēlmes un interesei par to, kas notiek ap un iekš mūsu lidostas. Visu jau nevar ar karoti mutē ielikt. Ok... kam ir auto un laiks, tiem iespējams ir priekšrocības, bet tapēc jau mēs neesam vainīgi, ka kāds redz netiek vai nav pietiekami noinformēts par notiekošo. Es principā neredzu, par ko vispār šeit vajadzētu cepties. Tak mīļā tauta, nāciet pie žoga un fotografējiet. Izrādiet savu iniciatīvu. Tagad pat live ATC ir lietojams... rācija arī nav jāpērk:) Tik daudz instrumentu... tikai darīšanas vaina:)
Jorsh avatārs
Jorsh#52
09.05.2013 01:18
12.02.20084083admin10 81872791390346
Sms fīča ir prom uz neatgriešanos. Nevarēju atrast gļuku, kas neļauj nosūtīt pēc servera pārinstalēšanas. Kā jau teicu, padevu caur twitteri info, cik bija iespējams un galu galā - cik atcerējos (piem. saņemšanas brīdī biju pie stūres vai ko citu darīju, pēc tam aizmirsu). Bet pēc šādiem komentiem tā vēlme sāk pazust. Twitterim te bija potenciāls, bet atkal visi sanāk un noliek visu, kas tiek darīts. Teikšu tā - taisiet citu lapu, labāku (Manfreds ar idejām dalīsies), no manis vairs updeitu (domāju) nebūs.
JurijsD avatārs
JurijsD#53
09.05.2013 02:00 · (rediģēts)
03.06.2009381spotter171118597
Jorsh, Tu principā pie servera nevienu citu nelaid? Ja jā, tad ok. :) Bet varbūt pamēģini piesaistīt kādu, kas var līdzēt. Pastāv jau iespējami risinājumi, ja jau "pēc reinstala" bugs parādījās. :) Bija ļoti laba fīča (Neiedziļinoties vispārējā topika pavērsušajās gaisotnē to saku) :)
Jorsh avatārs
Jorsh#54
09.05.2013 02:04
Man ar serveri nav nekāda sakara. Es tik pie phpmyadmina un ftp tieku (man ar to pilnībā pietiek). WesTs administrē un visu darās. Softs nomainījas un ar manu tizlo skriptu vairs nestrādā. Meklēju, pētīju, neiebraucu. Nekas, iztiksim. Tas tā pat vairs nafig nav vajadzīgs (vismaz es neko vairs nepūlēšos, paldies dažiem).
JurijsD avatārs
JurijsD#55
09.05.2013 02:08 · (rediģēts)
Da beidz, Jorsh, aviofoto lapā tā kritika un kašķi ir sīka vienība. Te tādu gandrīz nav. Ņem to visu vieglāk. Tad jau man sen vajadzētu vienu projektu pievērt (ar aviāciju nesaistītu). Tur tiek saņemti daudz skarbāki vārdi pat uz e-pastu. Turpinu, jo man patīk attīstīt to lietu, gan priekš sevis, gan priekš citiem. Ir bijusi vēlme gan nolaist rokas un "izraut visus vadus no kontaktiem", lai paši tad taisa. Bet... esmu pieradis, jo skatos uz tiem, kas novērtē, nevis kritizē. :) Te jums pat nav plika kritika, bet vienkārši diskusija. :) P.S. Tomēr, ja fīču "pacelsies rokas" atjaunot. Errora kodus met kaut kādus ārā, pēc kuriem var skatīties sīkāk (gan jau esi tos uzzinājis)?
mārtiņš avatārs
mārtiņš#56
09.05.2013 02:09
27.10.20091290spotter75967222859
Jorsh, par ko tu apvainojies? Ja Zukenbergs apvainotos katru reizi, kad kāds viņu nosauc par perversu jākli, facebook nekad nekļūtu par to, kas ir šodien. Jāpriecājas par katru kritiku, pat tad, ja nevietā... ja neviens neko neteiktu, tad varētu šaubīties - vai kāds to vispār lieto un vai tam ir jēga?
Jorsh avatārs
Jorsh#57
09.05.2013 12:29
mārtiņš rakstīja
Jorsh, par ko tu apvainojies? Ja Zukenbergs apvainotos katru reizi, kad kāds viņu nosauc par perversu jākli, facebook nekad nekļūtu par to, kas ir šodien. Jāpriecājas par katru kritiku, pat tad, ja nevietā... ja neviens neko neteiktu, tad varētu šaubīties - vai kāds to vispār lieto un vai tam ir jēga?
Es jau neapvainojos. Bet motivācija kaut ko darīt reāli ir pazudusi. Es tiešām šim visam esmu veltījis pārāk daudz sava laika, ko tajā pašā laikā nozogu savai ģimenei un tad atrodas tādi, kas d, d, un turpina d nepārtraukti. Viss ir ok, kā ir, tā ir. Es novēlu tiem d-ējiem uzskrūvēt ko labāku... (es nekad te neesmu lietojis šos vārdus, tā kā sorry, bet šoreiz saku, ko domāju)
Jorsh avatārs
Jorsh#58
09.05.2013 12:35
P.S. Ja vēl nepateicu - no manis negaidīto medību ziņas vairs nebūs (tālāk nenodošu).
tjigra avatārs
tjigra#59
09.05.2013 23:27
09.03.2008843spotter3131848014
Un no visa šeit sarakstītā faktiski var secināt, ka vienīgais produktīvais rezultāts, kāds iespējams negaidīto medību laicīgai ziņai ir bilde lapā :( Piemērs: Ervs šorīt lasīja forumu un pastāstīja man par ieziņoto gaidāmo "gurķošanos". Nebij cerību, ka minētajā laikā man sanāks gadīties lidostai tuvumā, bet pa ceļam uz darbu man pār galvu tas gurķīc pārlaidās - un, pateicoties informācijai, es zināju, kastastāc ir, kas atšķiras no parastā pār galvu lidojošā trafika. Un palika tā priecīgi - redzēju! savu mīļāko lidmašīnu! Kaut bilde, ja vispār, varēt būt tālīns vēdera kadrs ar telefonu (nav, protams). Tātad info par medībām bija bezjēdzīga? Vismaz priekš manis - noteikti nē. Un pat ar savu visai brīvo darba režīmu es nudien nespēju atrast laiku, lai darba laikā paspētu sekot līdzi vēl kaut kam vairāk par twitteri. Līdz ar to darba laikā, neskaitot tiešus spērienus skaipā, ircnetā vai telefonā, vienīgā informācija, kas mani tiešām sasniedz (un arī tad ne vienmēr), ir tā, kas nonāk twitterī. Piedodiet, aviācija nudien nav mans vienīgais hobijs, un foto vēl jo mazāk (pēdējā laikā vispār labāk patīk tik ar acīm...), bet zināt tomēr gribās. Es kaut kā līdz šim dzīvoju pārliecībā, ka te "avio" ir pirms "foto" ne tikai nosaukumā.
WE
wesT#60
10.05.2013 02:38
29.03.2008657spotter42531014922
Njaaa lasu shito visu un briinos....nu ko juus visi variet cepties par visaadaam hernjaam....man personiigi nau ne jeegas ne kas ir twitteri ne facebooki ne kaadi citi zveeri un no taa nejuutos nemaz suudiigaak :) vienkaarshi man visi tie modiigie pribambasi ir pilniiigi vienaldziigi ja netektu vairaak taapat kaa perversie iphones un visaadi citaadi ar roku brucinaami devaisi ko tagad censhas uzspiest visiem lietot kaa itkaa telefonu ..... taakaa ljaudis davai dziivojam draudziigi un beidzam lamaaties :) gan jau kam buus interese tas atradiis veidu kaa uzzinaat visu ko un kur kjert vai bildeet.... un nebrauciet virsuu Jorsham bet tieshaam ja ir kaadas pretenzijas cepiet augshaa savus resursus un viss buus "po vashemu " a te tomeer Jorsh komandee paraadi un lai cik absurdi shad tad man liekas vinja jaunievedumi tomeer lapa ir vinja garadarbs un taapeec respekteejiet un uznjemiet to kaa ir vai nu ....
JurijsD avatārs
JurijsD#61
10.05.2013 03:09 · (rediģēts)
:)
Jorsh avatārs
Jorsh#62
06.02.2015 08:48
Pirms kāda laika tika palaista aptauja par aviofoto.lv twittera kontu, lai saprastu, vai tas maz ir vajadzīgs un ja jā - kurā virzienā attīstīt... te nu būs atbildes: 1. Vai Tu esi reģistrēts aviofoto.lv lietotājs? - jā - 91.67% (22) - nē - 8.33% (2) 2. Vai Tevi interesē jaunumi par mēneša/nedēļas attēliem? - jā - 91.67% (22) - nē - 8.33% (2) 3. Vai Tu kādreiz uzspied uz linka pie mēneša/nedēļas jaunumiem un apskaties bildi arī aviofoto.lv lapā ar aprakstu un komentāriem? - vienmēr apskatos - 29.17% (7) - dažreiz apskatos - 66.67% (16) - nekad neskatos - 4.17% (1) 4. Vai Tevi vairāk ieintriģētu apskatīt bildi aviofoto.lv lapā, ja bildes netiktu publicētas pie tvītiem? - jā - 4.17% (1) - nē - 95.83% (23) 5. Vai Tevi interesē jaunumi par NM (negaidītām medībām)? - jā - 87.5% (21) - nē - 12.5% (3) 6. Vai Tu bieži reaģē (brauc bildēt) uz NM jaunumiem? - jā, bieži - 29.17% (7) - nē, reti gadās - 58.33% (14) - nekad nereaģēju - 12.5% (3) 7. Kā Tu vērtē aviofoto.lv twittera konta lietderību: - noderīgs - 79.17% (19) - vienaldzīgs - 4.17% (1) - ar aviofoto.lv lapu pietiek - 16.67% (4) Astotais jautājums bija brīvā formā atbildāms. 6 cilvēki bija tik laipni, ka uzrakstīja arī komentārus. Paldies! :) Te būs ieteikumi: A) Bet twiteris ir labs prieks aviofoto Komentārus neprasa :) B) iespejams vairak attisitit informacijas dališanos ar parejam Baltijas valstim, jo savadak informacija ir sausa. Tas pats ari attiecas uz FB kontu Kādā veidā tas būtu iespējams? No pārējām divām Baltijas valstīm - nav pat sakarīgas mājas lapas, tikai divi facebook konti un viens twittera konts. Un informācija tur ienākas jau pēc notikuma, kad kāda lidmašīna piefiksēta. C) Droši var paziņot visādus, pirmkārt ar Latvijas aviāciju saistītus jaunumus, globāli būtiskas lietas. Tā teikt ne tikai aviofoto.lv labumus. Tam nav nekāda būtiska nozīme, ja kaut kas jau būs dzirdēts, lasīts vai redzēts. Visu katrs nevar paspēt, bet twiters gala lietotāju sasniedz labi. Un nemaz nebūtu slikti, ja aviofoto konts sāktu piesekot dažādiem aktuāliem avio resursiem. Ja ne savādāk, tad tie zinās par šāda konta eksistenci, varbūt pieskos, varbūt padalīsies ar kādu skaistu bildi no lapas. 0 šajā pozīcijā nav tas ar ko lepoties Pirmkārt - atšķirība no Flightradar24, Lufthansa, CH-Aviation un citām komerciālām lapām/kompānijām - mums te netiek neviens algots uz pilnu slodzi, lai varētu visam sekot līdzi un retwītot visus globālos un vietējos ar aviāciju saistītos notikumus. Otrkārt - no paša sākuma šis konts bija paredzēts, lai paziņotu par kādu aktualitāti tikai un vienīgi aviofoto.lv sakarā. Ja cilvēkam ir citas vēlmes - ne mēs būsim tie, kas noteiks, ko lasīt - ir iespēja sekot attiecīgiem kontiem neatkarīgi no aviofoto.lv. D) Reti reaģēju uz NM nevis tādēļ ka neinteresē, bet tādēļ ka tālu atrodos. Komentārus neprasa :) E) Domāju, ka mums nav tik daudz attēlu lai speciāli atlasītu, nedēļas un mēneša bildes, apmeklējot aviofoto.lv tāpat visas bildes var apskatīt, nav tā,ka bilžu apjomā daudz kas var paskriet garām. Man liekas, ka twitter kontam ir jēga, kā avotam par medībām, un citādām tāda veida informācijām. Par medībām jau tiek izziņots iespēju robežās. Mēneša/nedēļas attēlu jaunumi ir paredzēti tiem, kas neienāk lapā katru dienu. F) Varbūt kādu linku uz potenciāli interesantu diskusiju forumā? Ziņas par jau aizlidojušiem nepieķertiem viesiem (vai pieķertiem, bet nedēļas /mēneša bildes godu nenopelnījušiem). Par foruma tēmām - tiks darīts. Pašlaik nekas potenciāli interesants nav iekritis acīs. Par citām interesantām (ne mēneša un nedēļas) bildēm jau tiek ziņots ar twīta sākumā "Interesanti:" :) Ja kādam ir kas sakām šajā sakarā - ļoti labprāt uzklausītu ieteikumus vai pamatotu kritiku. Kopš aktīvāk pieslēdzos pie twittera konta moderēšanas - sekotāju skaits ir krietni audzis, bet diemžēl - tā pat kā fb konts, arī twittera konts dzīvo praktiski savu neatkarīgu dzīvi no aviofoto.lv - linki tiek apmeklēti gaužām reti, komentēts tiek tur, nevis lapā. Doma par twittera kontu bija - ja kāds neapmeklē lapu (maigi sakot) katru dienu - moš kaut kas varētu ieinteresēt un piespiest iegriezties lapā biežāk. Diemžēl sākotnējā doma nav īstenojusies. Ja kādam ir kādi ieteikumi šajā sakarā - klausos ļoti uzmanīgi... :)
Manfreds avatārs
Manfreds#63
08.02.2015 04:11
17.07.2008304spotter88365627248
Nu nez kā ar to trafiku lapā ir ģenerāli, bet ātri pārskatot ~50 pēdējām bildēm skatījumus (ja tas skaitlis kreisajā pusē ir pareizs), tad tām bildēm, kuras pavīdējušas twitterī un FB skaitļi ir 2-3 reizes lielāki kā pārējām. Tātad ir jēga. Galu galā viena no twittera funkcijām ir ziņot un dalīties labumos. Kaut kā tā.
Jorsh avatārs
Jorsh#64
08.02.2015 07:47
Manfreds rakstīja
Nu nez kā ar to trafiku lapā ir ģenerāli, bet ātri pārskatot ~50 pēdējām bildēm skatījumus (ja tas skaitlis kreisajā pusē ir pareizs), tad tām bildēm, kuras pavīdējušas twitterī un FB skaitļi ir 2-3 reizes lielāki kā pārējām. Tātad ir jēga. Galu galā viena no twittera funkcijām ir ziņot un dalīties labumos. Kaut kā tā.
Skaitļi kreisajā pusē ir pareizi - skaitīts tiek pēc ip adresēm. Bet tur ir nedaudz cita sakarība - tās bildes parādās twitterī, jo par viņām ir visvairāk balsots, attiecīgi bilde parādās nedēļas/mēneša attēla statusā un iegūst vairāk skatījumus. Kad bilde paviesojas mēneša/nedēļas statusā - (praktiski) tikai tad tā tiek pārpublicēta twitterī/feisbukā (tb. skatījumi jau ir savākti). Starp citu, twitteris izsūta katru nedēļu to "check out your week on Twitter" - tur kopumā pa nedēļu publicētām bildēm (uz visu nedēļu!) nekad nav bijis vairāk par 25 link visitiem (tas ir rekords) - parasti uz visām nedēļas bildēm tas cipars ir ap 7-12. Švaka tur tauta. Līdz ar to, moš kaut kādā brīdī sapratīšu, kas tas ieguldītais darbs tajā twitter konta administrēšanā nav tā vērts.
Manfreds avatārs
Manfreds#65
08.02.2015 15:55
17.07.2008304spotter88365627248
Jorsh rakstīja
Manfreds rakstīja
Skaitļi kreisajā pusē ir pareizi - skaitīts tiek pēc ip adresēm. Bet tur ir nedaudz cita sakarība - tās bildes parādās twitterī, jo par viņām ir visvairāk balsots, attiecīgi bilde parādās nedēļas/mēneša attēla statusā un iegūst vairāk skatījumus. Kad bilde paviesojas mēneša/nedēļas statusā - (praktiski) tikai tad tā tiek pārpublicēta twitterī/feisbukā (tb. skatījumi jau ir savākti). Starp citu, twitteris izsūta katru nedēļu to "check out your week on Twitter" - tur kopumā pa nedēļu publicētām bildēm (uz visu nedēļu!) nekad nav bijis vairāk par 25 link visitiem (tas ir rekords) - parasti uz visām nedēļas bildēm tas cipars ir ap 7-12. Švaka tur tauta. Līdz ar to, moš kaut kādā brīdī sapratīšu, kas tas ieguldītais darbs tajā twitter konta administrēšanā nav tā vērts.
Protams, ka tev tur sanāk zināma sakarība, bet tajā pašā laikā bija, manuprāt, twitterī bilde, kura nebija pašā topā pēc balsojuma un tai arī skaits bija nozīmīgi lielāks kā kārtējai bildei. Ar to es gribu teikt, ka tu droši vari padalīties ne tikai ar šīm nedēļas vai mēneša bildēm, bet ar jebkuru, kura TEV ir interesanta, kur tu redzi kādu kvalitāti, notikumu, faktu u.tml. Ja kādam sekotājam liksies arī interesanti, varbūt pados tālāk. Tas nu tiešām kaulus nelauž. Tā un tikai tā var ilgtermiņā panākt, ka rodas arī nopietni sekotāji. Pagaidām interesantākais, kurš piefiksējis tāda aviofoto.lv eksistenci ir ATRs.
Jorsh avatārs
Jorsh#66
08.02.2015 18:09
Manfreds rakstīja
...Ar to es gribu teikt, ka tu droši vari padalīties ne tikai ar šīm nedēļas vai mēneša bildēm, bet ar jebkuru, kura TEV ir interesanta, kur tu redzi kādu kvalitāti, notikumu, faktu u.tml....
To es arī daru ar twīta sākumā "Interesanti:", bet pašlaik tā bilžu likšanas aktivitāte ir noplakusi, bet gan jau...
JurijsD avatārs
JurijsD#67
08.02.2015 19:40
Par skatījumu skaitu... gribu piebilst, ka uzreiz pēc linka pieminēšanas twitterī, konkrētam linkam parādās apmēram + 15-20 "tukšie" apmeklējumi, kas nav no reāliem cilvēkiem. :)
Jorsh avatārs
Jorsh#68
08.02.2015 20:41
JurijsD rakstīja
Par skatījumu skaitu... gribu piebilst, ka uzreiz pēc linka pieminēšanas twitterī, konkrētam linkam parādās apmēram + 15-20 "tukšie" apmeklējumi, kas nav no reāliem cilvēkiem. :)
Oho, tiešām... nu tik daudz gan nav, bet tikko iečekoju - pēdējai bildei 6 tādi "apmeklētāji" no dažādām ip adresēm 10 minūšu laikā pēc publicēšanas twitterī...
JurijsD avatārs
JurijsD#69
08.02.2015 23:22 · (rediģēts)
Jorsh rakstīja
JurijsD rakstīja
Oho, tiešām... nu tik daudz gan nav, bet tikko iečekoju - pēdējai bildei 6 tādi "apmeklētāji" no dažādām ip adresēm 10 minūšu laikā pēc publicēšanas twitterī...
Tas ir kā kuro reizi. :) Nezinu pēc kādiem kritērijiem tie boti tiek uzkūdīti un ko viņi čeko, bet tā tas ir, jā. Gan jau manīsi arī lielākus skaitļus :)
Jorsh avatārs
Jorsh#70
29.10.2015 14:21
Heh, interesanti - aviofoto twittera kontam sāka sekot [b]RIGA I Airport[/b] :) :) :)
Jorsh avatārs
Jorsh#71
16.05.2018 10:49
Gribēju tikai piedāvāt - lai nebūtu tā, ka es pats subjektīvi izvēlos bildes, kuras iepublicēt aviofoto.lv facebook, instagram un twitter kontos - ja kāds jūt iedvesmu, piedāvāju nākt palīgā un piedalīties... :)
Jorsh avatārs
Jorsh#72
27.02.2021 21:11
Bez nekādiem brīdinājumiem vai kā tamlīdzīgi instagram izdomāja apturēt aviofoto.lv konta darbību. Pēc 24h sola iespēju sazināties ar supportu. Lieliski!
Jorsh avatārs
Jorsh#73
04.02.2023 00:44
Droši vien arī Twittera konts beigs savu darbību līdz ar bezmaksas API nogriešanu pēc mazāk kā nedēļas. Visādi var gadīties. Izviedots ir Mastodon konts lapai: https://toot.lv/@aviofotolv
Jorsh avatārs
Jorsh#74
04.02.2023 00:48
Šodien bija gļuks ar divām bildēm, kas saņēma nepamatoti lielu skaitu skatījumu. Tas Mastodons katram publicētajam linkam uztaisa 500+ hitus (turpretī twitterim tas cipars bija 8-15). Būs jāpaskatās, kā to neatļaut. Lai nečakarē statistiku. Tikmēr pēc Janitora ieteikuma pie bildes klāt būs ģenerāla aviofoto.lv adrese, nevis konkrēts links uz konkrētu bildi.
Jorsh avatārs
Jorsh#75
24.04.2023 12:53
Lūgums visiem pārlasīt noteikumus, bet patiesībā tikai viens punkts ir mainīts: 3.26. Publicējot attēlu lapā - attēla autors piekrīt iespējamai attēla ievietošanai aviofoto.lv sociālo tīklu kontos ar autora vārda norādīšanu (izņemot Twitter - pārāk maz vietas). Saistīts ar to, ka vēlos automatizēt attēlu publicēšanu aviofoto.lv soctīklos un man tad nebūs vairs tā, ka kāds pasaka privāti, ka "es nevēlos" un es to ievēroju. Iesākumam vēlos, lai jaunie mēneša un nedēļas attēli tiktu automātiski iemesti Twitterī, Feisītī un Mastodonā. Tālāk varētu arī jauni tipi, lidostas un moš vēl pēc kāda parametra atbilstoši attēli tikt publicēti. Tā kā sāku abonēt IFTTT, arī citi soctīkli varētu nākt klāt. Mazums, kādam tas būtu noderīgi.
← Iepriekšējā
1234
Nākamā →
LAPA 3 / 4 · 79 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt
1836
AVIOFOTO.LVKopš 2008

Latvijas aviācijas fotogrāfiju kolekcija un spotteru kopiena. Dokumentējam debesis kopš 2008. gada.

Foto

• Jaunākie
  • Tops
  • Meklēšana
  • Ievietot foto

Kopiena

• Forums
  • Lietotāji
  • Vēstules
  • Reģistrēties

Par mums

• Par Aviofoto.lv
  • Noteikumi
  • Kontakti
© aviofoto.lv 2008–2025 · Visas fotogrāfijas — to autoru īpašumsbuild 91988a5EVRA / RIX · 56°55′24″N 23°58′18″E
|
EVRA LIVE
METAR EVRA 141050Z 33005KT 270V360 9999 SCT013 BKN045 17/14 Q1019 BECMG SCT012 BKN040 // 17 °C · VĒJŠ ZR 3 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · MĀKOŅAINS, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 1350 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: LABVĒLĪGI ✓ // ŠODIEN PIEVIENOTI 26 FOTO//METAR EVRA 141050Z 33005KT 270V360 9999 SCT013 BKN045 17/14 Q1019 BECMG SCT012 BKN040 // 17 °C · VĒJŠ ZR 3 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · MĀKOŅAINS, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 1350 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: LABVĒLĪGI ✓ // ŠODIEN PIEVIENOTI 26 FOTO//