22.10.2013 00:45
Stāsts ir vecu vecais, bet sacepos šovakar atkal.
Runa ir par šo rakstu.
Virsraksts kliedzošs, izklāstītie "fakti" arī. Divi milzu laineri, kopā ap 1000 cilvēku, attālums 30 metri, noticis pa jāņiem, bet sabiedrībai tapis zināms tikai šodien, jo briti publicējuši izmeklēšanas rezultātus.
Avheralds diemžēl šobrīd ir apvēlies, lasu aviation-safety.net. Man sanāk, ka vienīgais, kas ir taisnība, ir fakts, ka iesaistīti divi B747. Par cilvēku skaitu uz borta man nav precīzāku ziņu, bet izklausās padaudz pat priekš diviem pilniem kuprainajiem. Jā, links uz Aviation-safety.
Vai tiešām nav nekādi orgāni, pa kuriem varētu spert, lai tā sensāciju kāre kaut kādas robežas tomēr iepazīst? Un tas nav tikai par aviāciju, tas ir par visādām lietām, izņemot varbūt vien slavenību privāto dzīvi un politiķu netīrās veļas mazgāšanu. Es tādās reizēs lamājos un solos rakstīt par kodolfiziku, no kuras acīmredzami sajēdzu vairāk nekā vairums žurnālistu no tā, par ko viņi raksta (kaut gan itkā no kodolfizikas es nejēdzu neko), bet nekas jau nemainās. Bet gribas kaut ko darīt, lai mainītos gan.