AVIOFOTO.LVLatvijas avio foto albums
FORUMS
FOTO
  • Jaunākās
  • Meklēt
  • Pasažieru lidmašīnas
  • Privātās lidmašīnas
  • Kravas lidmašīnas
  • Militārās lidmašīnas
  • Vēsturiskas lidmašīnas
  • Helikopteri
  • Lidostas
  • Avio māksla
  • Avio humors
  • Aerofoto
  • Cits
FORUMS
TOPS
  • Foto
  • Populārākā
  • Lietotāji
INFO
  • Par mums
  • Noteikumi
  • Lietotāji
  • Lidmašīnas
  • Lidostas
Sākums
Forums
FORUMS→Kļūdas, jaunas fīčas, vēlmes...→Vēlme: Iespēja ar + vai - vērtēt komentārus

Vēlme: Iespēja ar + vai - vērtēt komentārus

Izveidoja mārtiņš · 30.12.2013 · 19 ziņas
— Ziņas · 19LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…
mārtiņš avatārs
mārtiņšAutors#1
30.12.2013 15:51
27.10.20091290spotter75967222859
Nevar nepamanīt, ka pēdējā laikā komentāru vidū virmo dažnedažādas emocijas, agresivitāte utt. Manuprāt, būtu lietderīgi lietotājiem spēt vērtēt komentārus ar vienkāršu + vai -, līdzīgi kā tas ir dažos ziņu portālos. Tas komentāru autoram ļautu labāk saprast, kas no paša teiktā ir derīgs, saturīgs, pamācošs, un kas savukārt labāk paliktu neuzrakstīts. man skumji noskatīties, kā savulaik tik draudzīgais kolektīvs vienkārši jūk ārā. Wests jau pateica, ka šo ķīviņu dēļ 100 gadus te nerādīsies, gan jau ne viņš vienīgais tāds. Ne viens vien fotoportāls ir aizgājis mūžībā tikai tāpēc, ka cilvēki nevar apvaldīt savus ego, neļausim tam notikt arī ar šo
LI
Linards#2
30.12.2013 16:38
02.10.201216spotter4035172
Atbalstu !:)
DZ
Dzēsts lietotājs#3
30.12.2013 16:49
08.06.20120user0
Tvnets, delfi utt. ir anonīmiķu di*stuve. Šajā lapā ar 5 bildētājiem un 10 skatītājiem tas tikai vēl vairāk "galinās", manuprāt: ak tu man mīnusiņu ieliki - vot nebalsošu vairāk pat Tavām bildēm :twisted: Ja cilvēks patiešām dzīvo ar aviāciju - nāks un piedalīsies. Manuprāt, viss ir OK - cilvēkiem ir jādod izpausties. Man arī leca krāgā, bet nevienā brīdī nebija domas uzmest lūpu un notīties. Gluži otrādi - bildēt labāk un pareizāk.
Orix avatārs
Orix#4
30.12.2013 17:01
22.09.2009807spotter126989333058
"Man arī leca krāgā, bet nevienā brīdī nebija domas uzmest lūpu..." :) Nu nu... vai tikai Tu nebiji tas, kurš no sākuma spurojās kā ezis pretī visam, ko Tev centās iestāstīt.. no sērijas kā gribu tā daru...?:) Ok.. tā dziesma jau nodziedāta:) Bet nu jā... tie +/- neko nedos... tas tiešām ir instruments, lai vēl vairāk kasītos. Vispār priekš kvalitātes u.c. lietām ir paredzēts forums, kur var tarkšķēt līdz nelabumam.... Nav bildes jāpiespamo ar nevajadzīgu ūdeni.
LI
Linards#5
30.12.2013 17:03
02.10.201216spotter4035172
bertons rakstīja
Tvnets, delfi utt. ir anonīmiķu di*stuve. Šajā lapā ar 5 bildētājiem un 10 skatītājiem tas tikai vēl vairāk "galinās", manuprāt: ak tu man mīnusiņu ieliki - vot nebalsošu vairāk pat Tavām bildēm :twisted:
Tāpēc plusiem un mīnusiem vajadzētu būt anonīmiem
DZ
Dzēsts lietotājs#6
30.12.2013 17:11
08.06.20120user0
Orix rakstīja
"Man arī leca krāgā, bet nevienā brīdī nebija domas uzmest lūpu..." :) Nu nu... vai tikai Tu nebiji tas, kurš no sākuma spurojās kā ezis pretī visam, ko Tev centās iestāstīt.. no sērijas kā gribu tā daru...?:) Ok.. tā dziesma jau nodziedāta:)
Es pirms tam kādus 7-8 gadus bildēju pavisam citos žanros, kuri fundamentāti atšķiras no planespottinga pieņemtajiem standartiem. Tapēc, likumsakarīgi, arī bija tā kā bija ;)
mārtiņš avatārs
mārtiņš#7
30.12.2013 18:15
doma bija, ka nevarētu redzēt, kurš to mīnusu vai plusu ir ielicis, līdz ar to kasīties par kaut ko būtu lieki. tālāk jau tikai adminam būtu jāpaskatās reiz pa reziei vai nesavācās kaut kādi feikie profili
mārtiņš avatārs
mārtiņš#8
30.12.2013 18:18
bertons rakstīja
Ja cilvēks patiešām dzīvo ar aviāciju - nāks un piedalīsies.
nepiekrītu. Ja cilvēks dzīvo ar aviāciju, tas nenāks un nedalīsies ar savu skatījumu uz to, ja to sagaida kaut kāda verbālā ateja. Rezultātā zaudētāji būsim mēs.
DZ
Dzēsts lietotājs#9
30.12.2013 18:27
08.06.20120user0
Ieliec linku uz kaut vienu bildi, kur ir bijusi verbālā ateja. Varbūt tad šāds autors neideras lapas formātā un viņam tiktiešām vajadzētu aiziet? Varbūt viņam ir problēmas ar pašnovērtējumu? Sorry, bet šajā brīdī man šis viss izskatās pēc farsa un maza bērna ņuņņošanās. Nu saķērās puiši pārs reizes, ak dies traģēdija tagad no tā jātaisa. P.S. Un uz kurieni tie apbižotie ies? Zini, kāds citās lapās pixelpeepings notiek? Ja kāds no šejienes tur var savas bildes iedabūt, mans visdziļākais RESPECT. Es pat naudu esmu gatavs maksāt, lai tiktu pie tāda cilvēka pamācītes bildēt. P.S.S. Kur wests tagad publicē bildes?
AJZ avatārs
AJZ#10
30.12.2013 23:17
05.04.2012238user0
Redzu, ka komentārs izpelnās ievērību, ja to citē un tad attīsta ar + vai - domām. Aviofoto lokā, kas tomēr nav salīdzināms ar delfi vulgaris publiku, varam iztikt bez anonīmiem klikšķiem.
kalnins avatārs
kalnins#11
31.12.2013 01:06
11.06.2010152user0
Manuprāt noteikumus jau ir aptverta komentēšanas kultūra - jābūt pieklājīgiem, kā arī, pie vecās balsošanas sistēmas vienmēr bija jāpaskaidro, kādēļ ielika zemāko vērtējumu (ja pareizi atceros! es kā nefotogrāfētājs nevienam tādu neliku) - tas tā kā būtu tēmēts uz to pēdējo diskusiju ar sanchous un BTSKY. Būtībā, vienkārši adminiem būtu jāatgādina lietotājiem par noteikumiem un jāmēģina komentēšanas kultūra saglabāt tādā veidā!
Jorsh avatārs
Jorsh#12
01.01.2014 11:54
12.02.20084083admin10 81872791390346
Un pēc šīs fīčas vēlāk arī jāliek, ka katru plusu/mīnusu vēl var vērtēt ar citu plusu vai mīnusu. Patiešām pie šādas aktivitātes lapā - būtu bezjēdzīga "fīča"... Kaut kā pēdējā laikā tiešām dažs labs visu pārāk saasināti uztver un pat nevar kādai bildei uzrakstīt vienkāršu "-1" vai kādu, manuprāt, pamatotu aizrādījumu vai noverojumu, lai nepanestos verbālā caureja. Mīļā miera labad turpmāk nekomentēšu nevienu bildi, kas īsti neies pie sirds. Lai tā vienkārši ir, lai krāj putekļus...
BTSKY avatārs
BTSKY#13
02.01.2014 15:45
22.02.2008606spotter224179028191
Ļoti daudz ir atkarīgs tieši no lapas īpašnieka, ne tikai tehniskā ziņā, bet tieši attieksmes ziņā. Diemžēl jāsecina, ka tieši Jorsh tava neapdomīgā (ceru, ka tā nebija apzināta) darbība daudzos jautājumos un izteikumos ir negatīvi ietekmējusi attieksmi pret šo projektu. Ja Tu ikdienā vari uzvesties tā kā Tev ienāk prātā, tad ja tu gribi kontrolēti vadīt šo savu projektu Tev vēlamā virzienā, tad ir arī attiecīgi jakontrolē informācija kas nāk no Tevis, gan tas, kā Tu uztver informāciju no citiem. Šai jautājumā es Tev piedāvāju palīdzēt, bet Tu to nezināmu iemslu dēļ negribēji dzirdēt. Zinu, ka dažiem ir arī līdzīga sajūta. Varbūt ir tomēr vērts arī uz sevi paskatīties. Šeit nevajag demokrātiju, kas noved pie haosa, šeit vajag kontrolētu, pozitīvu, skaidri deklarētu kārtību. Un tam ir jānāk tieši no Tevis. Dažādi tehniski uzlabojumi nevar atrisināt savstarpējās attieksmes problēmu.
Jorsh avatārs
Jorsh#14
02.01.2014 18:36
Es ļoti vēlētos dzirdēt tās manas daudzos jautājumos neapdomīgās darbības. Ja es tās nevaru pat atsaukt atmiņā, tad tici man, tas nebija apzināti. Uzmanīgi klausos... "kontrolēti vadīt šo savu projektu Tev vēlamā virzienā"... nav man tāda vēlamā virziena. Visa lapas ideja - vienot cilvēkus, kam aviācija un īpaši planespottings nav vienaldzīgs. Tas arī viss. Kāpēc vispār ši lapa radīta - tāpēc, ka airliners.net ir pārāk globāla padarīšana un tur būtu grūti "tusēties vietējā līmenī". Vienmēr esmu uzsvēris, ka MĒS nosakām, kas te būs un kā te būs. Būs lietas, kurām nepiekrītu, bet ja nobalsots - tad nobalsots. BTSKY, lūdzu piedod, bet neatceros nevienu gadījumu, kad Tu būtu piedāvājis palīdzēt vadīt šo lapu man vēlamā virzienā. Tiešām neatceros. Bet ja tā tiešām bija - atvainojos, nezinu pats, kādēļ atteicos. Vienīgais, ko no Tevis saņēmu - ka admina darbs ir sētnieka darbs un ka es esmu diktators, kam patīk tēlot demokrātu. Un tā apvainošanās sākās tikai pēc tam, kad pajautāju, vai vēlies turpināt iesākto darbu. "Šeit nevajag demokrātiju, kas noved pie haosa, šeit vajag kontrolētu, pozitīvu, skaidri deklarētu kārtību." - jā, tā kārtība ir lapas lietošanas noteikumi. Pārējais (kas nav uzrakstīts) ir pēc brīvas patikas.
kalnins avatārs
kalnins#15
03.01.2014 01:30
11.06.2010152user0
Tu jau pats atbildēji uz savu jautājumu - tavs vēlamais virziens ir VIENOT aviofanātus. Tā vienošana arī ir jāpiekopj un jādara lietas, lai komunikācija starp lietotājiem būtu rosinoša un draudzīga. Kā to panākt? - tas vēl ir domājams jautājums. Taču tas, ko BTSKY centās pateikt, manuprāt, ir, ka, ja pats galvenais vadītājs viegli apvainojas un asi uztver jebkuru kritiku, tad to ir grūti panākt. Tagad arī - Tu noliedz, ka būtu kaut kāds vēlamais virziens, un tad pasaki, ka vēlamais virziens ir vienot cilvēkus. Tā ir noliegšana noliegšanas pēc, aizsargreakcija, un tas parāda tavu personību, ko pēc komentāriem (jo dzīvē neesmu ar Tevi runājis) arī var pateikt - Tev ir lietas, kas Tev nepatīk un pret tām Tu vērsies visai asi. Par piemēru var ņemt to tavu ierakstu twitterī Rīgas lidostai. Kā prīvātpersona Tu vari izvēlēties kādu komunikāciju Tu vēlies un bojāt savu publisko tēlu, bet ja Tu pārstāvi visu aviofoto saimi, tad tāda komunikācija ir nepareiza, jo nostāda visus aviofoto biedrus tādā pozīcijā, ka mēs būtu baigi rējēji - tas savukārt kādam biedram var likt distancēties no šī pasākuma. Un es jūtu, ka uz šo Tu atbildēsi, ka izmantoji savu privāto twitter kontu nevis aviofoto un tas nozīmē, ka neviens tā nedrīkstētu to uztvert, bet tur Tu kļūdies - visi zina, ka Tu esi te galvenais administrators un Tev te ir autoritāte arī kā vienam no vadošajiem spoteriem. Tas būtu tāpat kā, ja Stīvs Džobs būtu ārpus sava darba laika bijis absolūts kretīns, spertu kucēniem un dzertu līdz nemaņai - viņa ābolprodukcija netiktu tik plaši pirkta. Ja aviofoto biedri grib personificēties ar šo saitu, tas nozīmē arī daļēļi (bet tā ir ļoti būtiska daļa) personificēties ar tevi kā šī saita vadītāju. Ieteiktu tev piekopt daudz maigāku publisko komunikāciju (tas nozīmē arī bez sarkasma), jo šajā tēlā tev ir jāapietas ar visiem kā ar jēlu olu - diplomātija tā teikt. Tāpat kā amerikāņi komunicē - par jebkuru latviešu sportistu, kurš cīnās par vietu sastāvā kaut kādā hokeja komandā, viņi teiks, ka baigi labs džeks, tiešām patīk. Pēc tam gan pierādās, ka viņiem viņš ir vienaldzīgs, bet nu vismaz viņi ar savu komunikāciju neatbaida visus. Tev gan līdz tādam līmenim tālu un nemaz arī nedomāju, ka vajag tik tālu nolaisties. Taču arī to, ko šobrīd Tu pasaki savā komunikācijā, var pateikt tā, ka tas neatbaida cilvēkus, kas nav gatavi iziet uz kašķi vai asāku vārdu pārmaiņu.
BTSKY avatārs
BTSKY#16
03.01.2014 02:22 · (rediģēts)
22.02.2008606spotter224179028191
Man jau nav grūti atgādināt ar izvilkumu no mūsu sarakstes par lapas admina pienākumiem: " ... par Šauļu braucieni, tas protams bija ļoti mērķtiecīgs pasākums, lai lapu "saliedētu" un mēs visi justos līdzvērtīgi un ieinteresēti vispār kaut ko te likt. Tas no Tevis bija ļoti demotivējoš gājiens, tad pēc tam nebrīnies, ka nav vairs motivācijas, strādāt par admin/sētnieku vai arī bildes likt vispār. Un starp citu Tu jau arī neesi nodefinējis, ko tu no admina gribi, kādi ir viņa pienākumi. Tu no cilvēkiem prasi to, ko pats neesi definējis. Ja gribi nopietnu attieksmi pret šo savu projektu, tad attiecīgi arī uzvedies. Ja nezini kā paprasi, labprāt palīdzēšu. " Žēl, Jorsh, ir tas, ka Tev saka, saka, bet ir sajūta, ka negribi nedaudz pakāpties atpakaļ un paskatīties no malas pie kā tad Tevis paša darbi noved. Joprojām, ja ir interese ko mainīt, tad raksti. Paldies "kalnins" par domas turpinājumu, pašam nebūtu tik daudz spēka vēl plašāk rakstīt :)
Jorsh avatārs
Jorsh#17
03.01.2014 09:52
Tiešām visi tā jūtas?
Orix avatārs
Orix#18
03.01.2014 10:43
22.09.2009807spotter126989333058
Kaut kādā posmā, kaut kas ir aizgājis greizi, tam piekrītu. Tikai žēl, ka šobrīd šī lapa sāk pārvērsties par savstarpējo nesaskaņu un attiecību risināšanas pagalmu. Runāt jau mēs te visi baigi labi mākam... (Bērziņš atpūšas).... bet manuprāt šī vieta, ja reiz ir domāta, lai saliedētu, vienotu, saucat kā gribiet, tad kāda mārrutka pēc šeit vēl ir jārisina savas sasāpējušās lietas. Skatos BTSKY ir aizvainojis kāds vēsturisks pasākums Šauļos, kur, cik saprotu netika uzaicināts, bet kāpēc tas ir jāvelk līdz 2014. gadam? Kāpēc šo sāpi nevar atrisināt uzreiz? Sanāk, ka tiek krāts, krāts, krāts un tad vienā momentā visiem iet pāri malām. Es par sevi varu teikt tā... jā brīžiem mana retorika ir bijusi skarba (neesmu es diplomātiju studējis) bet es savas kļūdas tai pat reizē atzīstu... piemērs - bertons, evo. Jorsh mani pieaicināja par administratoru, jo biju aktīvs un man nav grūti palīdzēt laikā, kad Jorsh nav pieejams. Nezinu vēsturi par BTSKY un Jorsh nesaskaņām un arī negribu zināt, bet domāju, ka Jums zēni ir jātiek galā savādākā veidā, nevis vienam otru aizskarot, jo no tā šeit lapā nevienam labāk nepaliks... Tomēr dzīvojam civilizētā vidē un eksistē diplomātiska pieeja lietām (kā Kalniņš saka). Nupat nesen uzstājāmies raidījumā "Lidojuma plāns"... kur uzsvērām savu mērķi un lapas mērķi, bet šobrīd, cilvēki ienākot šeit, nevarētu salikt kopā to, ko teicām tur un ko sakām šeit. Ceru, ka Jorsh un BTSKY spēs nogludināt savas domstarpības nu nākt pie kopēja risinājuma, kas būtu pozitīvs lapas tālākai attīstībai. ar cieņu.
JurijsD avatārs
JurijsD#19
04.01.2014 01:37 · (rediģēts)
03.06.2009381spotter171118597
Lasu un skatos... būs viss labi! Notiek dialogs, gan tiks izvilktas arī kvadrātsaknes. :) Ir problēma, nav jātur aizvainojums, ir jārunā. Šobrīd notiek runāšana. :) Jorsh, visi tā nejūtas, kā rakstīja Kalnins (vismaz es, patiesi ne, jo rakstu garus tekstus parasti zem alus... bet kritiku uztveru pozitīvi, laikam man kā foto iesācējam tas ir daudz vieglāk), bet no malas vērojot dažādas diskusijas, Kalninam daļēji piekrītu. Tev ir jābūt lapas "sabiedrisko attiecību speciālistam". :) Ir jāatceras, ka ikviens lietotājs ir personība. Katram ir savi plusi, mīnusi, untumi, iegribas utt. Tāpat arī jāatceras, ka mēdz būt pretreakcijas... Tas par starpgadījumiem un asajiem tvītiem. Nezinu gan, vai lidostai būs pozitīva attieksme pret spoteriem, kuri viņu darbiniekus publiski internetā sauc par ******(aizmirsu to vārdu, ka tur šamējais tika apsaukāts). Domāju, ka tas neko labu neliecināja par aviofoto.lv spoteriem lidostas vadībai (kaut arī rakstīja Jorsh kā privātpersona). Bet ko nu es... mana lapa nespēja stabili noturēt pat 45 aviācijas interesentus. +/- 30 pastāvīgie lasītāji plus ap 50++ nejaušie gūglētāji dienā. Un lapa interesēja masveidā tikai tajās dienās, kad notika kāda aviokatastrofa. Aviofoto rādītāji ir citi. Tāpēc, visu cieņu Tev, Jorsh, ka projekts turpinās un attīstās. P.S. Neuzskatu mārtiņa ideju par sliktu. Nav jau jāparādās, kas ir pret Tavu viedokli. Iekomentē... un redzi... cik daudzi piekrīt un cik daudzi - ne.
LAPA 1 / 1 · 19 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt
1836
AVIOFOTO.LVKopš 2008

Latvijas aviācijas fotogrāfiju kolekcija un spotteru kopiena. Dokumentējam debesis kopš 2008. gada.

Foto

• Jaunākie
  • Tops
  • Meklēšana
  • Ievietot foto

Kopiena

• Forums
  • Lietotāji
  • Vēstules
  • Reģistrēties

Par mums

• Par Aviofoto.lv
  • Noteikumi
  • Kontakti
© aviofoto.lv 2008–2025 · Visas fotogrāfijas — to autoru īpašumsbuild 51a5da9EVRA / RIX · 56°55′24″N 23°58′18″E
|
EVRA LIVE
METAR EVRA 140850Z 29003KT 220V340 9999 OVC008 16/14 Q1019 BECMG BKN012 BKN020 // 16 °C · VĒJŠ R 2 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · APMĀCIES, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 240 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: VIDĒJI — ZEMI MĀKOŅI // ŠODIEN PIEVIENOTI 24 FOTO//METAR EVRA 140850Z 29003KT 220V340 9999 OVC008 16/14 Q1019 BECMG BKN012 BKN020 // 16 °C · VĒJŠ R 2 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · APMĀCIES, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 240 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: VIDĒJI — ZEMI MĀKOŅI // ŠODIEN PIEVIENOTI 24 FOTO//