Skype konts
Izveidoja Orix · 10.01.2014 · 51 ziņas
— Ziņas · 51LAPA 2 / 3 · IELĀDĒ…
DZ
Dzēsts lietotājs#30
16.01.2014 00:56
Ja straight away gribās nopostēt jaunumu, noseivo bildi no weba uz telefona un liec iekšā. Nu nāksies tad līdz kvadrātam nokropot, bet ja tā bilde uzrunās, tad uzrunās neatkarīgi no 2:3 vai 1:1. Svarīgāk jau beigu beigās, lai publika uzklikšķina uz Tava profila un aviofoto.lv saites, vai ne tā? ;)
16.01.2014 01:02
Ideāli būtu, ja links pie instagrama bildes vestu uz pareizo bildi lapā (kā tas ir twiterī) un nebūtu jāver lapas sākums un jāsāk meklēt īsto bildi. Kaut gan moš tad iečekos vēl ko interesantu...bertons rakstījaJa straight away gribās nopostēt jaunumu, noseivo bildi no weba uz telefona un liec iekšā. Nu nāksies tad līdz kvadrātam nokropot, bet ja tā bilde uzrunās, tad uzrunās neatkarīgi no 2:3 vai 1:1. Svarīgāk jau beigu beigās, lai publika uzklikšķina uz Tava profila un aviofoto.lv saites, vai ne tā? ;)
KA
16.01.2014 01:17 · (rediģēts)
Piekrītu Ja Instagrams nepatīk, neviens jau nespiež. Es redzu tajā tavu skepticismu, bet redzu arī otru pusi, kad kāds pilots vai (pricncipā) pilnīgi jebkurš cilvēks ieliek kādu aviācijas bildi kkā tas piesaista. Ja es (!) aviofoto redzu kā bilžu kartotēku ar stingriem noteikumiem, tad Instagram profilu vajag uztvert par albūmu, kas stāv omes plauktā, nav profesionāls, bet noķerti tie labākie mirkļi un PS tur nav vajadzīgs (kā jau esošā bilde ar saulrietu. (Nomaini profila bildi uzspiežot uz tās un izvēloties no kurienes importēt. Linku var likt bildes (autora) komentārā)Orix rakstījaNē... manuprāt, ja tas ir saistīts ar bilžu tapšanu priekš aviofoto, tad tas iederas arī šeit:)Jorsh rakstījaTāda veida twītiem, laikam, labāk ir privātais konts... :)
22.01.2014 22:35
Nu bišku vairāk kā nedēļa ir pagājusi un daži secinājumi par Instagram:
1) aviofoto.lv konta sekotāji, lielākoties, ir aviofoto biedri (cik no nikiem var saprast);
2) laikus tur var pietiekami daudz dabūt (pa dažām bildēm 20+ laiki), bet ar to arī viss beidzas;
3) referāļi uz aviofoto.lv lapu ir niecīgs skaits (webalizers man uzrāda top30 rezultātus un instagrams starp tiem nav);
4) šajā laikā neviens jauns lietotājs nav piereģistrējies;
Laikam jau tāda šaura nozare (aviācijas foto) vietā, kur galvenais bildes tips ir selfijs, nekad īsti neizsitīsies. Bet tas nekas - vismaz ir pamēģināts. Bet es arī īsti nesaskatu jēgu tur turpināt uzturēt to kontu. Bet paldies par ieteikumu pamēģināt.
29.09.2015 13:19
Vai es pareizi esmu sapratis, ka instagramā jebkurš var ņemt jebkuru bildi un jebko ar to darīt? By using our Service you understand and agree that we are providing a platform for you to post content, including photos, comments and other materials ("User Content"), to the Service and to share User Content publicly. This means that other Users may search for, see, use, or share any of your User Content that you make publicly available through the Service, consistent with the terms and conditions of this Privacy Policy and our Terms of Use (which can be found at instagram.com/legal/terms).Jorsh rakstījaTestam links (nezinu vai turpināšu/sākšu): http://instagram.com/aviofotolv
29.09.2015 20:54
Tad no instagrama viss jāvāc prom. Nu neiegājās tā lieta, kamēr testējos. Nav nevienam interese spiest uz linka un skatīties, kas tā par lapu. Twittera nozīme arī ir ļoti apšaubāma, jo katram twītam vidēji 1 link clicks ir. Un feisbuks arī dzīvo savu dzīvi - uz linkiem tur neviens nespiež, bet komentē un laiko tur iz vietas.

30.09.2015 00:15
Ar sveicieniem! :)
Skatos, te kustās runas par un ap aviofoto.lv iekš sociālās vides - vai tas maz dod mums kādu "pienesumu" vai nē. Vajag/nevajag...
Es tad, konkrēti, par savu darbu FB lapā:
Dažādu apstākļu dēļ, uz visu šo laiku, kopš jūnija, biju paņēmusi pauzi maķenīt. Domāju tgd atsākt to visu, iedvesma man ir vnm, rakstīt man patīk ļoti, sacerēt katrai bildei savus īpašos stāstus un tā, pasniegt lapu skaisti un gaumīgi utml. BET - vai mēs to gribam? Vai tas ir vajadzīgs, ja nav it kā gaidītais rezultāts? Jo tas, protams, paņem savu laiku. Darīt darīšanas pēc arī nav forši.
Kolēģi - Jūsu viedokļus/vēlmes, lūdzu ;)
30.09.2015 02:41
Es to twittera kontu moderēju ar domu, ka "tas ir vajadzīgs". Rezultātu tur nav. Un diez vai kādreiz būs. Bet var arī saprast - man pašam 2x dienā tur ieiet un izlasīt visu interesējošo - tā vien knapi pietiek laiks. Protams, es uz aviofoto.lv vienmēr skatīšos citādāk (čekojot visu 100% - katru komentāru, katru foruma ierakstu, katru bildi), nekā vairums, bet es varu arī saprast, kāpēc nevienam nav laika tur uklikšķināt uz linka un paskatīties bildi oriģinālā izmērā. Domāju, ka tik pat lietderīgs ir feisbuks. Tās ir platformas aizņemtiem (vai slinkiem) cilvēkiem - nav laika atvērt konkrētu lapu, bet kaut kādas ziņas tomēr saņemt vēlas.

30.09.2015 18:05
Pēc mana koncepta FB lapā, lielais attēls jau ir pieejams uzreiz. Pagāja kāds laiks un pielāgoju formātu tieši tādu, jo mazais attēls ar linku strādāja daudz vājāk, nekā šī brīža variants. Sekotāji arī saradās... Tas, kurš gribēs reģistrēties lapā - zinās, kā atrast ceļu līdz šejienei.
Ok, vai Jorsh ir vienīgais, kam interesē izteikt savu viedokli? Nesaprotu - foruma headlains vainīgs (nekāda sakara ar skype), jeb arī pārējiem tiešām ir vienalga?
30.09.2015 21:04
Tikai sekotāji ta kādi? Twitterī neesmu precīzi skaitījis, bet no 119 sekotājiem, tur ~90 varētu būt tādi, kas nav aviofoto.lv lietotāji. Un pat ar Latviju tiem nav nekāda sakara. Tāpēc viņus uzskatīt par mērķauditoriju nav nekādas jēgas, jo aviofoto viņi nekad nepiereģistrēsies. Ar feibuku, domāju, ir ļoti līdzīgs procents. Es tagad nemēģinu Tevi atrunāt to feisbuka moderēšanas. Nebūt nē. Var jau būt, ka to 20-30 twittera sekotāju dēļ ir vērts iesākto turpināt. Tikai tas ir papildus darbs.

01.10.2015 01:39
Bet tu jau neko tā pa īstam neesi darījis lai to twiteri padarītu zināmu. Tas 100 vai cik nu tur sekotāji vai nu zināja, kā es, vai ļoti nejauši atraduši. Un tai pat laikā ne jau klikšķis uz linka ir būtiskākais. Es arī 99% gadījumu uz šiem linkiem neklikšķini (bildi taču redzu), bet tai pašā laika var redzēt, ka kustība notiek, kaut kas mainās u.tml.
Vārdu sakot, reiz jau teicu, ja aviofoto.lv konts nevienam neseko, tad kā neviens arī nezina par tāda eksistenci, tikai nejauši fanāti. Tā var atļauties tika Obama vai Anglijas karaliene, kaut arī Obama seko iespādīgam skaitam twiteristu.
Un otrs - tas ir saturs, lai padarītu interesanti šim kontam sekot, bet tā jau ir saruna pie alus kausa.
Tai pašā laikā novērtēju, ka cīnies.
01.10.2015 02:39
Manfred, paldies par inputu! Tiešām novērtēju! Bet mēs nevaram atļauties pieņemt darbinieku uz pilna laika slodzi kā piem. bite.lv, flightradar24, lufthansa utml, kas sēdēs un tiešām "kruķīs" un visādi popularizēs to kontu. Man nav tik daudz laika. M_N kaut kad piedāvāja palīdzību - atbraukšu mājās un pajautāšu, vai viņš joprojām to vēlas. Viņš vismaz par NM daudz informēs. Alu es nedzeru, bet varam pie kāda citādāka kausa pasēdēt... :)

01.10.2015 11:56
Nu beidz, kāds pilna laika darbinieks. Vienkārši pa reizei ir jāparunājas. Bet aviofoto.lv nav ar ko. Tev tur ir absolūta viena virzienā komunikācija. Un ar informāciju, par to, ka jaunā nedēļas bilde. Ir forša bilde padalies, ir kas savdabīgs, padalies, tiešām kāds noreaģēja uz NM, padalies, atlidoja šveicietis ar jaunu tipu, padalies un dari zināmu šveicietim, ka mēs to zinām....
Tas nav pilna laika darbs, tās ir 10 minūtes.
Cita starpā,1% reakciju uz linku postā nav nemaz tik slikts rādītājs.
Un vēlreiz, esi drosmīgs, seko aviokompānijām, lidostām, citiem fotogrāfiem, kuri ir interesanti, pilotiem, u.tml. Tev nav jālasa visa šī ziņu plūsma, bet tu dari zināmu, ka tāds aviofoto.lv eksistē, seko, darbojas, reaģē.
Jorsh rakstījaManfred, paldies par inputu! Tiešām novērtēju! Bet mēs nevaram atļauties pieņemt darbinieku uz pilna laika slodzi kā piem. bite.lv, flightradar24, lufthansa utml, kas sēdēs un tiešām "kruķīs" un visādi popularizēs to kontu. Man nav tik daudz laika. M_N kaut kad piedāvāja palīdzību - atbraukšu mājās un pajautāšu, vai viņš joprojām to vēlas. Viņš vismaz par NM daudz informēs. Alu es nedzeru, bet varam pie kāda citādāka kausa pasēdēt... :)
16.06.2017 09:08
Tāks... vēlos vēlreiz atdzīvināt aviofoto.lv Instagram kontu - pirmkārt, laikam, man pašam beidzot tā lieta ir iepatikusies. Bet svarīgākais - no Instagram smuki var pārpostēt uz pārējiem sociālajiem tīkliem un nav jādara dubults darbs. Un, lai nebūtu jautājumi par autortieībām - apsolu, ka visas bildes, kas tur tiks pārpublicētas, būs ar nepieklājīgi lielām ūdenszīmēm. Un, protams, ja kāds ir kategoriski pret to, droši to man te vai privāti var teikt un konkrētās bildes tur neuzrādīsies. Tā pat, ja kādam ir vēlme, padalieties ar saviem Instagram lietotāja vārdiem te, lai pie biles komentārā tas uzrādītos...Jorsh rakstījaTad no instagrama viss jāvāc prom. Nu neiegājās tā lieta, kamēr testējos. Nav nevienam interese spiest uz linka un skatīties, kas tā par lapu. Twittera nozīme arī ir ļoti apšaubāma, jo katram twītam vidēji 1 link clicks ir. Un feisbuks arī dzīvo savu dzīvi - uz linkiem tur neviens nespiež, bet komentē un laiko tur iz vietas.

LAPA 2 / 3 · 51 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt