Izmaiņas lapas lietošanas noteikumos (12.04.2014)
Izveidoja Orix · 12.04.2014 · 8 ziņas
— Ziņas · 8LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…
13.04.2014 00:09
. Minimāla bildes apstrāde kādā no grafiskajiem redaktoriem (piem. Photoshop, Gimp) ir ļoti, ļoti ieteicama, piem. horizonta taisnošana, kadrēšana un putekļū klonēšana.
Kļūda pirmspēdējā vārdā.
Nevelku uz kašķi - diskusija. AVIOŠOVS - pat ja LV, tad pie īpašiem notikumiem tas neskaitās? Nu ja tā ņem, cik tad mums te viņi ir, kā arī arī kopumā, tas īsti kā parsts lidojums nekvalificējas. Tomēr nepieciešama speciāla organizēšana un tā. Varbūt tad arī vajadzētu papildināt, ka autora komentārs ir nepieciešams.

13.04.2014 01:30
tā arī diži skaidrāks nekļuva, kas tad tas "īpašais notikums" tāds ir. Ok ir kaut kāda skaidrība par Latviju, cik saprotu "īpašie notikumi" no ārzemēm pilnīgi izslēgti nav, bet tad tomēr - kas tad īsti kvalificējas? Uz reiz gribu uzsvērt, ka man, personīgi, vienalga, un kā administratori lems, tā darīšu, bet nesenās kaislības ap odzes bildēm dod vairāk jautājumus nekā atbildes. Zinot, kā USAF žmiedzās ar budžetiem, redzēt viņus kaut kādos šovos faktiski vairs nevar plus vēl apratāti, ko odze sabildēja, ieskaitot b52, ir eksotika. Ja tas neskaitās kā īpašs notikums, saistošs lielākajai daļai šejienes lietotāju, tad es nezinu vispār kas tad skaitās..

13.04.2014 01:40
Nu redzi Mārtiņ... es jau te iepriekš teicu, ka tas karodziņš par īpašu notikumu var arī nebūt, bet, ja piemēram odze vai Tu zem bildes, kuru uzskati par īpašu notikumu, uzrakstīsi stāstu, tad tas bildei būs 100x vairāk vērtības, ne kā ieliksi karodziņu un nepastāstīsi neko.
No otras puses... šis īpašā notikuma moments ir diezgan neierāmējams lielums, jo grūti ir noteikumos aprakstīt katru detaļu. Mēs jau nebūsim kā amerikāņi, kas apraksta visu, ko nedrīkst... tipa kaķi mikroviļņu krāsnī nedrīkst bāzt utt... līdz ar to kā administrators es sagaidu, ka lietotāji izpratīs paši šī īpašā notikuma būtību un neliks to katrai bildei apakšā.
un jā.. es piemēram odzes aktivitātes tajā aviošovā jau uztveru, kā kautko īpašu savā ziņā.... arī bez karodziņiem:)

13.04.2014 02:35
tad varbūt kā noteikuma punktu vajag pielikt, ka šim marķējumam jābūt papildinātam ar notikuma izskaidrojumu? - tipa tikko kā atķeksē "īpašs notikums" - bildes apraksta lauks kļūst obligāts? Ja skatamies atpakaļ un meklējam tik daudzkārt pieminēto alfu, kas tagad no jaunajiem spoteriem vairs zin, ar ko tad tā bilde/notikums tik īpašs/a?
13.04.2014 14:50
Nu es, piem. aviošovu pat iekš .lv neuzskatītu par īpašu notikumu (vēl ja piemin augstākās pilotāžas pasākumu Degumniekos, kas arī bija (skaitījās) aviošovs, no offence!).
Pāris piemēri, ko es uzskatītu par īpašu pasākumu:
- Ukrainais valdības Il-62 RIXā (žēl, nedabuju noķert),
- Hilarijas Klintones 757 RIXā;
- low-pass RIXā par godu kādam pasākumam (piem. pēdējais Fokker 50 komerciālais reiss);
- nu ka jau ierasts - jaunu lidaparātu sagaidīšana , lai pievienotos kādai no mūsu flotēm;
- veco pavadīšana (tb. pēdējo reizi RIXā fiksēti);
Nu tā kaut kā.
Aviošovi ārzemēs - nu bildes ir interesanti paskatīties, bet tas arī viss un īpašu saviļņojumu neredzu tam. Ā, nu izņēmums varētu būt kaut kādi reti gadījumi priekš aviošoviem - piem. pirmo reizi publiski uzstājas A380 (dzukovs un SR71 sabildēja). Tas pats drīzumā varētu būt arī ar A350. Jā, tos gan uz īpašajiem notikumiem obligāti.
LAPA 1 / 1 · 8 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt