FSX: Hi-Fi Active Sky Next
Izveidoja Jorsh · 08.05.2014 · 20 ziņas
— Ziņas · 20LAPA 1 / 1 · IELĀDĒ…
08.05.2014 18:16
Tam brīnumam ir iespēja nokačāt "laikapstākļus" un pēc tam off-lainā lādēt iekšā kādus konkrētus iepriekš saglabātus? Lasīju, ka ir funkcija izvēlēties vēsturiskus datus un tad tie tiek nokačāti, bet priekš tā vienalga ir vajadzīgs nets, kad lido. Man vajag konkrētu off-laina versiju, tb. nokačāju šodienas 8. maija globālus laikapstākļus un pēc tam, kaut vai pēc mēneša palaižu fsx, ielādēju tos konkrētos (atrodoties off-lainā) un maucu... Ir tas iespējams vai arī nē? Interesējos, jo PMDG weather radar (kad iznāks) fīča strādās tikai ar šo HiFi ASN.
KA
08.05.2014 18:32
Ar šo ir domāta datu pieejamība (līdz 2 gadu vecumam), kas nāk no viņu serveriem tiešajā savienojumā. Piem. gribi izlidot tādu pašu lidojumu kā lidoji 2013 gada. 15 maijā. Produkts pats par sevi ir labs, vismaz par tādu to noteikti atzīst arī daudzi citi. Pieņemu, ka vēlies to izmantot, kad internets nav pieejams, zinu, ka šāda funkcija ir pieejama "FS Global Real Weather"
Es gan īsti nesaprotu PMDG motīvu veidot WX Radaru tikai ASN, ja tas ir iespējams arī vispārīgi (piem. AS A318/19), bet nāks tas SP1 un tad jau redzēs.
P.S. Visu, kas tīk par to produktu un nav rakstīts lapā var atrast manuālī: nimbus.hifitechinc.com/ASNInfo/ASN_User_Gu…
08.05.2014 18:53
Nu man par 101% ir svarīga tieši off-laina lietojamība. Ja to viņi nepiedāvā, tad es pass. Mājās (ar labu internetu) man nav laiks lidot. Lidoju uz kuģa, kad ir brīvāks laiks, bet nets nevienmēr ir pieejams. Un ja pat ir pieejams - es labāk kaut ko palasu... :) Jau divus mēnešus neesmu kustinājis savu B772/LR... :(
KA
08.05.2014 20:57
Man ir neliela aizdoma, ka tu jauc lietas. FSGRW ir labs dzinējs, t.i. viņš pareizi izskaitļo un attēlo datus simulatorā (pēc iespējas tuvāk tam, ko var novērot debesīs), protams, produktam ir plašāks supports simmiem (minētie + FS9) un ir vecāks kā ASN, tapēc nespēj to darīt ar tik lielu precizitāti un dažādību. Izskatu mākoņiem, lietum, sniegam, debesu krāsu utt. kontrolē citi add-oni, bieži tie ir salikti vienā pakā (kā tas ir REX u.c.), bet bieži tās nav labākās kombinācijas, kas tevi pietuvinās reālam izskatam. Manuprāt, vislabāk strādā dāžādi kombo, tie rokoties jāskatās pašam, kas acīm tīk un liekas reālistiskāk. Mani ieteikumi ir Active Sky 2012 (tieši visi mākoņi utt.) un Pablo Diaz freeware debesu krāsas un/vai mākoņi (atrodami šeit ) P.S. Jā pārpratu, sorry :DJorsh rakstījaP.S. Paldies par info! :) P.P.S. FSGRW lietoju, bet gribējās "ko smukāku"... :D
KA
14.10.2014 19:03
Šī ir pareizā - pilnā versija.mārtiņš rakstījaes ar tākā sagribēju šo mantu, kāds man var iedot precīzu linku, kur man ko pirkt? To ko es atradu, tur nevar saprast, vai tā ir atsevišķa servisa paka, vai pamatversija kopā ar SP... secure.simmarket.com/hifi-tech-active-sk…
KA
14.10.2014 22:38
SAITEKs noteikti, it īpaši, ja lietosi Cessnas dragāšanai (protams, visam pārējam arī kruts)mārtiņš rakstījapaldies, šonedēļ kaut kad nopirkšu. Atnāca saitek cessnas komplekts, vēl tik pedāļi jāsagaida, pilnīgi tākā bērnībā sajūta ap ziemassvētku laiku, cerams, ka būs tā piķa vērts :)

20.10.2014 15:36
tā jau viss baigi feini ar to saitek, tik viena nelaime - bikiņ stūre ķerās. Ļoti minimāli, pamatā it kā netraucē, bet kad taisa flare, tad reizēm tas iztraucē. Kaspi, tev arī ir tā stūre? būtu interesanti salīdzināt pieredzi. Tas tāds mazs piliens darvas medus mucā, jo visādi citādi zvērīga manta
KA
20.10.2014 17:12
Nē, man stūres nav (jo lidoju ar dažādiem aparātiem). Es ceru, ka tu stūri konfigurēji caur reģistrētu FSUIPC nevis vnk palaižot simā?mārtiņš rakstījatā jau viss baigi feini ar to saitek, tik viena nelaime - bikiņ stūre ķerās. Ļoti minimāli, pamatā it kā netraucē, bet kad taisa flare, tad reizēm tas iztraucē. Kaspi, tev arī ir tā stūre? būtu interesanti salīdzināt pieredzi. Tas tāds mazs piliens darvas medus mucā, jo visādi citādi zvērīga manta

20.10.2014 17:51
kalibrēts ir caur FSUIPC, bet es nerunāju par softisku ķeršanos, bet fizisku. Liekas, ka viņa neslīdz pārāk labi, tākā biki ieeļļot prasās. Cik netā uzgūglēju, daudziem tāda problēma ir, risinājumi tiek piedāvāti visdažādākie, nezinu, no kura gala problēmai lai ķeras klāt

05.04.2017 01:49
maza anekdote - nolēmu patrennēties instrumentu lidošanā ar mazajiem aparātiem - VOR/DME, NDB/DME approachus utt. Uzstādu laikaapstākļus - OVC 500ft un leijera biezums - līdz FL360 - nu tā, lai konkrēts biezais mākonis. Atklājās nelaime - kaut kā tiem defaultajiem FSX mākoņiem tekstūra nekāda, bieži tā pat var saprast, kur ir horizonts, ir ēnas u.c. hinti, kas palīdz saprast savu horizontālo stāvokli, līdz ar to IR treniņam diezgan nederīga situācija
Noskatīju, ka Hi-Fi piedāvā kaut kādu Cloud Art paku - maksā kaut kur ap 30 eiro - nu labi, paņemšu. Novelku, gribu ielādēt īstos laikaapstākļus - izrādās tas ar Active Sky Next nestrādā, jāpērk AS16.. nu labi, tākā es esmu eksistējošs klients ir atlaide - vēl vieni 30 eiro un mani ir AS16..
Palaižu mākonīšus, laikaapstākļus - he hei, video karte nevelk. Nu nav tā ka galīgi ni un ne, bet nu bremzē bišķi. Labi, nesen upgreidoju kompi, burtiski vienīgo sastāvdaļu ko nenomainīju, bija video karte - kaut kādus 7 gadus veca Nvidia 512MB - jo it kā visu, ko man vajadzēja - tobrīd vilka..
nu ko darīt, laiks upgreidoties - nopirku jaunu Nvidiu, 4GB kaut kādi 160 eiro.. Pārdzīvosim.. Neesmu vēl aizvēris interneta veikala lapu, kad pēkšņi ierubos - man taču monitors ir ar veco zilo VGA štekeri, bet jaunajām videokartēm tādi nav.. It kā jau ir adapteri, bet.. tā īsti jau ar esošo nekad neesmu bijis apmierināts.. kačing..
nu pēc apmēram 500 iztērētiem eiro, cerams, ka man beidzot būs smuki mākonīši :D
cita starpā, par to Saitek Yoke problēmu - nevajadzēja nekādus brīnumus taisīt, laika gaitā stūres stienis pats pieslīpējās un tagad nekur nekas neķerās
LAPA 1 / 1 · 20 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt