28.06.2014 22:18 · (rediģēts)
Sveicieni!
Meklēju gan forumā info par mani interesējošo situāciju, taču neatradu, tādēļ nolēmu pavaicāt šeit, iespējams, ka ir kāds zinātājs.
Šodien devos izbraukumā ar velo uz lidostas ziemeļu galu no Beberbeķu puses, lai nokļūtu pie retāk lietojamām spotting`a vietām un konstatēju, ka ezeriņš ir nosusināts un gar lidostas žogu izbūvēts nopietns novadgrāvis. Tā kā nebija nekādas aizlieguma vai brīdinājuma zīmes, devos gar novadgrāvi dienvidu virzienā.
Tā nu pēc kāda brītiņa, lēni stumjoties ar riteni gar motocikla un dažādu zābaku atstātām pēdām, nokļuvu, manuprāt, lidostas teritorijā. Tā kā joprojām nebija ne miņas no žoga, uzrakstiem, kas draud ar sankcijām un represijām, kā arī neredzēju nevienu dzīvu dvēseli, devos lēnām tālāk, pa ceļam aplūkojot tuvplānā krūmos ieaugušo TU-134, līdz cauri mežiņam izripinājos Skultē.
Mans jautājums sekojošs - tagad varat mani protams sist un spārdīt, sakot, ka esmu pārkāpis sazin kādus starptautiskās drošības noteikumus, bet atbildiet kāds - vai gar to grāvi drīkst staigāt un veco Tupoļevu aplūkot arī tuvāk, jebšu tas ir uz stingrāko aizliegts un, tikai pateicoties brīvdienai sestdienai, esmu tagad vēl dzīvs un suņu nesakosts... :)
Pateicos jau iepriekš par atbildēm.